Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Właśnie jadę na dziwki z kolegą

Polecane posty

Gość DKMG
jacek bo pewność mam a czemu to tylko ja wiem:P:P:P ale ty i tak tego nie zrozumiesz bo ty do końca swoich dni będziesz na ręcznym jechał:P

Gość taka jedna ona.
a ja myslalam ze zawodowe prostytutki to juz na bezrobociu bo przeciez w obecnych czasach co druga laska to k***a. jak facet ma dobra bajere to jest w stanie namowic taka na wszystko i ma to za free a ona jest zadowolona bo mysli ze mu sie spodobala jako kobieta

Gość stulejarz_25
rozumiem cie . Wiesz ja tez jestem prawiczkiem mam 25 lat , ale brak mi odwagi jechac na dziwki . Moze kiedys ?

Gość Piekna Polka
Co wy w tych dziwkach widzicie? Wujek mowisz, ze lepiej isc na dziwke i sie zabawiac z inna co noc niz miec jedna stala? Ale bzdury, ty to w glowie masz niezle nasrane. Powinienes sie urodzic krolikiem. Moj facet tez tak kiedys zyl i szczescia mu dziwki nie daly a ja tak. Nawet powiedzial, ze mu lepiej ze mna w lozku. Jak sie kiedys zakochasz to sie przekonasz.

Ja sie zakochałem i sie zajebiscie przejechalem.. potem znow sie zakochałem i znow sie p[rzejechalem, kiedyś chcialem mieć jedna jedyna, dziwkami sie brzydzilem, ..coz zycie mnie zmienilo

Gość Piekna Polka
ja sie tez wiele razy przejechalam i w koncu trafil mi sie ksiaze z bajki, mlody, zabojczo przystojny, bogaty i szalenczo we mnie zakochany. Zacie jest loteria raz sie wygrywa a raz przegrywa. Nigdy sie nie wie jaki bedzie wynik nastepnym razem.

Gość LECHIA GDAŃSK
i chuj Ci w dupę

a ja wiem, że zawsze wynik chujowy bedzie PS DO tego kibola LECHIA GDAŃSK TO PÓŁMÓZGI A NIE PIŁKKARE ĆWOKUGRAJA W SZMACIANKE NA PODWÓRKU ARKA GDYNIA MISTRZ NAD MISTRZE ps2.sekls z z dziwka to jak taka masturbacja za pomoca pochwy takie mam konkluzje po dzisiejszym wypadzie nie wiem czym kumpelsie jara ? a moze ja aseksualny juz ?