Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izuchaa

Ciaaaza???

Polecane posty

Gość Izuchaa
23... co w zwiazku z tym????

Iza robiłaś test? U mnie cos dziwnego - zrobiłam - niby negatywny (robiłam wczoraj pozno wieczorem bo wczesniej nie dałam rady a do tego nie chciało mi się siusiu i wypilam poł litra wody więc może zabardzo go rozwodniłam...) dzisiaj rano patrze na niego a tam jest druga ale bardzo, bardzo niewyraźna kreseczka...hmmm może wczoraj jej nie widziałam po prostu w słabym świetle w łazience. Wiem, że ni wolno odczytywac wyniku po tak długim czasie, ale...nadzieja jest :) Jutro rano zrobie kolejny zobaczymy. Brzuch mnie nadal boli tak jak na @...ale to już 3 dzień spoznienia. Nie wiem co mysleć. A jak u Ciebie?

Gość Izuchaa
Hej... ja dzis zrobilam dwa testy.. jeden wyszedl negatywnie, a na drugim pojawila sie druga kreseczka... ale tak ledwo co :( Nie wiem co myslec.. Jutro powtorze... I jeszcze mam to plamienie.. brzuch tez pobolewa.. W sumie nie nastawiam sie chyba juz na ciaze. Maggie Ty tez daj znac jeszcze jak tam u Ciebie... Trzymam kciuki!! 🌼

No ja własnie tez jutro rano zrobie - przed pracą. Wiesz jak sa dwie to może, może - oby:) Ja tez trzymam kciuki i jutro pisz jak tylko zrobisz!

hejka kobitki... moja @ teoretycznie powinna przyjść dziś ale nie czekam na nią i nie czuję, żeby się zbliżała... oby.... chciałabym zrobić teściora. mam w pogotowiu 2 ale mam strasznego stresora!!!

Gość Izuchaa
U mnie znow negatyw :((( Chyba sie poplacze... Trudno... Sciskam Was mocno i powodzonka!!!

kurcze, ale nie wiem co sie dzieje, nigdy tak nie miałam - to już 6 dni spoźnienia a mam cykle 28-29:/ Chyba ide na bete jutro, bo zaczynam sie martwić co mi jest. Jak wyklucze ciaże to ide do lekarza chyba...Iza głowa do góry! :)

Gość gggrrrr
A czy u mnie istnieje takie prawdopodobienstwo ze moglabym byc??? Ostatnia miesiaczke mialam w pod koniec wrzesnia,nie bralam tabletek anty ale sie zabezpieczalam.Raz zdarzylo mi sie zwymiotowac rano, robi mi sie slabo jak jezdze autobusami co wczesniej mi sie nigdy nie zdarzalo. Jem przeokropnie duzo i to dziwnych rzeczy najpierw ziemniaki,pozniej ciasto czekoladowe i kanapke z salami.Poza tym piersi zrobily sie bardziej jedrne, a sluz jest gesty i bialy.Nie wiem czy ciaza jest mozliwa, z testem jeszcze troche poczekam...

gggrrrr od wrzesnia nie masz okresu i te objawy??? ja juz dawno zrobilabym test

sory jakos sobie wlalam ze mialas na poczatku wrzesnia, ale skoro spoznia ci sie to zrob test, nie bedziesz zyc w niepewnosci :)

Gość gggrrrr
jasne, zrobie tylko że troche sie boje :) A wczesniej wolalabym chociaz mniej wiecej sie zorietowac czy to mozliwe...mniejszy szok w razie czego..

jezeli okres był pod koniec wrzesnia - to za wczesnie na takie objawy jak mdłosci - podswiadomosc zaczyna działac moim zdaniem

U mnie nadal okresu nie ma...jutro zrobie jeszcze jeden test i jak znowu bedzie negatywny to ide do lekarza.

Gość Izuchaa
Hej dziewczyny. Dajcie znac jak tam u Was z testami... A u mnie bede znowu starania.. ehh zeby tylko cos z tej przyjemnosci w koncu wyszlo :D hee Buziaki

Gość i ja..
tez jez jestem ciekawa.. :) powodzenia

u mnie dzisiaj sie okres zaczał...takze nic z tego:( Ale sie testów narbiłam hehe :)

Gość Kulomiotacznikania
Odpowiada Ci na to pyt. expertka:) nie martw się zrób te badania krwi i dojdziesz się na 100% jesteś w ciąży bądź nie?! A tak wogóle nie wierzę, iż jesteś chora. to twojw schizy!!! nie wykluczam, że to ciąża urojona?:(