Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ja sie obwiniam

Wczoraj spałam z moim byłym...

Polecane posty

i znów komiczne dopowiadasz swoje teorie... nudzi Ci się? To spadaj z DAMSKIEGO forum... Ty akurat masz najwięcej do powiedzenia wśród babkich problemów...

Gość Patrz komiczne a myślałam
że jednak żeby Ciebie przekonać potrzeba więcej finezji :P

krzycz głośno moja droga złooo dzieki temu zapomnisz, jak prowadzałas sie z zajetym facetem i jak spedzałas z nim kazdą noc, bezsenną noc :D

Gość Patrz komiczne a myślałam
do jakiejś tezy :D i znów auoorka i jej zmagania pójdą w niepamięć a temat będzie tematem komicznie kwiatku, nie zostawię, może on lubi być podrywany :) a energiczna to "miszcz cientej riposty" :D - zazdrosnice nadal myśli nad odpowiedzią

Gość ot zazdrosnice
autorko - widzisz kto cie ocenia? to co ty zrobilas to jest pikus w stosunku do tego co "atrakcyjna " trzydziestka robi. wiesz , lepiej znalezc sobie kogos zaufanego w realu i z nim o swoich problemach pogadac bo tutaj nie da rady. trzymaj sie i powodzenia !

Gość ot zazdrosnice
ja nad odpowiedzia nie mysle bo nie juz czytam wypocin trzydziestki .

Gość ot zazdrosnice
nie czytam juz - mialo byc.

komiczne (komicznie@o2.pl) [zgłoś do usunięcia] krzycz głośno moja droga złooo dzieki temu zapomnisz, jak prowadzałas sie z zajetym facetem i jak spedzałas z nim kazdą noc, bezsenną noc Heheh wiesz czasami sobie myślę jaki on jest w łóżku... ale na szczęście nie mam już okazji tego sprawdzić :) i nie żałuje:)

"Heheh wiesz czasami sobie myślę jaki on jest w łóżku..." czyli myslisz o nim... mówiłem, że Cie kręci i masz na niego ochote

Gość haha no i co z tego
ja ze swoim bylym sypiam raz na jakis czas jak nie mam faceta, bo jest zajebisty w lozku i nie zaluje raz tylko sie wkurzylam, bo mi sie przynal, ze mial panne i zerwal z nia jak sie sie ze mna przespal bo mysla, ze wrocimy do siebie.

Czyyli widze, że podsumowaliście temat... przespała się dziwka z hujem... z tym ze ona jest bardziej dziwka niż on huj bo ona mu na to pozwoliła a on biedny uległ... wielkie dzieki...ale sytuacji chyba do konca nie rozumiecie:(

Gość ot zazdrosnice
jednak przeczytalam . " Tak, jak Ty z mojej wypowiedzi (błędnie) wnioskujesz, że jestem łatwa (podejrzewam, że sama w to raczej nie wierzysz, robisz to z czystej złośliwości - swoją drogą przejście od tego, że ktoś podoba się innym mężczyznom, w tym cudzym mężaom do wniosku, że ktoś jest "łatwy" mocno kuleje), tak ja z Twojej (żartem) tym samym sposobem wysnuwam wnioski, że jesteś brzydka. W TEN SAM SPOSÓB. I mój jest błędny, a Twój nie?" nie robie tego ze zlosliwosci bo zlosliwa nie jestem a poza tym zlosliwosc nic mi nie da. stwierdzam fakt , jestes puszczalska kokota - to wszystko. A dzisiaj musze mojemu mezowi powiedziec, ze ma brzydka zone :D nie masz argumentow wiec probujesz mi brzydote wmowic - niech ci bedzie :D. "Gdybyś jednak, jak postulowałam wcześniej, czytała ZE ZROZUMIENIEM moje wypowiedzi, ujrzałabyś niechybnie, że nie pozwalam na obmacywanie (daję po łapach). " czytam ze zrozumieniem , ty jednak masz z tym problemy. przeczytaj jeszcze raz uwaznie moje wypowiedzi , moze cos z tego zrozumiesz. jezeli nie - mam to w nosie. "Ostatnia rzecz, bo męczy mnie już ta dyskusja. Wolę dyskutować z człowiekiem na wyższym poziomie intelektualnym, broniącym błędnej tezy, niż z głupcem (znaczy się - Tobą), który używa błędnych, nielogicznych argumentów i nawet nie widzi, że są błędne, bo dyskusja ta prowadzi do absurdu." mnie juz dawno ona meczy , juz nieodpowiadalam na twoja pisanine a ty ciagle natretnie odpisujesz. nie jestes osoba do dyskusji , moze do flirtowania i innych czynnosci ale nie do dyskusji. "faceci dobrze wiedza" - wkurza mnie traktowanie wszystkich facetów jako identycznych. Jedni może się domyslają, kto jest łatwy, inni na pewno nie. " mowie o facetach twojego pokroju - nie o wszystkich - o takich , ktorzy lubuja sie w zdradach :). papapa

Gość ot zazdrosnice
autorko - rozumiem sytuacje , jednak nie da sie porozmawiac. jezeli mialabys ochote moze masz gg ?

dlaczego ja sie obwiniam weź je olej... zazdroszcza Ci pewnie, bo ich nikt puknąć nie chce i stąd ta agresja.... Tobie było dobrze, jemu tez i spoko...

Gość smarkateria
Nie podawaj gg , bo ci takie rady walnie ,że wyjdziesz na jeszcze większą szmate !

zazdroszcza Ci pewnie, bo ich nikt puknąć nie chce i stąd ta agresja.... Mnie puka facet z którym jestem a nie taki dla którego jestem po prostu kochanką albo lekiem na samotność, gdy mu się nudzi :) małe sprostowanie:) Może i było dobrze jej, jemu... ale podejmując takie decyzje powinno się wziąć pod uwagę uczucia innych osób. Niektórzy tego nie robią, bo brak im poczucia wartości, honoru... no ale każdy jest inny. pozdrawiam

Wypowiadacie się na temat czy kłucicie sie tylko między sobą. Ja wiem, ze to nie koniec problemów... przecierz niedługo sie zobaczymy i będzie troche dziwna sytuacja... chyba będe udawać, że nic nie zaszło... nie wiem czy warto poruszać wogóle ten temat...

Gość kroliczek 232
powem jedno tez tak robilam ale to jest zle postepowanie bo sie bardziej zakochujesz przez bliskosc...ja tak mialam ciagle o nim mysłałam maskara nie rob tak dla swojego spokoju...a on zdradzil ta laske widocznie jej nie kocha...

Gość smarkateria
Nie udawaj ,że nic nie zaszło, bo tak nie jest ,porozmawiaj z nim otwarcie . Zacieranie tego co się stało nic rozsądnego nie wniesie .

Gość autorko watku ...
odezwij sie , tymczasowy nr gg 1010408 .

A ja jednak mam nadzieje, że się skończy! Nie chce tego dalej tak ciągnąć i chcę żeby to był tylko pojedyńczy epizod. Oczywiście nie udaje teraz świętej i się nie zarzekam bo wczoraj też tego nie chciałam i mówiłam, że nie i... Mam nadzieje, że zbyt szybko nie będziemy ,,sam na sam" i wszystko samo przejdzie.

Napewno odezwe się na to gg ale po 15 bo bede miala wiecej luzu w pracy

Gość autorko watku ...
dobrze. ok 16.30 wyjedziemy z domu ale wieczorem bede wiec spokojnie mozesz sie odezwac :) .

Gość smarkateria
Autorko ,życzę Ci powodzenia i mądrze podjętej decyzji i kogoś kto wie co znaczy kochac prawdziwie . żegnam