Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OLAaaaaaa

Czy na udg widac 3 tyg ciążę

Polecane posty

mialam dzisiaj usg i wedłu obliczen lekarza to powinien byc moj 7-8 tydz ciaży ,,,, zrobił usg i powiedziala ze on tu ciaży nie widzi , acz kolwiek cos tam jest w jajniku ale on by nie powiedzial ze to ciaża , raczej jakies pasma sluzu i stawia na zaburzenie hormonalne ,, pózniej zbadał mnie i byl juz pewny ze to badanie nie potwierdzilo ciaży , a dodam ze dopiero 3 test mi wyszedł na plus ipowiedzial ze to raczej zaburzenia hormonlane moje pytanie dziewczyny jest takie czy mozliwe ze to bedzie bardzo wczesn aciąża, i czy lekarz mógłby ja zauwazyc na usg, i potwierdzic to badaniem

Gość nikki 25
ja byłam w 6/7 tygodniu i ciążę wybadał ręką, powiedział mi że na usg za wcześnie. Więc jeżeli byłabyś w ciąży on by to wybadał.

Gość co on
jak to za wczesnie na usg w 7 tyg, ja mialam w 6 robione usg i widac bylo moja fasole, 5mm miala

Ale drugi trzeci, czyli około 5-6 tydzień. Hmmm powinien wyczuć w badaniu, na usg też coś już powinien widzieć. U mnie w 5-6 tygodniu bylo widać coś. Ale było wiadomo że to ciąża. Jeśli nie jesteś pewna zrób jeszcze test z krwi na betę i idź do innego lekarza.

ale ja nie jestem pewna czy zaszlam , a jak mnie badał to powiedzial ze zman tu nie ma i nic by ciaze nie wskazywało z

dziewczyny @ mi sie spoznia juz 3 tyg, i powinnam byc w 7-8 tyg ciazy ,,,dwa testy wyszły na nie a jeden na tak , zrobil dzisiaj usg i powiedzial ze ciazy nie widzi i przy badaniu tez ciazy nie stwierdził to badanie go jeszcze bardziej utwierdzilo ale sie zastanawiam czy jak zaszlam pozniej to badanie by cos wskazało powiedzial ze to są zmiany acz kolwiek moga byc hormonalnr

Gość 3 tydzien ciąży
oznacza zaledwie tydzien po zapłodnieniu, dokładnie 3 tygodnie od ostatniej miesiączki, bo ta data jest w położnictwie miarodajna. Takiej ciaży to chyba nikt jeszcze nie wykrył na usg.

A dopiero teraz przeczytałam, że 3 tygodnie okres się spóźnia. Myślę, że taką ciąże lekarz by wykrył na 99 procent. Możesz zrobić ten test z krwi. Ale chyba niestety lekarz ma rację.

a jesli zaszlam pozniej w ciaze np owulacja sie przesuneła o tydzien to czy tez dwa to czy lekarz wykryłby u mnie ciążę to czemu 3 test mi wyszedł na plus a dwa wczesniej na nie

to jak wkoncu dziewczyny bo juz zgłupiłama jak to jest w moim przypadku jak wam sie wydaje moja ostatnia @ była 10 wrzesnia, po takim czasie juz chyba by bylo widac ciaze , a co jesli sie owulka przesunęła