Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie bardzo

Czy on ma jakies prawa

Polecane posty

Gość ofe rma
"I niby co? Mialam dziecku "zafundowac " takiego tatuska co przychodzi o odchodzi???" już mu zafundowałaś. ciekawe co usłyszycie od własnych dzieci głupie zdziry jak kiedyś odnajdą tych ojców i dowiedzą się że oni chcieli być dla nich ojcami ale mamusia chciała "nowego tatę". rzygać mi się chce jak słucham tych waszych wykrętów. zrobiły byście wszystko byle tylko dogodzić własnej dupie. i nikt inny się nie liczy. zresztą stąd wzięły się wszystkie wasze kłopoty.

Gość mialam podobnie troche
smieszny jestes... Wole, zeby dziecko nie mialo ojca niz zeby wiedzialo, ze ten ojciec chcial by nigdy sie nie narodzilo, by nie chcial go, opuscil nas a potem zjawil sie jak gdyby nic, bo mu sie odwidzialo... Na pewne rzeczy czasem jest juz za pozno. Nawet jesli dojrzal :O

Gość ofe rma
to wszystko nie zmienia faktu że już za późno. że dziecko już jest, ma takiego ojca jakiego ma i wasze wszystkie "chcenia" na nic się nie zdadzą.

Gość mialam podobnie troche
moze nie doczytales, to powtorze: jakby to zalezalo wylacznie od tego "tatusia" to dziecka w ogole by nie bylo :O

Gość Herbi
ofe rma---- zgadzam sie z Toba zrobilo tak by im bylo wygodnie sa to kobiety bez uczuc. Widocznie az tak kochaja swoje dzieci ze wola je krzywdzic....Zal mi Was...

Gość Herbi
Rzuciliscie sie na niego z takim tekstami ale to on ma racje, to wy kobiety zamiast glowa myslicie dupaaaaaaaa i tak jest prawda

czasami mam wrazenie ze matki traktuja dzieci jak swoja wlasnosc czasami tez mam wrazenie ze zupelnie nei dociera do nich ze zly partner moze byc dobrym ojcem podobnie jak dobry partner moze byc zlym ojcem moze tez byc tak i neizadko tak bywa ze zly ojciec staje sie super rodzicem ale zaslepione neinawiscia matki robai wsyztsko zeby te relacje zepsuc na pewno zawiedzione nadzieje i duma robia swoje ale w tym wypadku powinno sie stanc ponad tym bo potem ze skrzywdzonych dzieci wyrastaja skrzywieni ludzie

Gość jednym slowem uwazacie ze
taki facet ktory chcial skrzywdzic wlasne dziecko (namawial kobiete do aborcji), po czym ja porzucil na kilka lat, moze teraz sie uwazac za ojca tego dziecka?? Czy Wy w ogole myslicie? :O

Gość jesli ten niby
ojciec jest swinia to nie widze powodu dla ktorego mialoby sie go wybielac :O

Gość Herbi
Przeczytajcie topic bo ludzie sie wypowiadaja na temat matki ktora ma syna z mezczyzna ktory nie wiem o istnieniu dziecka tzn nie wie ze te dziecko jest jego bo wilmozna pani nie moze mu o tym powiedziec bo ja zranil!!!! A nie o facecie ktory kazal kobiecie usunac, jak juz chcecie sie wypowiadac przeczytajcie

Gość to ty przeczytaj dokladnie
ostatnie posty tycza sie tego: " mialam podobnie troche z tym, ze moj facet wiedzial o ciazy. Namawial mnie do usuniecia, odeszlam. dziecko sie urodzilo. Przez 2 lata ni huhu. A potem sobie przypomnial I niby co? Mialam dziecku "zafundowac " takiego tatuska co przychodzi o odchodzi??? "

Gość .................asasasasasa
A to co ona pisala to nic mnie obchodzi jak chciala sie wyzalc na ten temat mogla zalozyc inny topic proste chyba nie?!!

Gość troche niedokladnie czytacie
"wielmozna pani" nie mogla powiedziec, bo sie gosc zapadl pod ziemie... A drugi delikwent sie wyparl jakiejkolwiek znajomosci... A trzeci chcial by usunela. Ladny bilans :) Dalej panowie twierdzicie, ze to kobiety sa wrednymi sukami? :)

cóż, \"solidarność jąder\" - ręka rękę myje, faceci bronią się nawzajem, bo rozpoznaje swój swego... to, że facet zachowuje się podle, w ogóle nie ma dla nich znaczenia, nie reagują na to i nie dostrzegają - bo pewnie sami mogliby się tak zachować i nie widzą w tym nic złego :O śmieszy mnie nazwanie czyjegoś męża \"gachem\". widać w tym chory tok myślenia pewnych osób. obawiam się niestety, ze to nieuleczalne :O

Gość ofe rma
ten trzeci wypadek, sukinsyna który chciał aborcji jest inny niż 2 poprzednie. chociaż faktem pozostaje że to on jest ojcem dziecka. tak więc wyborem własnej dupy i tak zafundowałaś dziecku takiego a nie innego tatusia. prawda jest taka drogie panie, że jesteście zupełnie pozbawione jakiejkolwiek klasy. same wybieracie sobie takich a nie innych facetów i jesteście całe w skowronkach. potem macie z nimi dzieci i nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ten anioł zmienia się w diabła. no ale tak to już jest jak się myśli dupą a nie głową. no i potem jak to pozbawione klasy suki, mścicie się na tych swoich byłych nawet kosztem szczęścia własnych dzieci i dyszycie do nich nienawiścią, tak jakby to że z wami byli było jakimś odgórnym nakazem a nie waszym wyborem.

och tak, kobiety wchodzą sobie do salonu z facetami i wybierają sobie same... faceci to takie cielęta, które nie mają własnego rozumu, więc machają penisami i robią dzieci z każdą kobietą, jaka tylko im się trafi.. oni sierotki nie mają wyboru, tylko kobiety sobie ich wybierają :O biedni, trzeba im wybaczyć to, że nie są odpowiedzialni za to, co robią, są na to zbyt głupi :O 🖐️

Gość nie wszystkie wybory
sa oczywiste takie jak w przypadku twoim - oferma. Bo w twoim przypadku to nie mialabym najmniejszych watpliwosci ;)