Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kluskaa

Dlaczego po ślubie na ogół jest gorzej??

Polecane posty

Wiecie?? Bo ja obserwuje wśród swoich rówiesników-młodych zresztą że dzieje się gorzej, że obrączka na ręku sprawia że i jedno i drugie zaczyna wariować, nie wiem czy potrafie wymienic choć jedną szczęśliwą młodą pare. Masakrraaa

Gość no bez przesady
jest wiele udanych jak również nieudanych małżeństw.

No tak tylko że ja w rodzinie i u znajomych widze niezbyt zadowolone miny po ślubie młodych, a mam ich teraz sporo-wszyscy się non stop kłocą, normalnie mnie to rozwala

Gość Bzdury durnej
małolaty

Gość ollllllllllka
u mnie z meżem po ślubie jest znacznie lepiej.Wcześniej byliśmy razem 9 lat,mieszkalismy razem 5 .

Gość mastka
Bo kobiety robia sie brzydkie, upierdliwe, nie maja ochoty na seks i zaczynaja glupio gadac

Gość bo małolaty po to się żenią
żeby wyrwać się od rodziców i myślą, że po ślubie to będzie raj. A tu kicha - same obowiązki

ja mam nadzieję, że u mnie jeżeli coś się zmieni - to na lepsze ewentualnie. a czemu ludzie tak robia? bo są głupi i myślą, że jak załozyło się obrączkę to teraz jesteśmy od siebie zniewoleni. Wielu ludzi zaręcza się pod wpływem mody, ślub biorą dla ratowania związku albo dla dzieci - później sa tego konsekwencje. Ja wierzę (oczywiście) że u mnie będzie inaczej, bo nie zamierzam zmieniac swojego nastawienia do niego po ślubie, nie zamierzam dbac o siebie mniej, nie zamierzam żadnej sfery naszego życia zaniedbywać.

Gość moni 83
bo w małżeństwie to jest tak, że łączy nas o wiele więcej wspólnych spraw wspólne radości i kłopoty, i jeśli tych drugich jest wiecej stąd igorzej się dzieje. Ja wierzę (oczywiście) że u mnie będzie inaczej, bo nie zamierzam zmieniac swojego nastawienia do niego po ślubie, nie zamierzam dbac o siebie mniej, nie zamierzam żadnej sfery naszego życia zaniedbywać. zastanawiam się tylko czy zdania nie zmienisz jak urodzisz dziecko?

No wlaśnie, dziecko, obowiązki, a jak już kobieta zostaje z ty wszystkim sama to tylko współczuć takiego męża, moj facet osobiście wie więcej o wychowaniu dzieci niż ja, lepiej też gotuje, oboje mam fioła totalnego na punjkcie czystej kuchni i łazienki i ogólnie miło się mieszka jak jest błysk, problem tylko jest taki że ja jestem typowa fochara, a mojego to rozwala i zaczynaja sie klótnie, ale czy są pary idealne?? Chyba nie

Zależy jak u kogo - my jesteśmy 1 rok i 1 m-c po ślubie, przed slubem byliśmy razem 3, 5 roku przy czym mieszkaliśmy 2 lata razem - i jest cudownie nadal:)kochamy sie...seks jest lepszy niz byl...wspolne spacery hobby...rozmowy ja kocham go coraz bardziej, razem pracowalismy nawet za granica przez 16 m-cy, nawet teraz bedac w pracy mamy zalozone chaty i sobie od czasu do czasu cos napiszemy:)zyc nie umierac:)