Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula1209

Czekam na okres , boję się ze to ciaza. Pomozcie!!

Polecane posty

Gość paula1209

Powinnam mieć juz okres 5 dni temu. Boje sie ze jestem w ciazy. Robilam test 2 razy i wyszedl negatywny. Wiec czy to mozliwe ze jednak jestem w ciazy?? jestem za mloda i nie gotowa na to. Mam dziwne objawy ktorych nie mialam wczesniej: nabrzmile piersi, bol brzucha wystapil dopiero dzis, brak koncentacji, i wieeeeeelki aperyt. Czy sa to objawy przed okresem czy to ciaza?? nie biore tabletek antykoncepcyjnych, ale zabespieczam sie. pomozcie czy to sa objawy ciazy czy przed okresem bo sama nie wiem i sie stresuje...

Gość zabeZpieczam się
a czym?

Gość azakloj
no widzisz!! jak nie uważałaś jak robiłaś, to rób jak uważasz.

Gość a jjaaaa
Miałam takie same objawy ... okres dostałam w 11 dni po terminie więc nie panikuj .. też testy wychodziły negatywnie :)

Gość paula1209
stesuje sie tym ze nie mam nadal okresu. nie zdarzylo mi sie to nigdy. i prosze nie stwierdzac ze nie uwazam to tak mam bo zabezpieczalam sie kiedys bralam tabletki prawie rok ale psychika mi siadala od tego. Jesli ktos mial takie objawy niech napisze co to wreszcie jest?? Ja ide do lekarza w sobote jesli do soboty nie dotane okresu

Gość dupcysz sie to rodzisz
paula1209

Wydaje mi się,że tyle dni po terminie @ test z pewnością wykazałby ciążę.Nie stresuj się,bo to też może opóźnić Twój okres.Będzie dobrze!

Gość młoda_**
miałam tak dwa razy:P zawsze jak się bałam że wpadliśmy, to od razu mi się wszystkie objawy wczesnej ciąży ukazywały. Włącznie z porannymi mdłościami. Na ogół test mnie uspokajał, i zdarzyło się tak że na drugi dzień był okres, i sobie plułam w twarz zmarnowaną dychę:P Jak się bardzo obawiasz to idź do ginekologa-dbania o siebie nigdy nie za wiele.

Gość paula1209
ja dosc czesto chodze do mojego ginekologa i duzo kasy wydaje bo to sa prywatne wizyty. bo bralam tabletki, potem mialam nadzerke, mialam zabieg, i ostatnio bylam po tabletke 72 godz i teraz to az mi juz wstyd do tej ginekolog chodzic. A ciaza w moim wieku i w mojej sytuacji byla by to nagorsza sytuacja

Gość młoda_**
w każdym razie wydaje mi się że jest możliwe podświadome wywołanie sobie z nerwów objawów ciąży.

Gość paula1209
wiem juz tak mialam kilka razy ale nie az z takimi objawami

Gość zal peel grrr
a w czym ci mamy pomoc? trzeba bylo myslec o tym wczesniej. za ciebei dziecka nie urodzimy.

Gość paula1209
kolega chyba ma faze!! panie zel..... cos tam mi w moim wieku nie jest do smiechu zabezpieczam sie. I nie pytam cie o zdanie tylko tych co mieli taki sam przypadek ale dziekuje za wyrarzenie opinni i podtrzymanie mnie na duchu