Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autoraider2

Z jaką największą prędkością jechaliście samochodem?

Polecane posty

Gość floriana a jakim samochodem
wiedzialem ze sciemniasz...napisalas ze 250 ale z podaniem marki samochodu ktory tyle wyciagnie juz bylo ciezej...ach ta magia internetu, tutaj kazdy moze byc Holowczycem :)

Póki co kończę kurs, ale jadąc 120 km/h w miejscu, gdzie dopuszczalna prędkośc wynosiła 100 km/h czułam, że zapierdzielam jak pirat drogowy :D trzymta kciuki, bo za 4 tygodnie mam exam :O

oooo też wole paliwo oszczędzać :) optymalna prędkość to tak 120 . Pamiętam na kursie pierwsza lekcja pojechaliśmy za miasto rozpędziłam się do 120 hehe- a mój instruktor nic :o po mieście jak mu się spieszyło to 80 zapierdzielałam ale jak z kimś jechaliśmy to tylko "zwolnij" "ograniczenie" blablabla panna em- powodzenia :)

cukierasekk nie dziękuję :) o dżizys nie macie pojęcia, jak mi zależy zdać za pierwszym (klasa maturalna i 1000 innych spraw na głowie) no, ale miejmy nadzieję, że się uda

Gość jaki silnik ma Audi A2
ze wyciaga 220?:o

Gość co wy za brednie
audi a 2 wyciagnie spokojnie 220!!!wiem bo mam!!!

no to powiedz jaki masz silnik :D

Chyba 200 - oplem Vectrą a ostatnio z kumpelą po autostradzie 160 i to czym???? renault twingo! naprawdę.

Gość ja21123
A ja to max. chyba 130 po miescie - ale i tak czulam ze mi za szybko i sie balam czy mi sie ta moja 10-letnia Corolla nie rozpadnie :P

floraina alfa gt no to juz fura ale audi a2 i 220 to sciema 1.4 12 s 173 km/h 6 l/100km 1.6 FSI 9,8 s 202 km/h 6 l/100km 1.2 TDI 14,9 s 168 km/h 3 l/100km 1.4 TDI 12,3 s 173 km/h 4,3 l/100km 1.4 TDI 10,9 s 188 km/h 4,3 l/100km

Ależ ja nie musze Ci niczego udowadniać :o Mam silnik 1.6 FSI i moje auto spokojnie osiąga taką prędkość, a że Ty nie wierzysz to już Twoja sprawa.

Florka wpadlas:D

Gość taaa jasne f
floriana z inneg beczki - czy to prawda ze dajesz dupy w weekendy jarkowi_84? czy ma duzo pale? ile ci placi?

oki floriana twoja fura i ty graliscie w filme za szybcy za wsciekli.Wysłałam Ci maks predkosc fsi i jest to 202 i na bank sie w srodku juz wszystko trzesie a ty jechalas 220 (proszę Cie)

Gość mieszkankalondynu incognito
[zgłoś do usunięcia] taaa jasne f floriana z inneg beczki - czy to prawda ze dajesz d**y w weekendy jarkowi_84? czy ma duzo pale? ile ci placi? tez ten topik czytalem- to jak flora dajesz dupska?