Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooonikkkkkaaa

Czy Wy tez zle sypiacie w ciazy ??

Polecane posty

Gość moooonikkkkkaaa

Jestem na poczatku 8 miesiaca ciazy, jak do tej pory ciaza praktycznie przechodzila bezobjawowo ale od okolo tygodnia mam problemy ze snem ( wogole nie czuje zmeczenia wieczorem lezac w lozku ) dodatkowo, pojawia sie zgaga i maluch zaczyna mocno kopac wieczorami ..... Dzis nie przespalam callej nocki tylko z mocnymi przerwami a wstalam juz o 5.30 .....

No niestety, podobno tak juzjest. Ja od 8 miesiąca źle śpię, siedzę do 23-24, bo nie czuję zmęczenia, a w nocy jest masakra. Drętwieja nogi, boli kręgosłup, cierpną ręce, sikam co godzinę. Niedawno dołączyły do tego koszmarne sny. A o 8 rano cięzko mi z łóżka wstać.

Tylko w pierwszej :) W drugiej juz bylam tak wymeczona, ze zasypialam jak kamien bez wzgledu na pozycje, temperature, pore dnia i nocy :)

Gość kiszona
:) mysle ze to normane pozdrawiam

u mnie bezsennosc w ciazy to była zmora od 7 miesiąca, niespałam całe noce. Nie chciało mi się spać a na dodatek miałam zespół niespokojnych nóg i nie mogłam ulezec. Dostałam nawet relanium, po tym spac mi sie chciało, ale nogami i tak machałam. Koszmar.

Gość moooonikkkkkaaa
A czy znacie moze jakies skuteczne metody na lepszy sen .....? Ja probowalam juz kubek goracego mleka, czytanie ksiazki, spacer na wieczor i nic.......