Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajace

Czy grzechem jest stosowanie praktyk buddyzmu??

Polecane posty

Gość zastanawiajace

Jestem chrześcijanką, bardziej niż kataloczką. MAm pytanie czy stosowanie sie do zasad nauki chrześcijaństwa kłóci się ze stosowaniem praktyk budduzmu, np. medytacje, yoga? Czy medytacja może być rozwinięciem modlitwy "chrześcijańskieJ" modlitwy do BOGA.??? Jak to zrozumieć. Może jest tu na forum jakiś teolog???

PRZEBŁYSK WIECZNOŚCI Ian McCormack Co się z nami dzieje, kiedy umieramy? „Przebłysk wieczności” to niesamowita i prawdziwa historia człowieka, który umarł i ujrzał świat po drugiej stronie. Ian nurkował u wybrzeży wyspy Mauritius, gdy został ukąszony przez śmiertelnie jadowitą meduzę. Będąc już w szpitalu umarł na około 15-20 minut, doświadczył piekła a następnie nieba. Dano mu tam możliwość powrotu by opowiadał swoją historię. Jego śmierć była drzwiami do prawdziwego życia, a jego historia w dalszym ciągu przeobraża ludzi na całym świecie, prowokując do zadania sobie poważnego pytania, na które wszyscy kiedyś musimy odpowiedzieć. O autorze: Ian wraz z żoną i trójką dzieci mieszka w Wielkiej Brytanii. Podróżuje po całym świecie opowiadając o tym, Kim jest światłość na końcu tunelu. Głosi konieczność porzucenia grzechu. Fascynuje go oglądanie Jezusa leczącego zranione ludzkie serca i uzdrawiającego ich ciała. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1787982315386930665&hl=pl&fs=true ostrzeżenia z zaświatów 18 kwietnia 1977 r. przekazał mi duszpasterz książkę pt.: “Ostrzeżenie z Zaświatów\". Są tam wypowiedzi czterdziestoletniej dziś (1977 r.) matki czworga dzieci, opętanej od 15 roku życia, gospodyni domu. Egzorcyści, którzy ją egzorcyzmowali, (a było kilku takich kapłanów), otrzymali z Góry nakaz, polecenie spisywania wypowiedzi demonów. Dla dobra sprawy i aby nie wywołać generalnego ataku prasy, radia i telewizji — dla uniknięcia szkód duszpasterskich pierwsze wydanie nie podało nazwiska i imienia tej opętanej osoby http://taw1.republika.pl/ozz.html

Gość też jestem chrześcijanka
. Znasz przykazanie -nie bedziesz miał bogów cudzych przede mna ?? To znasz juz odpowiedź .

Gość też jestem chrześcijanka
ale z drugiej strony , nie widze nic zlego w tym , ze interesuje sie innymi religiami . To jeszcze nie zdrada. Przeciez sam Jan Paweł przyjmował Dalajlame i apelował o pokój w Tybecie . To zależy jak daleko sie posuniesz . Ja pisma diamentowej drogi czytam i cos z nich wynosze dla siebie.