Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafalzzz

Do kobiet nielubiących sexu ze swoim mężem czy facetem

Polecane posty

Gość Rafalzzz

Czy możecie mi odpowiedzieć dlaczego tak jest. Dlaczego tak ciężko Was do tego nakłonić, czemu weszłyście w małżeństwo skoro faceta nie pożądacie. Mam taką żonę, i tak chodzę struty, że mógłbym strzelić sobie w łeb! Czemu nas tak krzywdzicie?!!

Gość ej Rafał
znajdź kochanke :D jak taka gupia to neich ma nauczkę

Ech!Czasami kobieta nie ma ochoty na seks, z róznych przyczyn.Moze akurat teraz ma ły okres,jakies zmartienia,metlik w głowie?! Sama nie wiem,dlaczego tak jest.Ale tez to zauwazyłam...

A teraz brutalna prawda: nie mają ochoty na seks, który ich nie satysfakcjonuje A Ty miałbyś ochotę się kochać, jak byś nie miewał orgazmu? Wyoraź sobie: podniecasz się, kochasz ze swoją żoną, ona dochodzi i idzie sobie spać. I tak co wieczór. No to się trochę wczuj w jej rolę... jej należą się tu słowa współczucia.

Gość Rafalzzz
Ja bym jeszcze zrozumiał gdyby raz na moje 10 razy miała ochotę - ale nie tak, że nigdy, zawsze jej nie pasuje. Wiem że dość dużo jest takich kobiet - i facetom bardzo współczuje, zwłaszcza, jeśli się z kimś takim ożenili. Nie rozumie, po jaką cholerą zawracają nam głowę. Dal mnie osobiśćie, nie ma nic wspanialszego, jak okazywanie sobie w ten sposób czułości, delikatności i miłości. Poco sobie bierzecie mężów, przecież nie od dziś wiadomo, że źle się takie małżeństwa kończą - i nie tylko dla nas facetów, ale i dla was samych??? Albo dajecie zarobić dziwką, albo się rozwoidzicie - po co taka szopka???

Gość Rafalzzz
Ale jeśli o mnie chodzi - tao zawsze bardzo się staram, aby jej było dobrze i jeśli nie ma orgazmu w sposób klasyczny, to zawsze doprowadzam ją do tego oralnie.

Gość Rafalzzz
A czy nie jest tak, że po prostu jest z Wami coś nie tak. Opowiadała mi o tym i żona, że jej koleżanka ma orgazm, i to zaraz, ledwie ją tam facet dotknie.

Gość kukunamuniuosiem
a moze nie doprowdzasz i moze wcale nei jest tak dobrze jak CI sie wydaje. Wiesz ja od momentu jak moj m mi trul tylek ze nie chce sie z nim kochac, chcialam coraz rzadziej, teraz nie ma ochpty prawie wcale. Nie chce mi sie, jak ktos jest chamem, a nagle oczekuje, ze bedize milo. Mam to gdzies.

Gość lalolaaa
a moze robisz to w zly sposob?? ktory jej sie nie podoba? moze pogadaj z nia czego pragnie co lubi, moze w tym tkwi problem? faceci mysla ze wiedza juz wszyskto i kazda kobieta uwielbia sposob jaki to robi, ale kobiety sa rozne i maja rozne fantazje...

Gość kukunamuniuosiem
a bylam bardzo aktywna na poczatku naszej znajomosci, a po kilku miesiacach zawsze fascynacja seksem spada i czestotliwosc tez, co doprowadzilo do jednej wielkiej wojny. Ja nie jestem lala, która mozna polozyc do lozka o kazdej porze...

Gość kukunamuniuosiem
moj m nie nauczyl sie prze kilka lat niczego, nie zwraca uwagi na moje potrzeby, choc sadzi, ze jest najlepszy...a ze laczy nas dizecko, to jestesmy razem...choc tak naprawde juz dawno nas nie ma...

A to tak trudno dojść do proastego wniosku, że jej nie jest z Tobą dobrze w łóżku? Możesz sobie tutaj pisać, że z nią coś nie tak, i tak sobie tłumacz. Jej z Tobą nie jest dobrze, więc się nie chce z Tobą kochać.. .czy to nielogiczne? Skąd Ty możesz wiedzieć, że jej jest dobrze - wiesz ile kobiet udaje orgzamy dla świętego spokoju?

Gość Rafalzzz
Ale właśnie o to chodzi, że z nią nie da się o tym porozmawiać, poprostu ją to wogóle nie interesuje, i jest szczęśliwa, jak i rozmów i sexu unika, a ja poprostu już nie wyrabiam, aż mnie nachodzą myśli, by pieprznąć autem w jakieś drzewo.

Gość lalolaaa
wiesz, mnie sie wydaje ze trzena pogadac, tak serio i szczerze... Ja na poczatku naszej przygody z seksem bylam bierna i nie mialam z tego przyjemnosci teraz mu mowie ze np to i to mnie nie podnieca ale cos innego tak i tak jest w druga strone, tzreba to obgadac...

Gość Rafalzzz
Kurwa, przecież przed ślubę ja jej wyraznie o tym mówiłem i ostzregałem, jeśli mnie nie kocha i jej nie pociągam, niech za mnie nie wychodzi - doskonale wiedziałą jak zależy mi na sexie.

Gość lalolaaa
jakas dziwna relacje mieliscie przed slubem... wyraznie jej mowiles? a myslalam ze slub sie bierze z milosci i nic sie nikomu nie tlumaczy....

Gość Rafalzzz
Akle nie rozumiecie, byłem - kiedyś z inną kobieta i bardzo się jej podobała, i to ona mnie zachęcała i "nie pozwalała" wręcz się od niej "odkleić". Nie jestem jakimś ciemniakiem, ani brzydki. Mam niezłe wysportowane i giętkie ciało

Gość lalolaaa
Ty nic nie rozumiesz!! kobiety sa rozne i maja rozne potzreby! moze jakas nuda wieje u was w sypialni? zrob cos szalenego, nie ejstescie nastolatkami. A Twoje cialo moze jakeis obcej sie podba ale woja zona ma to na codzien...

wyszłam, wkurzona - naprawde uwazacie, ze wszystkie kobiety lubią sex a jelsi nie chca go uprawiac to tylko z winy faceta? :D:D:D bo az mi sie wierzyc nie chce ze w takie głupoty wierzycie

" doskonale wiedziałą jak zależy mi na sexie." Może ona za mąż nie wyszła z miłości, ale Ty kolego też nie. Dla seksu się ożeniłeś czy jak? I co to znaczy, że na Twoje 10 propozycji, ona nawet na jedną nie ma ochotę? Ile razy jej dziennie proponujesz, bo jeśli Ty byś mógł ciągle i w kólko jej pieprzysz za uchem o jednym, to chyba każdemu by przeszła ochota. Poza tym nie pasuje Ci, to się rozwiedź i tyle.

Gość Rafalzzz
Słuchajcie moze sprostuje - sex ze mną lubi , tylko bardzoi żadko go chce - jaj wystarczy raz na tydzień, albo 2 razy w miesiacy - wówczas jest nieźżle, tyle zę ja cały miesiac chodzę niespełniony, niewypieszczony i wkurzony. Ja bym chciał 3 - 4 razy w tygodniu,.

Gość tak to jest jak dzieci biorą
ślub:O Jestem starą, samotną dziewicą i panną, ale wystarczy ruszyc rozumem i oczywisty staje się fakt, że do seksu trzeba dorosnąć:O Jak można brać ślub z kimś, z kim się w ogóle nie potrafi rozmawiać? Tak, piperznij w drzewo- najlepiej czołem. Oczywiste jest, że jak człowiekowi jest dobrze, to mu się to podoba. Są więc dwie możliwości- albo tak naprawdę nie doprowadzasz żony do orgazmu a ona się musi wysilac i udawać i czuje się tym zażenowana i ją to męczy, więc nie chce seksu, albo poza seksem jesteś wkurwiający, przestałes jej odpowiadać, macie jakieś dziwne konflikty. Nie licz na to, że cały dzień będziesz kogoś wkurzać a nagle udasz miłego i czeka Cię pół godziny rypania:O Jeśli ktos nas denerwuje, odstręcza i wkurza nie mamy ochoty na seks. Bo nie zamienia się magicznie w ciągu kilku chwil w kogos zupełnie innego. Albo się kogoś pożąda albo nie. Przez cały dzień. I jak robi zakupy, i jak siedzi na kiblu, i jak wraca zmęczony do domu i jak jest chory itp.

"uwazasz ze kobieta przestala lubic seks po slubie a wczesniej uwielbiala?? no w to nie uwierze na pewno" ja tez, za to uwierze, ze wczesniej zmuszała sie do tego, bo wszystkie kolezanki miały już mężów

Gość Rafalzzz
Jesteśmy małżeństwem 3,5 roku, dawałem nam czas na poprawienie się tych naszych relacji , ale nic to nie daje. Rozwieść się - mamy 3 letnią córkę, ja bym za niąbardzo tęskinił i ciężko mi jest podjąć taką decyzję. A z kolei mieszkanie z kimś kogo się pokochało, kogo bardzo pożądamy, życie przy takiej kobiecie bez bliskości, czułosci staje się dla mnie takim koszmarem ,żę nie jestem w stanie sobie już z tym poradzić.