Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafalzzz

Do kobiet nielubiących sexu ze swoim mężem czy facetem

Polecane posty

Gość Rafalzzz
No i włąśnie, przecież ja sam jej nieraz mówiłem że moze jestem złym kochankiem, może nie potrafię o nią zadbać, tak jak powinienem, a ona mi mówi, że fakt jest taki, że sex wystarczyłby jej raz na miesiąc, a nawet, gdyby go wogóle nie miał, nie stanowiło by to dla niej problemu.

Kobiety maja wiele bloków, zahamowan, kompleksów ktore powoduja, ze sex nie bedzie dla nich nigdy satysfakcjonujacy... oczywiscie najlatwiej zwalic wine na faceta...

Gość Rafalzzz
przepraszam za te literówki, ale mam zużytą klawiaturę

Gość ewelinkie
"Przed ślubę sexu nie mieliśmy wcale, bo to były jej zasady, a ja to szanowałem" Aha, to zmienia postać rzeczy zupelnie!!!! Moim zdaniem po prostu nie ma temperamentu kobita. I w tym przypadku to nie Twoja wina.

Gość druga żona mojego męża
Twoja żona to po prostu osoba głupia, samolubna i przede wszystkim leniwa. Bo żeby kobieta miała orgazm musi w tym uczestniczyć. Serdecznie współczuję.

ewelinkie - 7%, 17 minut? buuuchachacha a skąd Ty wzięłaś takie statystyki??!! i ciekawe, jak to zostało obliczone i sprawdzone :D

Gość yyyyyyyyyyyy111
rafalzzz nie sluchaj tutaj kobiet mowiacych ze to Twoja wina.. z tego co mowisz wina lezy po jej stronie.. ale kobiety zwala wine na Ciebie..

Gość ewelinkie
Faceci to takie głupie stworzenia że ręce mi opadają. Myślą że jak poznają dziewicę która odkłada seks w nieskończoność, to tak naprawdę drzemie w niej demon seksu i jak się już zacznie to iskry polecą. A prawda jest okrutna: jeśli laska tak długo odkłada seks, to znaczy że jej libido jest lilipucie i NIGDY nie będzie super seksu, a taka kobieta po prostu tempermaentu nie ma.

Gość yyyyyyyyyyyy111
dobry kochanek moze rozbudzic taka kobiete ktora ma temperament ale jest on uspiony przez rozne zyciowe czynniki.. wtedy kobieta z dobrym partnerem, ktory dba o jej przyjemnosc bedzie potrafila sie odblokowac.. ale kobieta oziebla? tutaj nic nie pomoze.. ona moze zyc bez seksu.. nie mysle o nim.. nie pragnie

Gość Rafalzzz
Ewelinkie - a jakiego rodzaju masz te orgazmy - czy z penetracji - też są. Jeśli chodzi o mnie, to ja doskonale wiem o tym co napisałaś, i wiem, że moja żona należy do tych kobiet, które mają trudności w osiąganiu orgazm ów - czasmi ją pieszczę pół godziny - ale orgaz ma - i nie udaje, tego akurat jestem pewien - i nie jestem jakimś zadufanym, nyślącym o sobie tylko w superlatywach facetę. Wiem rze wielu rzeczy człowiek poprostu musi się nauczyć,. ale dobrze jest jak che to robić. A moja żona poprostu ten temat odpuszcza, choć doskonale wie jak mi ciężko.

Gość yyyyyyyyyyyy111
oni sie nie dobrali to fakt.. bo on lubi seks a ona nie..

Gość ewelinkie
"dobry kochanek moze rozbudzic taka kobiete ktora ma temperament ale jest on uspiony przez rozne zyciowe czynniki.." Z tym się totlanie nie zgodzę. Temperament się ma lub się go nie ma. To jest taka kwestia której zmienić nie można, żadne rozmowy ani kompromisy nie pomogą.

"Ciekawe gdzie ją dotyka, że ma orgazm z miejsca. Może jest jakiś przycisk Facetom to każdą ściemę można sprzedać, naprawdę" są takie kobiety... moze nie przy jednym dotknieciu, ale miałem partnerke, ktora potrafiła dojsc 4 razy, zanim ja sie dobrze rozkręciłem...

Gość basia ytp
a co ma powiedziec kobieta której facet nie chce sie z nia kochać? nie dlatego ze nie spełniała jego zachcianek w łóżku lub była oziębła. kobieta która starała się aby miał to czego chciał a teraz ... nie wiadomo dlaczego :(( sekxu zero a on nawet nie reaguje na jej pieszczoty... czy to zdarza sie wszystkim facetom koło cztredziestki? czy to może wina kobiety?

Bez seksu to może żyć kobieta, która nigdy orgazmu nie zaznała. I znowu wracamy do punktu wyjścia, że jej seks nie sprawia satysfakcji. Postęka trochę dla świętego spokoju raz w miesiącu i tyle :P Trudno, trzeba było kota w worku nie kupować.

Gość yyyyyyyyyyyy111
ewelinke.. jesli kobieta miala poiprzedniego partnera ktory chcial wlozyc penisa i zerznac ja tylko.. a nie dbal o jej przyjemnosci to moze sie zablokowac.. wtedy dobry kochanek moza ja uratowac..

"Ale nikt tu nie twierdzi, że to jego wina. Oni się nie dobrali. Etam blokady. Z odpowiednim facetem by jej wszystkie blokady puściły." mierzysz inne kobiety własna miara... sa takie, ktorym od dziecinstwa wpajano ze wyluzowanie sie to zło i one nigdy nie beda czerpac satysfakcji z sexu

Gość Rafalzzz
Zresztą jak się kochaliśmy pierwszy raz ja miałem 27 lat, ona 24 , a znalismy siędługo, ponad 5 lat. Teraz wydaje mi się, że kobiecie która lubi sex, cięzko jest wytrzymać tyle cazasu - z facetem, którego kocha, chyba że go nie kocha.

Gość kobietka61
Do "wyszlam z kąpieli" super pogadanka,zgadzam sie z Tobą!!!!

Gość Rafalzzz
druga zona mojego męża - włąśnie o to chodzi, że nie raz żonie próbowałem i próbuje nadal wytłumaczyć, że aby było naprawdę nam razem przyjemnie, obie powinniśmy się starać.

Gość facet po 40 to esencja seksu
taki umie zadbać o partnerkę i ma siły na seks - wg mnie jeśli czterdziestoletni facet nie ma ochoty na seks to czas by jak najszybciej udał się do lekarza :-O

Gość ewelinkie
"Ewelinkie - a jakiego rodzaju masz te orgazmy - czy z penetracji - też są." No nie są. Pomyśl o tym tak - kobiety po wycięciu łechtaczki nie są zdolne do orgazmu (dziewczęta z Somalii, transseksualiści po zmianie płci). Kobiety które mają orgazm "pochwowy" to takie, które po prostu łechtaczkę mają inaczej "umiejscowioną" (niżej, większą itd) - i tych kobiet jest 7%, ale to wciąż są orgazmy łechtaczkowe. Nie możesz kłócić się z faktem potwierdzonym przez wszelkie badania że gdy nie ma łechtaczki - orgazmu tez nie ma. To jest dokładnie tak, jakby Tobie usunąć penisa. Gdy już to zrozumiesz - zrobisz wielki postęp. Zgodzę się z tym co ktoś wyżej napisał - orgazm jest, gdy kobieta go chce. Z poprzednimi nie mialam orgazmu, bo nie poinstruowałam ich, jak mają mi go dać. Wstydzilam się. Po części to była moja wina (bo nie powiedzialam), a po części ich (bo sądzili że łęchtaczka to tylko taki niepotrzebny guziczek, ale za to winić ich nie mogę bo takie podejście ma 99% facetów). Ale w przypadku Twoim - to jest wina tej kobiety. Trudno mówić o winie, bo babka wpływu nie ma na swoje chęci. MA po prostu temperament w zaniku i już. Swoją drogą - głupi byłeś (wybacz) że chajtnąłeś się z kobietą nie uprawiając z nią wczesniej seksu.

Gość była_nielubiąca
... a myśleliście o wizycie u seksuologa ? Może pomóc

Gość Rafalzzz
Ewelinke - temperament siema lub nie - zupełnie ale to zupełnie się z tobą zgadzam, nie ma coś takiego jak uśpiony temperament.

Gość kobietka61
Jestem mężatką od 21 lat,mam męża od samego początku bardzo "zimnego".I wiecie co spotkałam po 20-tu paru latach swoją pierwszą miłość.Nie miałam wyrzutów że miałam motylki w brzuchu!Sex i milość plus pożądanie jest cudowne,chce się żyć,pracować.A mąż dalej żyje i chodzi obok.Niejeden raz prowokowałam go super kolacja ,bielizną.On piwo+telewizja.doszłam do wniosku że raz się żyje i nie piszcie że jestem tanią dziw...

"i nie piszcie że jestem tanią dziw..." jestes tylko idiotka ze przez 21 lat męczysz sie z palantem