Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzameduza

co robicie w sylwestra?

Polecane posty

hej, tak sie wlasnie zastanawiam nad planami sylwestrowymi, niestety duzo możliwości z powodu ciąży odpada(choć wcale nie żałuję) co wy porabacie w sylwestra?

Gość momika...
ja w tamtym roku byłam w 7 miesiacu ciazy i przesiedziałam w domu:( po 12 poszłam spac ale w ty roku sobie odbije małego bieze babcia a my z mezem idziemy na sale

a ja właśnie nie zamierzam isc spac po 12, zaprosze znajomych do siebie ale musze wymyslec cos fajnego bo pewnie bede jedyna trzeżwą :) juz widze jak mój brzuszek będzie głaskany bo też bede prawie w 7 miesiącu :)

Gość no moje dziecko
będzie miało 6-7 tygodni, wiec z sylwestra nici.

w zeszlym roku bylam w ciazy i akurat plamilam wiec sylwestra spedzilam w lozku... na moja prosbe na szczescie bylo to wlasne lozko a nie szpitalne... a w tym roku to raczej tez w domu z dziecmi... jakos boje sie malej komus na noc zostawic ze sobie nie poradzi...

ja też będę krótko przed porodem- jakieś 3 tygodnie. Zostane pewnie w domu ale sobie potańczę z mężem:P

To już teraz dla tych wszystkich co w Sylwestra obchodzą rocznicę śłubu wszystkiego naj z tej okazji!! Ja mam rocznicę w Walentynki heh

mielismy gdzies isc ale mi sie odwidzialo. nie mam nastroju na wyjscia. bede siedziala w domu z dzieciakami mezem i psem i ogladala tv... w zeszlym roku robilam dokladnie to samo a dwa lata temu.... też :D

Dziękuję i to w imieniu kilku osób 🌻 🌻 🌻 Moi Dziadkowie będą miesli 53 rocznice ślubu Moi Rodzice będą mieli 31 rocznice ślubu a my 3 :D

ja w zeszlym roku tez sylwestra w ciazy obchodzilam :) w lokalu z przyjaciolmi, niestety dlugo sie nie nacieszylam, bo dostalam plamien kolo 12-tej i musialam wrocic do domu w tym roku albo znowu lolak, albo domowka u nas, albo ..dyskoteka :) zobaczymy co powiedza znajomi :) ja dzieciaki sprzedaje mojej mamie, w zeszlym roku poklocila sie z moja tesciowa bo kazda chciala wnuka do siebie-naprawde :-D a nawet gdybym nie miala z kim dzieci zostawic to napewno wynajelabym jakas osobe, mam nawet 2 chetne ktore z mila checia zostalyby z dziecmi wiec i tak sylwester zapowiada sie ciekawie

ja też w ciąży :) lokal odpada, za głośno i za bardzo nadymione szukam ciekawego pomyslu na imprezke ale niestety nic mi nie przychodzi do głowy :(

Gość Mama*ze*Szkocji
Ja będę w domu. W ciązy akurat byłam z mężem na Sylwestra 2006, byłam wtedy na początku 4 miesiąca. Rok temu w domu, w tym roku też, ale przylatują do nas dawno nie widziani znajomi - koleżanka ze szkolnej ławki! :D :D z mężem

Gość Mama*ze*Szkocji
ja byłam w lokalu bez obaw, bo tutaj jest zakaz palenia w miejscach publicznych w tym też kluby :)

zuzameduza no a jak:) ja ostatnio użyczyłam mojego brzucha synowi w celach artystycznych. Narysował oczka i bużkę i pstrykaliśmy fotki. A potem był taniec brzucha właśnie heh kupa śmiechu.