Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za młody...

Nie wzbudzam zainteresowania u dziewczyn, bo wyglądam zbyt młodo. Co mam robić?

Polecane posty

Gość Za młody...

Mam 22 lata i jestem normalnym, pogodnym i otwartym dla ludzi chłopakiem- taką duszą towarzystwa. I mimo tego ,że lubię zawierać nowe znajomości i spędzać czas w większym gronie, przez te 22 lata nie znalazłem sobie dziewczyny.... Boję się, że problem tkwi w moim wyglądzie. Głównie chodzi tutaj o twarz- z twarzy nie wyglądam na swój wiek. I mimo pewności siebie i dobrej gadki :P na jakiś imprezach czy wypadach dziewczyny zwracają uwagę na poważniej wyglądających kumpli, a nie na mnie, chociaż staram się i na ogół szybko nakręcam rozmowę i nieraz już słyszałem tekst typu- "przystony jesteś" :P Najgorsze jest to, że coraz częściej dziwią się znajomych ze studiów- "każdy z nas już kogoś sobie znalazł, czemu ty nie możesz, przecież masz taki fajny charakter?" Dziewczyny powiedzcie......to na fakcie prawda,że szukacie tylko bardziej dojrzałych? Znaczy ,że nie mam szans i muszę czekać w samotności do 30-stki ,żeby wreszcie kogoś zainteresować swoją osobą? Nie wiem co zrobić. Ta sytuacja zniechęca mnie coraz bardziej ,żeby gdziekolwiek wychodzić...

Gość nie przejmuj sie tym
i po prostu czekj, cierpliwoscia duzo mozna zdzialac. Ja mam 30 lat, wygladam max na 21. I tez mialam ten sam problem. W sierpniu wyszlam za maz za cudownego czlowieka, wygladam mlodo i ciesze sie bo koleznaki w moim wieku to juz stateczne matrony w wiekszosci a ja ... zawsze tak mialam, gdy ktos mnie pytal o wiek, ja mowielam 22 lata, a ludzie mysleli, ze 15. dziecinna twarz. to atut, pamietaj :))))) pozdrowki i zycze powodzenia. nie poddawaj sie, na pewno znajdziesz super dziewczyne

Gość kobiteczka
sluchaj.... na moim roku poznalam chlopaka co wyglada na mlodziutkiego,niewinnego chlopaka. no jest slodki!!!! :D wlasnie TO mi sie w nim podoba...narazie sie do niego usmiecham i mowie czesc:P niesmialy ale fajny:D hehe chyba nie o to tu w tym wszystkim chodzi:P a jego koledzy to zwykli cwaniacy..takich mam juz dość...

sluchaj,ja tez uwielbiam faceto o twarzy dziecka-mam do nich slabosc ;) wiem,ze to oklepane,ale..jeszcze nie trafiles:)(ja tez jeszcze nie trafilam :(

Gość pffffffffffff
a moze postaraj sie rozmowe z jakas dziewczyna nakierowac na taki temat, zeby mogla domyslec sie, ile tak naprawde masz lat, tzn na studia, prace czy cos takiego :)

Gość Za młody...
Hehe dzięki, że tak mówicie :) No i dokładnie te same słowa słyszę od "dojrzalszych" koleżanek z roku- "on jest taki słoodki, jak tu go nie lubić". A jednak- kiedy przychodzi jakieś spotkanie, to kumple mają wzięcie, a ja jak zwykle trochę sobie potańczę, pogadam i na tym znajomości się kończą... Najgorsze jest to ,że wszystkie dziewczyny traktują mnie jak dobrego kumpla, a nie chłopaka,który się może podobać....To jest na takiej zasadzie- "jesteś super, na pewno kogoś sobie szybko znajdziesz, ale na mnie nie patrz" ..........Dlaczego??

Gość olaolaholahola
bo traktujesz je jak kumpele

Gość budyń 23
zapuść włosy pod pachą i chodz w podkoszulce na ramiączkach

Gość olaolaholahola
pozwoj jej zwymiotować w Twoim aucie :P bedzie Twoja :D

Za młody... Mam 22 lata ... hmmm :P poczekaj jeszcze 10 lat, bedziesz miec 32lata a wygladac na 22, i pojdziesz sobie podrywac studentki :D

Gość nieduzo w sumie
moze dlatego ze jestes za mily? kobiety lubia tych zlych...to je pociaga niestety.....:(

Gość Lola Haze
a ja tam lubię mlodo wygladajacych, bo sama jestem mlodo wygladam...:D moze pora poszukac kogos podobnego do siebie?:)

babki szukają facetów, a nie dzieci :P niestety za dużo tu nie poradzisz, trza poczekać aż się zestarzejesz troche :D

Gość Lola Haze
nie prawda, że kobiety lubią 'tych złych'... z pewnością nie wszystkie

"z pewnością nie wszystkie" ale wiekszosc tak :P jak sie jest milym i dobrym - to w oczach kobiety - niestety - jest sie miekkim i dziecinnym przykre ale prawdziwe :classic_cool:

Gość znudzonaaaa
mi się już podobasz..

Gość Lola Haze
Nie prawda, Muniek! Mi np. bardzo zalezy na tym, zeby byl tez wrazliwy i refleksyjny i nie licze na to, zeby to szlo w parze ze szczegolnym mestwem, ale mi to nie przeszkadza:P

Gość Lola Haze
oj, sorry, za bledy, literowki, bo szybko pisalam:P

Gość Lola Haze
oj, sorry, za bledy, literowki, bo szybko pisalam:P

@ Lola Haze moze i tak jest jak piszesz :) a przynajmniej mam taka nadzieje ale niestety praktyka pokazuje inne tendencje jesli chodzi o preferencje naszych pieknych pań ;)

Gość Lola Haze
No i Młody dezerterował...:-(

Gość Lola Haze
Ale czym?:D Przecież tak go wszyscy wytrwale pocieszamy...

no wlasnie ... ja sie staram jak moge przeciez :D za jakies 10 lat bedzie mogl isc podrywac studentki :) to tylko pare lat, szybko zleci

Gość Nympha
No, może z wyłączeniem Ciebie, Muniek. To Twoja wina.:P

Gość Lola Haze
buuu i Młodego porwał wiatr:(!

Gość Lola Haze
:P no proszę, gdzie dwóch...:D

Gość Lola Haze
jesteś cyniczny i bezlitosny... co masz na swoje usprawiedliwienie? gdzie Twoja wrażliwość?:D