Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Chłopak bez studiów.

Polecane posty

Psiarka ---> tez prawda, dlatego osobiscie dziwie sie ludzia ktorzy udaja inteligentow studiujac politologie, kulturoznawstwo i inne kierunki tak "zeby Polska nie zginela". Przykladowo takich politologow potrzebnych jest kilkunastu w skali kraju. Szkoda byloby mi czasu na takie pierdoly. Ja jestem bardzo zadowolony z mojego kierunku, a od przyszlego roku zaczne drugie studia ale juz zaocznie.

Gość psiarka
wlasnie zeby wybral studia ktore bedą go interesowały, dadzą dobry zawód i bedzie po nich mogl dobrze zarabiac

a moze to jeden z tych facetów którzy potrzebują baby która ich będzie motywowac i pobudzac w nich ambicje?? bylam kiedys z takim mądrym i leniwym i pchalam go na studia i do wielu innych rzeczy, bo mi zalezalo tak jak tobie - i wyszedl na ludzi i jeszcze mi podziekował :)

Gość hej przeleciał ptaszek
rozbierz mój umysł pomarańczówek nie interesuje,że jesteś na 4 roku studiow dziennych i sam sie utrzymujesz . Ni jak się to ma do tematu !

Ale ja to mam pecha. Byłego namówiłam na studia, zniechęciłam do zawodu tirowca. Teraz chłopak cieszy się i chwali się jaki to on wykształcony... Po prostu deja vu :D:D:D

Gość psiarka
Strip my mind a co studiujesz?

Gość chyba nieslusznie
pytasz o to na tym forum. Chłopak ma odpowiadac t o b i e , nie innym. Są dziewczyny dla ktorych studia nie maja znaczenia, często wieksze ma kasa. Ja cię akurat rozumiem, bo pochodzę z rodziny, w której ludzie są wykształceni od pokoleń, to norma. Wspólne tematy rozmów, krag znajomych, wspomnienia. Fakt, ze teraz studia bywają byle jakie i moze je skonczyc kazdy. Swoje studia traktowałam powaznie, bardzo duzo mnie nauczyly, poszerzyły horyzonty , daly atrakcyjny zawód a także swietnych znajomych i przyjaciół. Mysle, ze tez chodzi ci o to, zeby chlopak sie rozwinął. Jesli sie broni - mysle, ze po prostu nie pasujecie do siebie. Poza tym studia daja wieksze mozliwosci - np inz. informatyk moze zawsze zarabiac jako malarz pokojowy - w druga stronę się nie da. Latwiej tez mobilizowac własne dzieci do nauki.

Gość mężatka1206
DZIEWCZYNO, CZY TY CZYTASZ TO, CO TU WYPISUJESZ??? SAME TOTALNE IDIOTYZMY, ŚMIEM WĄTPIĆ, CZY JESTEŚ NA STUDIACH, CHOCIAŻ U MNIE BYLI TEŻ TACY INTELIGENTNI INACZEJ I KOŃCZYLI...TE TWOJE(!)DOBRE STUDIA...A JAKIE TO SĄ DOBRE STUDIA??? TY JESTEŚ ZORANA, SZKODA TEGO CHŁOPAKA DLA TAKIEJ DIVY, BO PRĘDZEJ, CZY PÓŹNIEJ WYTKNIESZ MU BRAK WYKSZTAŁCENIA. ZOSTAW GO DLA JEGO DOBRA!!!

chyba nieslusznie --->>> Chciałam się dowiedzieć, czy tylko ja mam takie obawy :). Jednak spotkałam się z wielką krytyką. Według mnie przy planowaniu przyszłości wziąć pod uwagę wszystkie aspekty. Nie należy patrzeć się tylko na wielką miłość, bo wydaje mi się, że z czasem ona słabnie, a wtedy wychodzą na wierzch inne rzeczy, których się wcześniej nie zauważało. U mnie w rodzinie też większość osób posiada studia i bardzo dużą wagę przykładano zawsze do wykształcenia. Chciałabym żeby mój chłopak się rozwijał,. Napewno będzie to dla niego dobre.

ptaszek --> czytaj ze zrozumiem. napisalem to odnosnie tego ze mozna pogodzic studia z praca. psiarka ---> ogonie mowiac to studiuje informatyke na bardzo waskiej specjalizacji, a mam zamiar isc na ekonomie bo to posrednio laczy sie z moja praca lub w dalszej przyszlosci zrobie MBA. Pozyjemy zobaczymy.

mężatka1206 --->>> Nigdzie nie napisałam, że są dobre i złe studia. Chyba nie przeczytałaś topiku i nie wiesz o co w nim chodzi. Według mnie dobre studia to te które się lubi, interesuje się tym. ZORANA ---> Hmmm ciekawe słowo Nigdy nie słyszałam :P

Gość psiarka
autorko a Ty co studiujesz jesli mozna wiedziec

Gość chyba niesłusznie
oczywiscie, ze w malzenstwie podobienstwo srodowisk to atut. Tesciowie moga byc ze soba zaprzyjaznieni, nie ma wiekszych rozdzwięków przy wychowywaniu wnuków, atrakcyjne bywaja wspolne rodzinne swieta . Malzeństwo nie ogranicza sie tylko do zwiazku dwojga ludzi, to bardzo zubozaloby zycie. Jesli nawet wygasa płomienna miłosc i pożadanie, zawsze zostaja wspólne zainteresowania, znajomi, tematy, przyjaznie. Nie mówie, ze kazdy musi miec studia, tylko ze wieksze szanse na dobry długotrwały zwiazek maja własnie ludzie z podobnych srodowisk.

Gość psiarka
cos to znaczy medycynę?

Gość hej przeleciał ptaszek
Strip My Mind Autorka pisała "Mój chłopak pracuje i chodzi tylko do studium" czyli nie jest leniem , coś robi i oby tak dalej , jeśli zechce studiowac , to niech to robi wyłącznie dla siebie , nie dla autorki egoistki . A to ,że można pogodzic studia z pracą , to chyba żadna nowosc , nie Ty jeden i nie ostatni !

Gość jacek1982
dziwne jeszcze kilka dni temu nachwalic sie nie mogla a teraz pisze ze je j cos przeszkadza :D a pozatym mgr jak psow tylko roboty nie ma :D i przewaznie szanowne mgr konczy na tasmie produkcyjnej za 1500 netto :D

Gość psiarka
to pewnie analitykę albo pielegniarstwo :D tez kiedys chcialam studiowac medycyne, wlasciwie to stomatologie ale sie nei dostałam :O

Gość mężatka1206
Mam problem. Jestem studentką na bardzo dobrej uczelni. Mój chłopak pracuje i chodzi tylko do studium. Na początku luźno traktowałam nasz związek, teraz zaczęłam się angażować. Bardzo chciałabym żeby poszedł na studia, nawet zaoczne. Napewno byłoby go stać ponieważ jest dobrze ustawiony finansowo. Nie jestem jednak pewna czy on też tego chce. Wydaje mi się, że gra na zwłokę i wcale nie chce mu się uczyć. Ostatnio dobiło mnie jego stwierdzenie, że chętnie zrobiłby prawo jazdy na tira. Zależy mi na nim, ale nie chcę tracić czasu na związek bez przyszłości. Czy możliwe żeby go jakoś przekonać? TO TWOJE SŁOWA "O DOBREJ UCZELNI", MNIE TO SIĘ KOJARZY JEDNOZNACZNIE...A JAK W/G CIEBIE WYGLĄDA ZŁA UCZELNIA? TAKA, KTÓRA WYPUSZCZA MAGISTRÓW, KTÓRZY PISZĄ Z BŁĘDAMI... CHYBA DOBRZE ZROZUMIAŁAM, JEDNAK TY JESTEŚ TAK ZAPATRZONA W SIEBIE, ŻE KAŻDA KRYTYKA JEST DLA CIEBIE NIE DO PRZYJĘCIA. RADZĘ CI, JEŚLI GO KOCHASZ, TO ZOSTAW MU WYBÓR, BO MIĘDZY INNYMI NA TYM POLEGA MIŁOŚĆ. PRZECZYTAJ SOBIE PIERWSZY LIST DO KORYNTIAN...O MIŁOŚCI...JAKA JEST, JEŚLI JEST.

Czyli jest leniem bo nie chce isc na studia tylko zadowolil sie studium. Skoro mozna łatwo pogodzic studia z praca i jest to takie oczywiste do czemu ten chlopak po prostu tego nie zrobi? O to sie caly czas rozchodzi jakbys nie zauwazyl.

psiarka --->>>A Nie :D cięższy kierunek. Ale lubię go. Nie mogę za dużo danych na forum podać ;). jacek1982 --->>> To jest naprawdę fajny chłopak. Gdyby nie miał tylu wspaniałych cech to nie byłabym z nim. A to że parę rzeczy mi nie pasuje to chyba normalne.

Gość jacek1982
ale jeżeli on NIE CHCE STUDIOWAĆ to go nie zmusisz i nie rob nic na sile !!!!

Gość chyba niesłusznie
męzatka - dobre uczelnie akurat prosto okreslic - są rankingi, rózne ale mniej więcej się pokrywają. Miłosc małżeńska to tez wzajemne zrozumienie, wspólne cele i ideały.

Gość psiarka
nie ma juz nic ciezszego niz medycyna :D

Strip My Mind --->>> No właśnie! mężatka1206 --->>> To, że nie zgadzam się z Twoimi poglądami, nie znaczy, że nie przyjmuję krytyki. To oczywiste, że zrobi jak chce. Jak ja go niby mogę zmusić do podjęcia studiów? Ale nakłoniać nikt mi nie zabroni.

Gość jak wyglada seks z duzym k..
stomatologia nei jest taka ciezka. Wiec studiujesz farmację lub stomatologie :D