Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marijaaaaaa

czy jest mozliwe ze istnieja wolni faceci w wieku 22-27 lat???

Polecane posty

Gość marijaaaaaa

czy juz wszyscy pozajmowani.....

Gość fanka gok wana
Jest pelno wolnych w facetow w tym wieku. Gorzej z przedzialem 30-35.

Gość marijaaaaaa
no mam nadzieje, ale mi chodzi o normalnych fajnych facetow..mam wrazenie ze na takiego nie ma szans, aby jeszcze byl wolny

Gość BLK
W tym wieku nie ma wolnych... sa tylko szybcy :P

Gość szukający szczęścia
Ja jestem wolny (czasem bywam szybki) niestety nie jestem normalny :classic_cool: mam swoje dewiacje .

Gość marijaaaaaa
he he ale ja mowie na powaznie..bo teraz np jestem za granica, bo chce podszkolic jezyk i troche zarobic..jak wroce to bede miala 20..i co, nikt fajny nie zostanie..;((

Gość szukający szczęścia
a ja też poważnie na 110% powaznie jestem sam ale nie jetem normalny mieszczę się w wyznaczonym przedziale wiekowym

Gość BLK
No to poszukaj za granica a poza tym to mowisz ze jak wrocisz to bedziesz miala 20 i Ciebie interesuja faceci wieku 27 lat... troche starzy moim zdaniem :P. Pozdrawiam

Gość marijaaaaaa
za granica nie, bo chce wrocic do mojej kochanej POLSKI;) no 7 lat roznicy..ok troszke przesadzilam.chociaz..:) tzn nienormalni tez moga byc, byleby fajni:P

Gość BLK
No to jak zawezasz kategorie wiekowa to ja odpadam niestety... ale mysle ze kogos znajdziesz co najwyzej bedziesz musiala sama wykazac inicjatywe bo mozesz trafic na kogos niesmialego skoro w tym wieku bedzie wolny, wiec moze sie nieco napracujesz :P

Gość marijaaaaaa
yy nie zalamuj mnie;/:(

Gość BLK
No co :P trzeba sie bedzie postarac troche a nie zalamywac wiesz... prawdziwy skarb to jest ukryty trzeba sie naszukac zeby znalezc :P

Gość ringi co nosi stringi
amerykanscy naukowcy dowiedli, że samców w wieku 22-27, którzy są wolni nie ma, lub są na wymarciu :classic_cool:

Gość marijaaaaaa
no tak, ale sie obudzilam w wieku 20 lat..;/ ja moge szukac, jesli wiedzialabym, ze znajde naprawde kogos wartosciowego, ale jakos mam wrazenie, ze zmarnowalam czas, zamiast szukac od poczatku to ja sobie chlopakow olewalam i w ogole..:((

Gość BLK
Daj spokoj masz jedynie 20 lat nie rob z siebie starej panny masz jeszcze duzo czasu na szukanie nic nie zmarnowalas :)

Gość marijaaaaaa
"fajny facet " - musi mnie pociagac, wygladac jakos musi, ale wazne zeby byl zadbany i byl pewny siebie..zeby mial humor, inteligencje, byl opiekunczy i mozna bylo z nim pogadac:)mam nadzieje ze wyrazilam sie dosc precyzyjnie..:)

Gość marijaaaaaa
yyyyyy a tyle zwiazkow sie rozpada i w ogole...jej nie wkurzjcie mnie, jedni mowia 20 lat, co ja w ogole mowie, ze robie z siebie stara panne a inni ze CI juz dawno pozajmowani...niezle..

Słuchaj... Podejście, że wszyscy fajni są zajęci jest dość głupie. Paradoksalnie rzecz biorąc, skoro wszyscy fajni są zajęci. To żaden wolny nie jest fajny. Jeśli tak by było, to znaczy, że fajny facet, który dopiero co się rozstał, jest niefajny - bo jest wolny. Trochę to zagmatwane, co napisałem:) Pamiętaj, że wymagania jakieś trzeba mieć, a wolnych facetów jest mnóstwo, tak samo jak wolnych dziewczyn. Trzeba tylko dobrze trafić, taką osobę poznać. Pytanie brzmi jak i gdzie? Masz jakiś pomysł?

przecież fajni się nie rozstają bo w takim wieku są już w szczęśliwych stałych związkach z równie fajnymi dziewczynami a ci samotni i te rotacyjne zamiany to przegrańcy i inne nie fajne elementy :D

Gość BLK
Jak bedziesz wiesc aktywny tryb zycia i bedziesz spotykac sie z ludzmi tak ogolnie to z pewnoscia kogos poznasz i mysle ze spelni Twoje wymgania chociaz... idealow nie ma wiec na lekki kompromis sie przygotuj. Jesli sie zamkniesz w domu to nic z tego nie bedzie. Ot i cala tajemnica. Pozdrawiam :P

A ja słyszałem, że fajni często trafiają na nieodpowiednie dziewczyny iodwrotnie;)

Gość marijaaaaaa
Kenniks fajnie napisane..:) nie no moze troche przesadzam po prostu..a gdzie? wszedzie..trzeba ciagle gdzies wychodzic, tu i tam..impreza, bar, studia, kursy// i ogolnie pchac sie tam, gdzie mozna nowe osoby poznac..nie zamykac sie w 4 scianach, albo jak wiele znajomych - szkola, dom, nauka, szkola, dom...

Gość marijaaaaaa
BLK- no wlasnie hehe..dzieki za odpowiedz:) Kenniks- taa a gdzie Ty to slyszales:P a ty masz dziewczynne?