Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość złośliwa ......28

Mieszkam z facetem już blisko rok. Jakieś 2 miesiące temu miał internetowy flircik, sama zobaczyłam bo kiedyś wyszedł zostawiając otwarte gg. Flirtował z jakąś flądrą, mizdrzył się, a gdy ona pytała czy się spotkają - nie mowił że nie (że tak też nie, tylko coś w stylu "zobaczymy"). Wysyłał jej zdjęcia i dostał jej. Oczywiscie była ostra jazda z piorunami, awantura gigant, prawie się wyprowadziłam, ale jakoś ubłagał, przy mnie usunął ją z gggg, usunął zdjęcia i obiecał że nigdy wiecej się do niej nie odezwie. No ale wiadomo - ziarenko niepewności zostało zasiane. I przyfilowałam go dziś - poszedł się kąpać, to ja szybko na jego gg, zahasłował je!!! ale strzelałam parę razy i odhasłowałam - głupek jako hasło miał swoje imię (Boże, z jakim pacanem ja się związałam :O ), posprawdzałam i oczywiscie!!!!!! dalej z nią rozmawia, a miał ją zapisaną na gg tym razem jako "Kuba zzz" - chyba po to abym przypadkiem jakoś nie odkryła że pod Kubusiem kryje się laska. W rozmowach pozwalał sobie jeszcze śmielej - napisał jej że nie ma nikogo (a mieszka ze mną!!!!!!!), że jest samotny i potrzebuje drugiej osoby i takie tam.... Ale najgorsze - rozmawiali o spotkaniu które miało (lub ma) się odbyć w połowie listopada!!!. Najpierw mialam ochotę wparować do łazienki i dosłownie wrzucić mu suszarkę do wanny. Ale pomyslalam, pomyslalam, ochłonęłam... A mialam czas, bo on się długo kąpie. Zaczełam się zastanawiać jak moglabym mu dać naprawdę w kość i mnie oświeciło!!!!!!!!!! Jego największą dumą są jego włosy, doslownie ma fioła na ich punkcie. Zapuszcza je od 2-3 lat i bardzo o nie dba (odżywki, specjalne szampony i inne takie sraty taty, doslownie bardziej niż ja). Schowałam sobie pod bluzkę moje dwa opakowania kremu depilującego i gdy skończył się kąpać - poszłam do łazienki. Odkręciłam wodę żeby myslał że się kąpię i wylałam zawartość jego super drogiej odżywki do włosów do kibelka. Dziurke ma dość szeroką, więc wycisnęłam do opakowania moje kremy depilujące. Nie pozna, bo kolor też biały i odżywka też była gęsta. Po wszystkim ładnie wszystko wyczysciłam, zakręciłam i odstawiłam. Włosy będzie mył jutro wieczorem. Nałoży sobie odżywke na włosy dokładnie na 5 minut. To chyba starczy żeby wyłysiał, prawda? Nie mogę się już doczekać jego jutrzejszego wrzasku. Jedyne co ja muszę teraz zrobić to grać do jutra miłą i słodką. Potem sie wyprowadzę.

Gość andrea22
no i pięknie:D a nie wyczuje różnicy zapachu?

Ja jestem wredna ale twoj pomysł jest nie zły naprawde gratuluje.Ale chyba 5 minuta to za mało zeby wyłysiał.moze dolałabys farby blond i domestosa nie wiem czegos co zadziała bardzo szybko

Gość racka
Jesteś genialna :D pozdrawiam! Więcej takich kobiet! Nie możecie dać się frajerzyć, a później zrzucać winy na facetów!

Gość alez ciebie swinia
co by nie mowic strasznie podly z ciebie czlowiek

Gość złośliwa ......28
"a nie wyczuje różnicy zapachu?" Nie sądzę. On akurat nie zwraca uwagi na zapchy, dla niego ja wciąż pachnę tak samo mimo że często zmieniam perfumy. Na opakowaniu kremu jest napisane że wystarczą 3 minuty. Więc w 5 powinien albo wyłysieć zupelnie albo przynajmniej część włosów mu się rozpuści. :D Ale włosy ma naprawdę zjawiskowe - dłuższe niż do ramion, gęste, lśniące, regularnie podcinane końcówki. HA!

Gość ja bym cie podal do sadu
i bys odszkodowanie wybulila i miala nasrane w papierach

nie no zainspirowałas mnie mam zemste dla mojego on juz jest lekko łysiejacy ma zakola ostatnio mnie wkoorwił wiec jeszcze jeden glupi wybryk i zafunduje mu odzywke. Autorko ale jak on ma geste włosy to moze nie zadziałac włosy na nogach sa rzadsze

Gość złośliwa ......28
"nie no zainspirowałas mnie mam zemste dla mojego on juz jest lekko łysiejacy ma zakola ostatnio mnie wkoorwił wiec jeszcze jeden glupi wybryk i zafunduje mu odzywke. Autorko ale jak on ma geste włosy to moze nie zadziałac włosy na nogach sa rzadsze" No nie mowię że mu wypadną wszystkie, ale wiesz jak jest po kremie depilującym - włosy się dosłownie rozpuszczają, robią się jak guma i odpadają.

Gość Balba2344
Ciekawa jestem czy pójdziesz na całość. W chwili złości różne rzeczy się robi, ale potem człowiek ochłonie i nie ma odwagi. Ps. Szkoda, że ja mojemu eks tego nie zrobiłam. A robił jeszcze gorsze rzeczy

Gość swietne swietne
!!! ale sie usmialam !! :D Napisz koniecznie czy jego ukochane wloski mu wypadly !! Bomba , naprawde ! :D

Gość ale tedpilator sie naklada
na suchą skore i wlosy, a on tę odżywke będzie kladl na mokre, wiec moze nie zadzialac.

Gość złośliwa ......28
Tak. Myje włosy i nakłada odżywkę co drugi dzień, a robił to wczoraj.

Gość hehe ale będzie miał mine
:D Autorko gratuluje pomysłu :D Oby wiecej takich kobitek :)

nie uda sie.bo inny zapach.kazdy zna zapach swojej odzywki,tymbardziej ze to taki pedant:D

Gość hyhyhuhuhu
ja chyba nie wierze co czytam : O 28-letnia kobieta msci sie na swoim zyciowym wybranku za romans, stosujac przy tym gimnazjalne zagrywki!! o zgrrrrozoooo, w zyciu niechcialbym spotkac tak jadowitej kobiety a za takie cos bym z domu wywalil. nie mozna porozmawiac z nim? albo napisac jej w jego imieniu i wyjasnic w 4 oczy o co chodzi? wciaz wierze ze to prowokacja...

kochana posmaruj mu wlosy w nocy tym gownem,ale wczesniej go upij:P nie musisz duzo tego.wystarczy pol glowy:P

Gość złośliwa ......28
Och, wybaczcie!!!!! Poszłam do łazienki rzucić okiem na moje dzieło (czy na pewno nie jest podejrzanie usmarowane, wilgotne czy coś) i tam jest napisane że trzyma się od 10 do 15 minut!!!! :D:D A 5 minut to on trzymał swoją ostatnią, która się skonczyła niedawno. Pamiętam to bo on mi zawsze opowiada o swoich super kosmetykach do włosów, tyle że ma i miał ich tyle, że już się pogubiłam. Kurcze, szkoda że to nie jest odżywka bez spłukiwania. :(

Gość chce wiedziec co bylo potem
!!!!!!!!!!!!napisz prosze

Gość borbor
a jak mu do oczu poleci?? nie pomyslalas? wyzre mu i bedzie dopiero problem

Gość tregtggtg
To dziwne że na autorkę oburzają się w tym topiku sami mężczyzni. :)

Gość hyhyhuhuhu
te dziewczyny co tu sie wypowiadaja to chyba jakis nowy podgatunek nadajacy sie eksperymentow naukowych...

Gość złośliwa ......28
Pisalam że zapachu raczej nie wyczuje. To jest pedant ale tylko jeśli chodzi o jego włosy. "Zapachowym" stworzeniem on nie jest. Nie przeszkadzało mu nawet gdy wchodził po mnie do łazienki gdy zrobiłam wczesniej kupę - mówił że nic nie czuje. więc zapachu "odzywki" nie wyczuje raczej.