Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość płetwa
niektóre depilatory maja ładny zapach, np arbuzowy sally hansen, ale drogie cholerstwo. nie muszą facetowi włosy wszystkie wypaść wcale i tak będa zniszczone i będzie się musiał ogolic na pałę. ja jak nakładam depilator to zawsze się boje zeby przypadkiem nie dotknąć włosów na głowie i nie zostawic tam troche tego dziadostwa

Gość andakeli
swietny pomysł. Szkoda ze sama nie wpadłam na to jak mój były kretyn szalał ze swoimi "piorami" (zapuszczał, farbował). Zeby tylko zrobic wrazenie na laskach. Do hyhyhuhuhu Co Ty placiesz.? Co masz na mysli piszac ze szukał u innej tego czego nie dostawał od kobiety z która jest, mieszka i jeszcze pewnie twierdzi ze kocha. Cholerny pacan. Wrazen mu sie zachciewa, flircików, zeby sie dowartosciowac. Z moich obserwacji wynika ze im wiecej facet dostaje tym bardziej kombinuje i nie docenia tego co ma (czyt. miłosci). Ale jak tylko dostaje duzo zajecia od swojej kobiety (gotuje, pierze, sprzata itd) to swiata poza swoja pania nie widzi (bo nie ma na to czasu:-)). I dobrze.

Gość MAriusz BHP
oooo ciekawy temat będę śledził :-)

Gość zemsta jest słodka ale
od dzisiaj musisz uważać na wszystkie kosmetyki i każdy okruszek jedzenia nie znasz dnia a ni godziny jego późniejszej zemsty warto tak sobie fundowac stres długoterminowy?:)

Gość złośliwa ......28
"od dzisiaj musisz uważać na wszystkie kosmetyki i każdy okruszek jedzenia nie znasz dnia a ni godziny jego późniejszej zemsty" Ja już wtedy nie będę z nim mieszkać, więc czego mam się bać? Jutro napiszę, teraz idę już spać.

Gość do ciasteczka deserowego
"Poza tym mi nigdy w głowie nie kręciło się od zapachu kremu depilującego - nie wiem jakiego świństwa używałaś?" uzywalam kremu Veet, to bylo pare lat temu, odrzucil mnie wlasnie jego koszmarny smrod dlatego od tamtej pory nie uzywam zadnych, tylko depilator lub maszynka i tak nie uwierze ze nie odrozni (jak to nie prowo :P ),

Gość No ładnie....
Zemsta zemstą ale Ty jesteś psychiczna!!!!!!!!!!! a pomyślałaś jak niechcący dostanie mu się ten krem do oka? a to już nie będzie dla Ciebie też śmieszne, bo możesz go okaleczyć w ten sposób, bo kremy do depilacji są cholernie żrące a przecież często jest tak że na mokrych włosach odzywka spływa.

Gość Czekam do wieczora
by przeczytać, że cały wyłysiał :D :D :D Mam nadzieję, że Twój chytry plan się powiedzie! Zasłużył na to, krętacz jeden. Swoja droga mój chłopak też tak kiedys flirtował z jedną panienką, smsy, gg, z tym, że było mi dane przeczytać tylko parę smsów, bo archiwum na gadu miał wykasowane!! Teraz w ogole mu się wiadomości nie zapisują. Nawet poszedł z nią na parę randek, na bank byli na imprezie w klubie razem. Ale skończył z nią w momencie, gdy zaczęłam flirtować ze starym znajomym, od razu wiedział kogo kocha. A wcześniej twierdził, że zauroczył sie nia. A najfajniejsze jest to, że za parę miesięcy idę z moim chłopakiem na imprezę, gdzie będzie jego byłe "zauroczenie", już sie nie mogę doczekać, aż zobaczę jej przykrą twarz :)

haha :D Świetny pomysł. Skoro on nie rozumie, ze cię rani, to niech przypomni sobie, co to znaczy ból. Brawo! Wiem, że zwolenników zemsty jest całkiem sporo, ale... kto nie spróbuje, ten nie zrozumie. I to nie prawda że to wraca. Piszą tak wszyscy, którzy nie spróbowali, bo się boją właśnie przez te słowa, albo spróbowali, ale byli kiepscy. ot co.

Gość demonowa noc
kurcze szkoda ze moj facet był łysy :/ tez mu chętnie bym takie coś zaserwowała!:)))))

Gość zlosliwa.....28
hej:) dzien dobry wszystkim wyczekujacym:))) no i...wlasnie poszedl do lazienki zrobic swoim wloskom kuracje:)))czekam na wyniki...:))) dam znac jak uslysze krzyk,haha

Gość dddddddddd
spoko ale myślałam ze on te włosy będzie myc wieczorem

Gość zlosliwa....28
ja tez...ale chyba zmienil plan dnia:)

Gość chlopak dziewczynnnyyy
ja bym nigdy dziewczynie pral gotowal i sprzatal ma rece to niech robi

Gość depilmoo
z tym, że kremy do depilacji trzeba nakładać na skórę, a odżywkę to raczej na same włosy się nakłada... z resztą włosy na głowie są silniejsze i nie wypadną tak łatwo, a kremy..wiadomo, czasem i po 10 miniutach trzeba było poprawki robić bo nie chwyciło.. czuję że to lipna prowokacja. jakbyś chciała go załatwić to byś mu w nocy te kłaki obcieła podczas snu albo pofarbowała na zxielono :-D

Gość pani kara
chłpak dziewczyny ---> to bardzo współczuję twojej lasce, co to znaczy, że jak ma ręce to niech robi? a ty nie masz? ja od początku postawiłam sprawę jasno, w domu pracujemy oboje, jesli ja gotuję to mój facet zmywa, nie ma zmiłuj się.

wiesz pomysł śmieszny i w ogóle ale liczysz sie z tym że możecie sie spotkać w sądzie? bo że bedzie chciał odszkodowanie za znszczone włosy to jedno ale jak mu ta \"odżywka\" do oka wpadnie to mogą być większe problemy...

Gość Elon
Gorzej jak ten koleś gadał ze swoim kolegą którego dawno nie widział:D

Gość sssadasda
pani kara, może sobie to tak wyobrażasz, że chłop wstaje robi sobie śniadanie idzie do pracy na 8h, wraca i robi dla was obiad, po czym sprząta dom, robi pranie i kolacje oczywiście też robi sam. Chyba Cie,(przepraszam za określenie) popierdoliło, bo nie jestem w stanie pojąć rozumowania takich typiar. Facet zapieprza cały dzień a kobieta cały dzień w domu paznokcie maluje i seriale ogląda, albo samochodem jego sobie jeździ i nawet palcem nie kiwnie, tak jest ok?

Gość Forest Gump
Autorko! My z siostrą po prostu Cie kochamy za to co zrobiłaś! :) Czytamy i leżymy ze śmiechu, a spróbuj nie napisac co się dzisiejszego wieczoru wydarzyło to Cie odnajdziemy hahahahaha :) Czekamy na rozwój sytuacji, powodzenia, oby mu wszystko wypaliło! :)

Gość Forest Gump
P.S. Może po fakcie się zapytaj, czy Kubusiowi Z. nadal będzie sie podobać?? :P