Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość olaolaholahola
tylko ja mam nadzieje, ze ten krem mu spieprzy ta piekną fryzure :P zeby sie nie okazalo na odwrot:P

Wlosy mu nie wypadną. Mi, po nałożeniu grubej warstwy kremu depilującego na nogi, nie zawsze wszystko schodzi.. A jestem blondynką ;-)

katia 🌻 ale przeciez w tym wszystkim nie chodzi o to żeby wypadły. ale żeby je chociaż trochę poniszczyło :) Mam nadzieję, że ten kolo nakłada duuuużo odżywki

Gość Forest Gump
Kurcze aż mnie skręca, niech on już idzie myć ten łeb wstrętny!! :)

Gość mi sie zebralo na łokciu
to ta sama, ktora kiedys 'jechala na lotnisko po swojego faceta, ktory ja zdradzal' ??? :O nie wierze w takie historyjki obliczone tylko na wzbudzani sensacji i debilne czekanie :O kazda inna oosba opisala by to PO FAKCIE a nie rozpisywala sie robiac z tego wenezuelska telenowele :O

Gość albo sie bzykna
bo mu zaje...ste loczki wyjda haha

kurcze ja tez czekalam na tą z lotniska ale zabawa była przednia, w ogole to nawet jak te laski nie robia tego o czym pisza to i tak mysle ze daja do myslenia kobietam w podobnych sytuacjach i zmuszaja do dzialania przeciwko nieuczciwym facetom a to dobra robota :)))

Gość a co to jest to co
laski niektore sa tak durne...teksty w stylu zeby zamiast sie mscic pomyslała czego w ich zwiazku brakowało jej facetowi po prostu mnie rozwalają, no tak niech jeszcze go przytuli i gładzi po tych loczkach bo to przeciez ni jego wina ze mial ochote ruchnac inna

Gość Forest Gump
Rozrywka i w końcu jakas akcja na kafe :)

Gość likto
ja sie tylko martwie ze ja on ma mocne wlosy to mu sie nic nie stanie Pewnie wlos mu z glowy nie spadnie,niestety:(

niech zgadnę \"mi sie zebralo na łokciu\" to facet?:P daj spokój to jednak z TYCH akcji, które są najlepsze i jak najbardziej się należą! nie ma zmiłuj! mam nadzieję złośliwa, że ułożysz sobie życie dużo dużo lepiej.. i tego Ci życzę:) no i oczywiście czekam na rozwój wydarzeń:D

Gość Balba2344
dajcie linka na tą z lotniska. Lubię takie historie :) Złośliwa powiedz mu, że ma tłuste włosy i nieciekawie wyglądają. HIHIHI

Nieee, te droższe kremy do depilacji są na prawde skuteczne, ja używałam różnych firm i nawet tych tanich też, zawsze mi schodziły włoski, tylko fakt faktem nie spłukiwałam tego woda tylko patyczkiem specjalnym ścierałam... Oj mam nadzieję, że akcja sie uda :P

Gość a co to jest to co
ciekawe jaki ma kolor tych kudłów bo jak ciemny to rzeczywiscie rozjasniaczem moznaby go-potrzymalby kilka minut wyszlyby rude

Gość likto
powiedz mu: stary jak ty wygladasz,idz juz wez prysznic lepiej:)

a co do tematu wlosów to mysle ze nie ma siły na pewno mu cos zeżre ten preparat, chociazby te z góry jestem pewna, kawałki bedą sie ciągnąc i zrobi sie taka zielona maź, dziewczyny to pewne ;) chcialabym to widziec jak sie to dzieje, BEZCENNE :)

Gość mi sie zebralo na lokciu
_golka_ (gola_ka@wp.pl) niech zgadnę "mi sie zebralo na łokciu" to facet? jezeli od zgadywania mialoby zalezec twoje zycie to lepiej tego nie rob :O

Gość dlldldldl
Wyłysieje, nie wyłysieje, włosy będzie miał zniszczone tak, że tylko ściąć na zero.

Gość mi sie zebralo na lokciu
minotaur a wiesz jak sie to skonczylo ? z ta panna na lotniku ? jak komiczne rozwalil topic ze swoim fanklubem sikajacych pod siebie lasek bo sie do nich odezwal odechcialo mi sie czytac :O