Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość co za chory pomysł
Zemsta zemstą ale możesz okaleczyć człowieka. Nie widzę tu nic zabawnego i nie dziwię się, że rozmawia z innymi

Hehe, dokładnie :D a swoja drogą, ktoś pisal, że przez to nie wypadną mu włosy - co z tego - zapewne będę bardzo osłabione i sam będzie musiał je ściąc. ale uważaj autorko zeby w złości ci nic nie zrobił!

Nie, nie podszyw. Na pomaranczowo o tym że poszedł myć włosy to podszyw, a potem ja skopiowałam nick i go zarezerwowałam, potem zobaczyłam że podszywka zrobiła sobie inny (bez ł, ś i spacji), wiec zarezerwowałam też ten oryginalny, pierwszy. Niewazne. To jestem prawdziwa ja, założycielka tematu. Teraz jestem w pracy, on też. Tak, mamy dwa konputery w róznych pokojach. To takie dziwne?

Gość magnolia bladoróżowa
przeczytałam tylko pierwszy post i oplułam monitor ze śmiechu :D ide po ścierkę

Gość o ja cie..................
nie moge:D, ale bedzie jazda:D:D:D

ja nie mogę... jesteś genialna!! dostanie mu się do oczu... łe matko... będzie się musiał nauczyć pisać do tej laski bez patrzenia na klawiaturę:P a tak serio mogłaby być kicha...:/ poza tym ludzie!! szampon może wpaść do oczu! odżywka? odżywkę się na włosach trzyma, jest śliska i wsiąka, potem się spłukuje! wątpie, żeby kiedykolwiek zrobił to tak, żeby mu wpadła do oczu... a zresztą... chu**stwo trzeba tępić!! ja tam na Twoim miejscu sama bym zaproponowała, że mu odżywkę nałożę:P czemu ja o tym nigdy nie pomyślałam?! gratulacje dziewczyno!! a co do kogoś tam, co pisze, że laski malują cały dzień paznokcie... z jakimi Ty się kobietami zadajesz?! ja np. siedzę teraz w pracy... a po powrocie do domu facet, z którym mieszkam, robi mi kolacje... podział obowiązków stary... co z Ciebie za frajer... pozdrawiam gorąco autorkę!:D

Gość pseudomad
przeczytalam i normalnie nie moge uwierzyc, jak facet moze byc taka swinia!!! oklamuje w zywe oczy itd itp. nie bede tego rozwijac, bo nienawidze takich zachowan.. i dlatego musze przyznac, ze bardzo dobry pomysl na zemste wymyslilas:) choc sama bym sie na to nie odwazyla. ale mam nadzieje ze dostanie za swoje:P no to kiedy myje te wlosy, wieczorem?:))

Obawiam sie jednak, ze krem do depilacji nic tu nie wskora. Nie wiem czy krem da rade na takie dlugie wlosy, jeszcze jak ma mocne i geste, to bedzie ciezko. ja tam bym dolala do tej "odzywki" :D jakiegos rozjasniacza z farby do wlosow...

Gość a pierdzielicie ze moze mu
sie cos stać, nawet jakby to bardzo dobrze, niech mu najlepiej skórę na łbie wypali, niech fiut ma za swoje

Aha, ktoś pytał czy ona ładna jest. Tego nie wiem, bo zdjęć nie widzialam. Po prostu z ich rozmowy wynikało że wysłali sobie zdjęcia na maila, cos w stylu " (podał maila) no, to czekam. Coś przyszło. Noooo..... piękna dziewczyna z ciebie" itd.... A skrzynkę pocztową czysci regularnie, bo nie lubi mieć zawalonej. Zdjęcia gdzies pewnie zapisał, ale nie wiedzialam gdzie szukać. Szczerze mówiąc to laski też mi trochę żal, z tego co przeczytalam nie wynika że ona jest jakąś pazerniaczką czyhającą na zajętych facetów tylko taka normalna, a on jej wmawiał że jest wolny to chciala się spotkać. Tak się zastanawiam czy jej nie napisać czegos w "jego" imieniu. Lub nawet że ja to ja i że mieszkam z nim, jak myslicie? Wczoraj tego zrobić nie mogłam, bo dzisiejsza zemsta by się nie udała pewnie. Hmmm..... a może zrobię to gdy bedzie się kąpał? Dwie rzeczy na raz? I tak rozmyślam - czy mam w ogole się potem przyznać że nałożył sobie krem depilujący, czy udawać że nic o tym nie wiem a że odzywka była zepsuta albo coś, a tylko powiedzieć że wiem o romansiku? :D:D:D I tak sie domysli pewnie że czegoś tam dolałam. A może w ogole nic nie mowic, tylko się wyprowadzić?

Gość niegazowana ze smakiem
jak tak czytam to aż się dziwie ile osób popiera autorke hahaha .ja tez. ale czy dużo osób posuneło by sie do czegos takiego?:D ja chyba nie ,bo mój facet jest łysy :D

Ten pomysl z klejem kropelka byl zajebisty!!!! Moglas to zrobic. Jak by spal, to do majtek mu troche kleju super glue albo kropelka i zalatwiony, ze ho ho. Nikt by nie udowodnil, ze ktos mu to zrobil.

Widzialam parę razy jak nakłada odżywkę - najpierw wciera w końcówki, po chwili nakłada na górę (zresztą chyba kazdy tak robi). Mam nadzieję że przynajmniej dół włosów mu się rozpuści. :D

zlosliwa, nic mu nie mow. Nic a nic. Zrob co tylko mozesz zeby mu jakos dowalic i odejdz od niego bez slowa. Prawde juz znasz. po co masz sie jeszcze z nim klocic?

Wiecie co... może faktycznie coś zrobię jeszcze z jakimś klejem? Ja od niego szybciej wracam do domu z pracy, więc mialabym czas na przygotowania. Spać już nie bedzie, ale może mu wyleję super glue na jego ciuszki? Albo do butów? Albo przykleję myszkę od komputera do biurka? :) Oczywiscie, w tym wszystkim jest we mnie też wielki żal do niego. Ale nie czuję smutku, raczej wsciekłość i rozczarowanie. Złamas. Nawet wczoraj po filmie poweidział że mnie kocha. :O

złośliwa, no ale pisałaś, że jak on tą odżywke nałoży, to Ciebie już nie będzie tam to jak w takim razie do nas napiszesz? Poza tym, lasce napisałabym, kim jesteś. Albo zadzwoń do niej i powiedz. niech Cię usłyszy i wie, że jesteś kobieta z krwi i kości, a nie jakas wirtualna postac

Autorko - ja bym na twoim miejscu w trakcie jak on będzie sobie niszczył włosy :) to napisałabym do tej dziewczyny, może faktycznie jakaś nieświadoma, kto wie. Napisz jej, że jestes jego kobietą, mieszkacie razem, a on cię tak okłamuje. i trzymaj się! nie daj się! ale z tym klejem.. hmmm byle nie przesadzić :/ pamiętaj że on zawsze może cię oskarżyć jak [przegniesz, a ty jak się wytłumaczysz? Że flirtuje z jakaś dupą, a na co na dobrą sprawę nie masz dowodu, bo wszystko po sobie sprząta?

Nie chce podzegac, ale zrob to!!! Satysfakcja gwarantowana. Posklejaj mu najlepsze ubrania, nalej kleju do butow, posklejaj mu klejem bielizne. Zrob to. Gnojek zasluguje. :) Nie wierze, ze udzielam Ci tych rad. :D

\"złośliwa, no ale pisałaś, że jak on tą odżywke nałoży, to Ciebie już nie będzie tam\" Nie napisałam tak!!! Oczywiscie że będę - chcę słyszeć jego wrzaski!!! \"to jak w takim razie do nas napiszesz?\" Na pewno nie od razu, bo będą krzyki i na pewno awantury. \"zadzwoń do niej i powiedz\" Jak? Nie znam jej nr. :O

Nie straszcie jej. O nic jej nie oskarzy. kto choc troche zna sie na prawie, wie ze o takie cos... Nikt niczego nie udowodni,az wstyd takie cos zglaszac gdziekolwiek. Poza tym dupek chyba nie chcialby sie kompromitowac. zlosliwa, rob co uwazasz. Ja przed odejsciem bym mu wszystkie ciuchy najlepiej to wszystko, na czym mu zalezy, poprzyklejala klejem super glue. I po zawodach.

Gość Bluzzg
Wykasuj mu NIECHCĄCY ;-) jego konto gg, straci swój nr i kontakt do tej panienki:-))

Złośliwa, sorry, może nie doczytałam. Napisz do niej z jego gg jako on, żeby zadzwoniła i podaj swój numer, że niby on ma nową kartę sim. Albo napisz jej, że "przełozyłem karte do innego aparatu i pokasowały się nu mery, albo że są w pamięci tamtego drugiego telefonu, a on się zepsuł i żeby jeszcze raz napisała ci swój nr. Cokolwiek wymyśl, to nie jest trudne. Ja mojemu mężowi (nie za zdradę czy romans, tylko akurat za coś innego) nalałam ACE do pralki, w której prał swoje ulubione dżinsy. :D:D:D:D I to wieczorem, przed samiutkim wyjazdem, bo rano nast dnia miał wyjechać z klientami.

Gość fadila1237556
dziewczyny dobre jestescie tez bym tak zrobila a zdrada to cos gorszego niz wasza mala zemsta wiec was popieram pozdrawiam

Gość zemsta to żenada
i powiedzcie Komicznemu zeby uwazal na swoja lasie moze ona juz wie?