Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

ja na Twoim miejscu w trakcie jego kąpieli (pisałaś, że robi to długo) najpierw rzeczywiście tak jak mówią poprzedniczki;) skombinowała ten nr do niej a później bez słowa się wyprowadziła... także już teraz bym się pakowała w sposób niezauważalny... nie ma zaufania do takich ludzi! nie ma jak razem żyć.. więc przemyśl to i życzę Ci powodzenia:)

skoro raz cie oklamal to juz tak zostanie niestety Wiec nie ma go co zalowac Ja po tym wszystkim rznelabym glupa A pozniej bym sie wyprowadzila

Gość ciekawe jak to w koncu jest
"przy mnie usunął ją z gggg, usunął zdjęcia i obiecał że nigdy wiecej się do niej nie odezwie. " "Tego nie wiem, bo zdjęć nie widzialam. Po prostu z ich rozmowy wynikało że wysłali sobie zdjęcia na maila, cos w stylu " (podał maila) no, to czekam. Coś przyszło. Noooo..... piękna dziewczyna z ciebie" itd.... A skrzynkę pocztową czysci regularnie, bo nie lubi mieć zawalonej. Zdjęcia gdzies pewnie zapisał, ale nie wiedzialam gdzie szukać." rozumiem że jej zdjec moglas nie wiedziec ale albo nie wiesz gdzie sa albo wykasowal je przy tobie..

jesli mam być szczery, to fizyczna zemsta za to co on zrobił jest dość żałosna.... to tak, jakby zdradzającą żone oblał kwasem... jelsi ktoś zdradza, to sie daje mu kopa w dupsko i po jabłkach... ewentualni informuje 2 strone o swoim istnieniu

Gość gabrielle.........
komiczne i kto to pisze? Przeczytaj swoją stopkę. Zemsta autorki przy Twojej stopce to pikuś. Autorko - ja cie popieram i też czekam na efekt!

właśnie...umył już tą głowę?????????????????????????????? udało się????????????????????????? czekamy na dalszą relacje

Gość i cala cafe czeka
na umycie glowy biednego kolesia ;) przeciz bedzie tak czkal ze od tego mu caly krem dapilacyjny spadnie z tych wlosow ;) albo razem z wlosami ;) no niech sie myje szybciej !!!! kto to widzial myc glowe o 21 ;) nie moze o 18??? ;)

Gość i cala cafe czeka
gdybysmy skupili cala swoja energie i mysli na tej kapieli to moze zmusimy go telepatycznie zeby poszedl wczesniej ??? ;) Laczmy sie zatem ---"Koles idz sie kapac!!" "Koles idz sie kapac!!" ;)

Gość no i coo
no to jeszcze 2- 3 godzinki

przeczytałam cały topik a pomysł z ta odzywka zajebisty a ten koles niech sie idzie wreszcie kapac!! JUŻ NIE MOGE SIE DOCZEKAC.....!!!!! ale bedzie ubaw chciałabym zobaczyc jego mine jak jego piekne włoski sa zniszczone i wypadaja hahahaha

Gość pewnie nas wkręciła
ale i tak czekam na relację :) A pomysł świetny. Może niektóre księżniczki odeszłyby w siną dal z godnością, przełykając w ciszy łzy, ale to nie jest tandetny romans :) Gówniarskie zagrania żałosnych gówniarzy jak najbardziej zasługują na równie gówniarski kawał. Najlepszą bronią na takich chłopaczków jest wyśmiać, wyszydzić, zrobić z palanta idiotę, a potem kopnąć w dupę, posyłając kpiący uśmieszek :P To nie jest dramat, żeby stosowac dramatyczne zagrywki, tylko farsa. :)

Gość olaolaholahola
hheheheh nieźle :P ja miałam kiedyś taką samą sytuację na studiach, pisał z laską z roku niżej, później mu kazalam czytać to na głos, on płakał :) żałował, ale to co jej pisał obrzygało cały nasz zwiazek! jebać frajerów.

Gość o ktorej rano
później mu kazalam czytać to na głos, on płakał to też musiało być niezłe:D

Gość olaolaholahola
było, póżniej z nim zerwałam :P bolalo jak czytal "juz nie moge sie doczekac kiedy sie spotkamy" "miałaś dzisiaj na sobie to ii to , twoj usmiech to i sramto" heh teraz juz sie smieje z tego, ale żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal gdybyscie to przeczytali, miałam mega wkurwa ale spoko przeczytal, bylo mu glpio biedny

Gość gabrielle.........
no poszedł się kąpać do cholery czy nie? Autorka, odezwij się. Skeca nas tu.

Nie poszedł. On się kąpie później. Jestem juz w domu, on też. Trochę się boję tej akcji, :P a trochę nie mogę się doczekać. Jego piękne, wypielegnowane włoski... Ale nie napisze przecież do was od razu, bo wiadomo co tu sie bedzie działo.... Z kleju zrezygnowalam.

Gość olaolaholahola
złośliwa to co mu tam dolałas?

Gość olaolaholahola
zajebiscie :P

Niezle ja juz tez czekam:) mnie facet tez zrobil na szaro podobno juz mu przeszlo ze kocha a teraz mc nie minal i juz zdjecia z nowa na NK zalosne jacy sa faceci. Nawet nie maja na tyle odwagi zeby sie przyznac tylko klamstwa. Takze ciesze sie ze przynajmniej jeden padalec dostanie za swoje kobiety górą i tak trzymac pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscią