Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeSiiiiRe

jak pokochać siebie?

Polecane posty

Gość ja tez jakos nie moge pokochac
siebie. mam zeza i strasznie cienkie wlosy i to mnie dobija

Gość DeSiiiiRe
zezem sie nie przemjmuj:) to mozna zoperowac,a cienkie włosy zmocnij odżywkami.. chociaz sama swojego wyglądu nie lubie ;/

Mam trochę podobnie jak DeSiiiiRe. Też myśle o sobie że jestem jakaś taka nijaka i ciągle podziwiam innych. I jestem strasznie skomplikowana. W mojej glowie chyba za duzo sie dzieje. Za duzo gadam. Chcialabym pewne sprawy zachowac dla siebie a nie potrafie bo zawsze musze z kims o tym porozmawiac. najlepiej sie czuje jak klepie a potem ktos mi doradzi co mam zrobic. glupia jestem. dodam ze mam chlopaka ponad rok, ale to bedzie chyba koniec. troche inaczej wyobrazalam sobie zwiazek. nie czuje sie juz przy nim ani ladna, ani fajna. Rzadko mi mowi ze taka jestem, nigdy nie potrafi wymslic zebysmy zrobili cos fajnego itp I widzicie? znowu gadam jak najęta zamiast zachować to dla siebie i znalezc samej wyjscie z sytuacji ech...

Mydło: Prosić o radę to nie hańba:) Wstydem jest jej nie udzielić. Jeśli w Twoim związku coś nie gra, spróbuj troche sama przejąć kontrolę. Jeśli i to nie pomoże, to myśle, że sama wiesz co powinnaś zrobić;)

Już chyba za późno by przejmować kontrolę. Zresztą ja chyba chciałabym żeby to mężczyzna był silny, by to on trzymał kontrolę, bym mogła czuć się przy nim jak prawdziwa księżniczka. Wiem, szukam księcia z bajki... Chyba moje życie poświęcę karierze naukowej :)

Gość ja tez jakos nie moge pokochac
mialam operacje ale bez efektu :-((( ciagle mam zeza