Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sacrebleu

kto z Was , zamiast zabawiac sie dzis na miescie, siedzi i pije do kompa

Polecane posty

Nigdy nie wygladam zdzirowato a raczej pociagajaco. No to co forest gump co doradzisz- kozaki i miniowa czy spodnie i obcasy no? bo ja naprawde nie wiem i juz sie denerwuje z powodu tego mojego niezdecydowania

ja siedzę samotnie bo mój ukochany pracuje w innym mieście i się widzimy przez pare dni a potem jedzie i kilka dni go nie ma i tak w kółko

Sacrebleu- nie nosze wiesniackich szpicow. Kozaki sa z klasa, do kolan, z okraglym noskiem do tego bezowe skorzane na lekkim obcasie. Moge tez je nalozyc na czarne obcisle spodnie do tego granatowa bluzka z cholera szkoda ze nie mam aparatu to byscie zobaczyli!

Mini i kozaki a co :) jak masz nogi to pokazuj, spodnie zachowaj na inna okazje, skoro teraz jest impreza. Zakładaj mini i wio, baw się dobrze :)

Gość dobrze mi z tym
spodnie i obcasy

Tak muwisz? tez tak mysle ale pewnie rozmysle sie w ostatniej chwili. (jestem zgrabna, chodze na basen, aerobik i jezdze na rowerze) wiec o figure nie mam sie co martwic tylko w spodniach tez fajnie wygladam...Szlag by trafil to wszystko juz sama nic nie wiem!

Gość dobrze mi z tym
Samotnie, bo mam dzisiaj taki nastrój nietowarzyski...

Gość 12345676
zrobilam z siebie idiotke .... a co takiego zrobiłas ??? Ja siedze i pije herbatke z wkladka bo choroba sie przyplatała..

A przepraszam bardzo, Euforyczna Ty przecież nie będziesz tam siedziec z dowodem osobistym przylepionym na czole :) Bez przesady, skoro masz nienaganną figurkę to zmykaj się bawić w mini, z resztą przecież nie ma wiele takich okazji prawda? Moja siostra ma 29 lat a też ma miniówe, wysokie kozaki i w zależności od okazji - czasem zakłada. Także ja cały czas stawiam na mini. I nie kombinuj bo bedziesz się tak wahać i wahać! :)

Gość zrobilam z siebie idiotke
na nszej klasie dostalam od jednej kolezanki z podstawowki lańcuszek więc weszlam do podstawowki wyslalam wszystkim potem na średniej też do wszystkich czy to do znajomych tych wszystkich tez poszło???????? bo tak mi sie zdaje po otrzymaniu jednej odpowiedzi od kogos kogo wogole nie mam na liście klasy.

Forest dzieki! najwazniejsze czuc sie dobrze! na figure nie narzekam no i co tu duzo muwic jestem ladna ach to bedzie bardzo udany wieczor!

Hej ludziska! troche mam luzu bo znajomi wpadna po mnie o 21h-21h30. Jednak wybralam gacie, do tego bordowa bluzka w kwiaty z koronkowym dekoldem...mini chyby bedzie na inny raz.

Gość dobrze mi z tym
A nie mówiłam ;)

Gość 12345767
zrobiłam z siebie..eee to nie zrobiłas z siebie idiotki uwierz mi ja wiem pare razy narozrabiałam bardziej ale mogłam to zrzucic na ciaze teraz juz nie mam wytłumaczenia wiec grzeczna jestem :) ja juz herbatke skonczyłam wiec chyba meczyk obejrze :)

Gość a ja siedze sama przed
komputerem bo mój ukochany pojechał na weekend do domu.... i bardzo mi go brakuje:(

Gość dobrze mi z tym
Forest Gump jakie jeszcze filmy lubisz? Hm, to chyba nie jest dobre pytanie na forum pt. życie uczuciowe, ale co tam ;)