Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_o_co_kman

czy ja jestem k** z innej epoki???

Polecane posty

Gość urban chanel
Martusiu, dziecko drogie. Robisz podstawowy bład, który dyskwalifikuje cię jako partnera do rozmowy - wyzywasz kogoś na dzień dobry od ciemnogrodu, nawet nie rozumiejąc myśli przewodniej ani podtekstów. Do tego trzeba tej odrobiny inteligencji i umiejętności czytanie między wierszami. Wyzywaj ile chcesz - nie jesteś dla mnie równorzędnym dysputantem. Bez urazy. Masz PMS ? :P Co do pani prawnik i hydraulika - nic dodać nic ująć. Spointowane bez zarzutu. :)

z tego co mi wiadomo, to zadzialalo tam tez pare innych kwestii, ale nie bede wredna plotkara i na tym zakoncze temat znajomej pani prawnik ;) a PMS i jego zwiazek z dorobkiem naszej cywilizacji jest oczywisty. pms wiaze sie z tym "M" wlasnie. babki maja okres, bo rodza dzieci. rodzenie dzieci ustawia je na konkretnej pozycji w hierarchii rodzinnej, tak to nazwijmy. kobieta biologicznie jest przystosowana do pewnej roli, tego sie nie da przeskoczyc. jesli dolozymy do tego spoleczne i kulturowe wzmacnianie tej roli, plus naturalny brak zainteresowania kobiet rywalizacja na gruncie nauki i podobnych (nie mowie o chlubnych wyjatkach, ktorzych szczesliwie coraz wiecej), to otrzymamy proste przelozenie, dlaczego kobiety z pms-em nie mialy ochoty odkrywac elektrycznosci. ;)

Gość urban chanel
Acido, nie twierdze,że intelektualnie nie są do tego zdolne, bo są!!! sama jestem kobietą, ba, nawet żelazko umiem naprawić...:D Niestety, lub stety, biologia jest biologią i tego sie nie przeskoczy, choćby nie wiem, jak wysoko by się podskakiwało. I co z tego wynika? Oto jest pytanie. A najlepszym dowodem na intelekt kobiet jest nasza wymiana zdań - są tu 3 kobiety, które "łapią" bluesa. :)

Gość urban chanel
Czas do wyrka. Pozdro dla acido i czego ty chcesz. Panowie jakoś zniknęli. Czyżby przerosła ich dyskusja??? :D

urban - intelektualnie - jak najbardziej! problem(?) tkwi w checiach. faceci sa tak zaprogramowani, ze MUSZA byc lepsi, madrzejsi, szybsi, lepiej zorientowani etc. niz jakikolwiek inny samiec. rywalizacja pelna geba. kobiety tak nie maja, jestesmy duzo bardziej spokojne i w czym innym widzimy swoja wartosc. nam jest latwiej machnac reka na tak przyziemne (jednak) sprawy jak to, ze jakas tam babka bedzie od nas w czyms lepsza. nas to oblatuje i zyjemy dalej. a mezczyzni nie. i bardzo dobrze, bo ten ich ped ku doskonalosci prowadzi do rozwoju. caly halas o to, ze to, co robia kobiety wcale nie jest mniej znaczace dla ludzkosci niz to, co robia mezczyzni. wszyscy jkestesmy tak samo swietni, ale w innych dziedzinach. dla kobiet jednak zawsze brakuje uznania. niedobrze. trzymajcie sie, dziewczyny, fajnie sie gadalo :) ja tez juz uciekam spac, nawet nie wiem kiedy mi zlecialo :D

Nie sądzę, Urban, żeby przerosła mężczyzn ta dyskusja, bo mimo, iż sprawiała wrażenie racjonalnej/logicznej, w rzeczywstości była "popisem" elokwencji-kompetencji niektórych mówiących tutaj. Autor emocjonalnie się otworzył ("wypłakał/wykrzyczał" się na forum), a rozmowa zeszła na próbowanie ustalenia kulturowo-cywilizacyjnych przyczyn podejmowania przez kobietę decyzji o odejściu itp rozważań. Rozumiem dobrze, Urban, że jesteś już po menopauzie, skoro nie wyczułaś takiego nastroju piszącego...?

Gość ale czego ty chcesz
Acido,nie w chęciach tkwi problem,tylko w możliwościach.To jednak my jesteśmy w ciąży,my potem opiekujemy się potomstwem.Paradoksalnie,jak dano nam równouprawnienie i ojcowie zajmują się dziećmi to wpadamy w głupawkę i rzucamy się na karierę tak,że już nic nas więcej nie obchodzi.Bo wtedy my chcemy być naj.I padamy na ryj ze zmęczenia.Bo oprócz pracy to my lepiej sprzątamy,pierzemy,gotujemy.Tu chyba uaktywniają się uwarunkowania społeczne.Cóż,swiat stoi na głowie,ale starajmy się mieć moralny kręgosłup. Ja też do wyra,bo okazuje się,że maszyna parowa nie pójdzie bez koła zamachowego.Samiec wziął był i ułożył swe mądre członki w wyrku.A koło zamachowe powinno lec wraz z nim.I proszę jak mi się pięknie zpuentowało.Maszyna parowa bez koła zamachowego,samo życie dziewczyny.

Gość ale czego ty chcesz
Marto,moim zdaniem dyskusja po prostu się rozwinęła.

Gość Kamomila
Jak czasem sie rozejrze dookola to tez zastanawiam sie czy to ze mna jest cos nie halo czy to ten swiat schodzi na psy??? kur*****two panuje wszedzie. Dobry lans, gole dupy i tanie wyrywanie, nawet prace mozna zalatwic przez lozko. A przeciez sex jest jedna z najintymniejszych rzeczy w zyciu czlowieka i powinien wynikac z uczuc i potrzeby bliskosci.

Gość całkowicie czarny kot
ja tam wierze, że spotkam takiego normalnego monogamicznego gościa z zasadami

"wypisuję się z tego bagna " i masz racje trzym sie jestem z Toba :)

Gość defef
tez mam takie wrażenie że to planeta kurwix :D