Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dont argue

Mam dosc wiesniactwa dojezdzajacego autami na cmentarze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Dont argue

Jest ladna pogoda, wiec do 20 km spokojnie mozna dojechac na rowerze. Ale nie w Poslce! Tutj trzeba sie pokazac w samochodzie, w futrze z norek, mimo, ze jest goraco. Po co ci prymitywy niszcza srodowisko spalinami. Ale debilom sie chyba tego nie wytlumaczy

Gdzie ty mieszkasz ze jest u ciebie ciepło ja siedze w sfeterku i jeszcze sie trzese. a moze dojezdzaja bo maja duzo zniczy itp?

Gość co_o_tym_myslicie_
ciekawe jak moja babcia miala by pojechac rowerem

Gość darciucha
tak, całą rodziną na rowerku żeby nas pozabijali kierowcy a poza tym jak ty sobie wyobrażasz zapakować na rower zgrzewkę zniczy i pare wieńców?

Gość mylisz sie
po pierwsze u mnie pada deszcz po drugie tylko niektórzy chwalą się na cmentarzu futerkiem z norek itp a po trzecie nie wierzę w to, że ty dojechałaś sobie na rowerku z wiązankami, zniczami i całą rodziną, ani że nie chciałaś ładnie wyglądać na cmentarzu gdzie aż roi się od "oglądaczy" ...

pewnie autorka nie ma samochodu i dlatego tak pisze:P

Gość asdfa
WEZ NIE PIERDOL BO JA Z RODZINA ZNICZEM I KWIATAMI NIE MAM ZAMIARU ZAPIERDALAĆ 16 KM W JEDNA I DRUGA STRONE TYLKO ZPOWODU TEGO ZE TOBIE NIE PASUJE SMRÓD SPALIN, PRZYJEZDZAM Z DRUGIEGO KONCA POLSKI DO RODZINY I ANI MI SIE SNI BY MARNOWAC CZAS NA DURNOWATE DOJAZY ROWEREM JADE 400KM DOJADE I TE 16 A TOBIE ŻAL DUPE SCISKA ŻE STAĆ SIE JEDYNIE NA WIGRY 3

Gość Dont argue
Przynajmniej ty sie ze mna zgadzasz

Gość asdfa
MNIE WKURWIAJA PIERDOLENI ROWRZYŚCI KTORZY UTRUDNIAJA RUCH W TAK ZATLOCZONYM ZRESZTA DNIU,WSIADAJA NA ROWER OD ŚWIETA I KOZACZA SRODKIEM ULICY NO KURWA !!CIĄG SAMOCHODÓW NA TRASIE A TEN WLECZE SIE I NAWET NA POBOCZE NIE ZJEDZIE!!ON KARTE ROWEROWA ROBIL 30LAT TEMU I WTEDY MIJAL JEDEN SAMOCHOD W CIAGU GODZINY, PEWNIE MYSLI ŻE NADAL TAK JEST...

a w/g mnie wieśniactwo to zakładanie futra i nowych kozaków dziś biorąc pod uwagę że na dworze 15 stopni i słonko a te biedne damy aż pufaja i dyszą na cmentarzu ale co tam futro na pokaz musi być:o

Gość asdfa
ŚMIERDZA POTEM?? A NIE PRZEDTEM???