Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imponderabilia

coś na wargach sromowych

Polecane posty

Gość imponderabilia

Jestem zaniepokojona gdyż na zew. wardze sromowej, u góry, zrobiło mi się coś na kształt bąbla/pęcherza wypełnionego płynem wilkości około 1cm na 1cm (nie bardzo wypukłe, ale jakby nabrzmiałe)..Pojawiło się dosłownie z godziny na godzinę. Oczywiście boli ( nie cały czas, ale przy ucisku) jak cholera:/ Co to może być? martwię się...

Gość ciąża pozamaciczna
:P

Gość imponderabilia
świetny żart. Nie widziałam jeszcze ciaży podobnej do bąbla, ale może Twoja taka była/jest/będzie..jak tak to wyrazy współczucia

Gość moze to jakas
opryszczka. dawno ci to wyskoczylo? tylko jeden babel?

Gość zbyt intensywne
ruchańsko było;)

Gość imponderabilia
...co do opryszczki - szczerze mówiąc wątpię. Tzn nie wygląda tak, jak taka opryszczka którą znam np. na ustach, (ale może tam wyglądałaby inaczej?) nie jest takie czerwono - białe, chropowate i obrzydliwe. Po prostu skóra jest delikatniejsza, warga nabrzmiała i pod tą cieńska warstwą naskórka zbiera sie woda. Normalnie bym przekuła, ale w tkim miejscu sie boję. Mam to narazie 1 dzień Co to 'ruhańska' to nie bylo takiej możliwości;] poza tym niesłyszałam zeby od tego sie bable robiły, tak wiec prosze o poważne potraktowanie.

Gość to jest typowe przeziębienie
Należy w ciepłej wodzie , najlepiej w wannie jak juz obierze wyx=cisnąc i zdezynfekować,powodzenia!

Gość to może być..KIŁA
bąbel/wrzód robi się na wargach sromowych lub w buzi. Radzę iść do lekarza.

Gość ===doktorowa===
prawdopodobnioe jesteś zakarzona wirusem hpv, bo to przypomina kłykciny kończyste. musisz koniecznie idz do lekarza! do zakazenia tym wirusem nie musi dojsc koniecznie przy stosunku ( choc jest to najbardziej prawdopodobne), moglas sie tez zarazic w publicznej toalecie, brudnym recznikiem, na basenie.

Gość ale klykciny przypominaja
taka kalafiorowata narosl i jest tego wiecej. autorko topiku a nie masz oprocz tego jakichs grzybic czy stanow zapalnych

Gość drumdrum
kłykciny? kalafiora one przypominają później. zaczyna się od jednego bąbelka...