Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stolicznaja

Kto kiedykolwiek pil alkohol na pusty zoladek?

Polecane posty

Zlot ja nigdy nie pilam wodki domowej roboty:( moze lepsza od tej ze sklepu:o Made ja najczesciej jak mam mega kaca to nie moge patrzec nawet na butelik a co dopiero o piciu myslec:D no ale jak sie dobrze czuje to wtedy moge:D

raz pilam na pusty zoładek, bylo to po urodzinach mojej siostry, rano wstajemy,kolega nocowal u nas (mieszkam z narzeczonym) wstalismy we 3, mega kac, ale cóż, otwieram lodówke, a tam zostalo po urodzinach pół litra, wiec niewiele myslac wypilismy w 3-ke. Po wypiciu nie mogłam za bardzo wstac, wiec zwlekli mnie na łózko, potem cały dzien nie moglam dojsc do siebie:)

hehe nie ja wody na pusty nie pije nigdy! tylko piwo! A na kacu jak sie wstaje to zawsze sie wymiotowac chce i niby nie miozna na alkohol sie patrzec ale po co sie meczyc?? lepiej sie przemoc i wypic te 3 pierwsze tyki piwa na chama,jakos przejda a pozniej jak na zoladku sie dobrze robi :) przeciez na kaca wcale nie trzebasie uchlac,wystarczy wypic nawet jedno piwo na chama zeby tylko lepiej sie poczuc,naprawde wiem to z autopsji ,sprobujcie! nie meczcie sie na kacu bo to straszne :)

Gość GwiazaNaTwoimNiebie16
Oj pamietam.. po 18stce kumpeli wszyscy zostaliscy u niej na noc bo raczej nikt by nie wstal zeby wrocic do domu.. rano wstajemy patrzymy wszystko orzygane za przeproszeniem od kuchni po lazienke.. zostal tylko jeden pokuj czysty ktory byl zamkniety.. wiec szybko sie tam przenieslismy I... Kolezanka przyniosla FINLADNDIE takiego mielismy kaca ale pilismy...:| i potem poszly jeszcze piwa.. wieczorem dopiero jakos doszlam do siebie i wrocilam do domu

potwierdzam to.. CZYM SIE STRULES TYM SIE LECZ... jak wstaje na kacu to nawet redsa wypije i odrazu sie lepiej czuje;]

no,ja to przetestowalam dopiero z 4 lata temu-bylam na imprezie na drugi dzien musialam jechac do innego miasta zalatwic sprawe,czego nie wzielam do ust odrazu wymiot-nawet wody sie nie moglam napic bo chawt lecial....i wtedy moj byly poowiedzial do mnie "strzela sobie z 2 lechy,pomoga" pomyslaalam sobie jakis glupi,nie dosc ze tak wymiotuje to w dodatku na alkohol sie patrzec nie moge ..no ale kupil mi Piotr 2 lechy,poszlismy do niego do domu i pierwsze pol piwa pilam na chama i dalej sie zle czulam a pozniej reka odja normalnie :) wypilam 2 piwko i moglam jechac sprawe zalatwic :)

Kręconki tak to u nas nazywaja..;d Cytrynowka Malinowka Bananówka.. 0.5l za 7zl..xD 60%... Ogien;]

ile mieliscie lat jak zaczeliscie pic? ja pierwszy raz tak ostro sie najebalam jak mialam 13 z czystej glupoty sprobowania vodki..:D wypilysmy 0.5l na 3y i lezalysmy..xD a potem to juz jak mialam 14 to tak na imprezach melanzach..;] teraz przystopowalam..;] tzn we wakacje nie:D a w roku szkolnym raz na 2tygodnie:)

ja 1 raz tak ze film mi sie urwal w 1 klasie liceum ,masakra wtedy byla.Pozniej nie pilam,zaczelam w wieku 17/18 lat ale jak juz zaczelam pic ii imprezowac to wszedzie mnie bylo pelno :) i dopiero przystopowalam w wieku 21 lat (czyli 2 lata temu) bo poznalam faceta z ktorym jestem do dzis a tak wczesniej to na ostrej pizdzie non toper alkohol,dragi sarnowo-sfinks glogow protektor,wroclawskie balety... :) bylo zajebiscie ,mam co wspominac

tylko ze ja bylam taka pokopana ze potrafilam codziennie chofdzic do knajp ze znajomymi i codziennie bylam pijana i gtak bylo przzez ok.3lata

Gość yutyur
ja, po prostu mniej mozesz wypić :P i tyle:P

Zloty pewnie Cie juz nie ma ale chodzilo mi tam wyzej o wódke kukułke!!!!!!:P przepyszna:D

Gość sami alkoholicy tutaj
:o

Gość gość
Jak można pić i jeść? Ja bym od razy zwrcóiła:( Juz tak miałam,wszystko co zjadłam wylatywało po połaczeniu z %

Gość gość
Piłam i nie polecam, nic w zasadzie tego dnia nie zjadłam, jakoś nie miałam apetytu no i wieczorem poszłam pić. Nie dość że po małej ilości wzięło mnie szybko to po 15 minutach poszłam i całe piwa zwróciłam.

Gość gość
warto pić na pusty,szybciej wtedy schodzi.

Gość gość
pijąc na pusty żołądek oszczędzasz czas i pieniądze. (reszte pozostawiam WASZEJ wyobraźni)