Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mam dosyć

Czy są na tym świecie NORMALNI faceci..???????

Polecane posty

To jest bardzo dobry topik, który powinien trafić do polecanych! Ponieważ.... pisany jest wg najlepszych kafeteryjnych schematów-występują obowiązkowe wyrażenia typu:\" normalni faceci\" , \"w dzisiejszych czasach\" czy \"jestem całkiem ładna\" ; ponadto zawiera odpowiedni ładunek frustracji, której właściwie przybywa z każdym postem i przede wszystkim, jest pozbawiony praktycznie sensu;)

buhaha! ja się smieję a wiecie czemu? chcecie poznać moje historie z idiotami? mam kilka wiosen na karku więc spotkałam ich w ciągu mojego życia a więc- -żonaci-2x z jednym świrowałam wiedząc że ma żonę drugi oszukał -morderca swojej żony 9 dostał tylko 10 lat) dowiedziałam sie przez przypadek, wspólny znajomy, świat jest mały -dealer narkotyków- powiedział mi w końcu a raczej chciał żebym też dealowała z nim -policjant-popapraniec emocjonalny, ciągle ryczał-więcej ode mnie -a teraz?- zimny, chłodny i obojętny, ale i tak najlepszy z nich wszystkich wieć jedynie się z tego smiać można-buhaha!! pozdro dla wszystkich, którzy szukają normalnych:)

trochę dziwna ta norma, ja nikogo nie zabiłam ( jeszcze;) ) ale nie wiem jak długo wytrzymam, nie dealuję, i nie rycę jak mi cos źle pófdzie a jestem podobna ta płeć słaba więc o co chodzi?

Gość kobiety to zwykle
szmaty :o

Gość kobiety to zwykle
przepraszam ze obrazilem szmaty :o

Gość faceci to zwykle swinie
przepraszam za obraze świń :o

Gość owjei
jest

Po pierwsze warto by zacząć temat, od wyjaśnienia czym w ogóle jest normalność? Bo to sformułowanie jest dość elastyczne i dla każdego oznacza coś innego...

Gość normalne to jest ze kobiety da
ja dupy puszczaja sie to jest norma dzifki

Gość BIZNESWOMAN
NIE MA JUZ NORMALNYCH ! :/ CHYBA POSZUKAM KOBIETY O.O

Gość i jeszcze lesby
seks grupowy i ze zwierzetami :o

Gość fdsfsdsa
Czyś ty się szaleju najadł? :o

co to znaczy normalny? normalny zapewne przystojny i od wszystkiego czyli tak naprawde jakis superman.do tanca i rozanca, ze zabierze na wczasy swym samochodem,pozwoli ci zamieszkac w swoim domu oraz zapewni wielokrotne orgazmy.czemu nie powiecie wprost czego chcecie tylko wszystko zwezacie do jednego niby zwyczajnego slowa jakim jest \'\'normalny\'\'

13:39 [zgłoś do usunięcia] normalne to jest ze kobiety da ja d**y puszczaja sie to jest norma dzifki Nie. To jest nagminne. A to, co nagminne, nie musi stanowić normy. I w tym przypadku nie stanowi.

nie ma normalnych... ostatni normalny facet umarl dokladnie 10 lat po smierci ostatniej normalnej kobiety :P:P

komiczne "nie ma normalnych... ostatni normalny facet umarl dokladnie 10 lat po smierci ostatniej normalnej kobiety " -To,że nie spotkałeś "normalnego"faceta,czy kobiety i Sam nie jesteś..nie znaczy,że nie istnieją tacy.Istnieją. Ja Ci mówię:-p