Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marnewlosyy

mam juz chyba jakas obsesje

Polecane posty

Gość marnewlosyy

strasznie zazdroszcze ludziom ladnych wlosow. sama mam cienkie niepodatne na ukladanie i na dodatek siwiejace :-(

Gość ZabiliMnieWeWtorek
NO nie masz czego zazdroscic. Ja mam grube ładne włosy i są okropne;| Mam taką szope że huk. jeśli masz cienkie włosy to napewno fajne są. Ja Ci zazdroszcze.. Jakbym miala cienkie wlosy to bym sobie strzelila fryzke emo .

ja swoich nienawidzę ,jak ktoś mi mówi -Tobie to fajnie masz naturalne loki -to mam go ochotę walnąć czymś cięzkim,ja zazdroszczę dziewczynom prostych.

Gość marnewlosyy
ale ja mam tak cienkie ze ciagle sa przylizane musze miec krotkie fryzury w ktorych wcale minie jest do twarzy. zazdroszcze kobietom ktore moga miec wlosy przynajmniej do ramion. no ite arbowanie siwych ( musze to robic co 2-3 tygodnie) dodatkowo je oslabia

wierzę ,moim największym kompleksem są włosy ,zazdroszczę dziewczynom ,które mogą nosić rozpuszczone ,moje lepiej spinać bo szopa się robi ble

Gość marnewlosyy
doladnie. piekne wlosy to podstawa dobrego wygladu. mozna miec piekna twarz a marne wlosy to zeszpeca

wiesz jeszcze się można kłócić ,że dobre strzyżenie i kosmetyki swoje zrobią... no niby tak ,ale fajne mam je tylko przez 2 dni od wymodelowania przez fryzjera a sama tak nie umiem. pozdrawiam,miłej niedzieli

Gość marnewlosyy
ja mam w miare normalne przez 2 h po umyciu a potem wygladam jak zmokla kura. maza mi sie takie do ramion swobodnie rozpuszczone, takie kobiecy. a w tych krotkich to wygladam jak babochlop. po porstu do mojej twarzy i sylwetki nie pasuja krotkie wlosy :-((((

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
też mam taki problem, ale wiesz co pomaga? Normalna pianka do włosów, np. z Welli. Suszyc z głowa do dołu, na szczotkę potem, wałki, jakoś trzyma. lakieru nie używam bo mi opadają po nim. Aha, i dobrze by było jakbyś zrobiła pasemka zamiast całego farbowania. Nie bedą się siwe tak odznaczały, a nie zniszczysz tak włosów. i wydaje sie, ze jest ich wiecej przy pasemkach, ja tak mam. :)