Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria21.

Mój facet chce bym po domu chodziła w pończoszkach.

Polecane posty

Gość Daria21._podszyw_1
Zastanawia mnie ilu tu jest tych podszywów? Co najmniej 2 na pewno

Gość Daria21.
kiedys jak założyłam te pieprzone pończochy i zapomniałam ogolić nogi,to krótkie włoski wystawały przez pończoszki...moj Misiek pwiedzial ze kłuje jak młody ogórek gruntowy ,pomalował mnie na zielono i położył na grządce,żebym dojrzała...

Gość Daria21.
Czasem podczas anala mam biegunkę, ale zawsze zapomina mu o tym powiedzieć, parcie jest tak wielkie, że pokój musimy malować na nowo

Gość Daria21.
Kiedyś przez cały dzień musiałam paradować przebrana za pakiństańskiego poganiacza bydła,a do paska miałam przywiązaną spłuczkę od toalety z domu pokojnej starości im.Drugiej Młodośći...

Gość Daria21.
Mój facet zawsze przed analem szczotkuje mi anusa szczoteczką do zębów... moją :(

Gość Daria21.
Będąc na wakacjach na Syberii kazał mi się przebrać za eskimoskę, zarzucił na mnie swoją sieć i kuł przez otwory w kurtce

Gość Daria21.
wypraszam sobie podszywy, nigdy nie zalozylabym maski spawalniczej to nie moj styl ,no chyba ze od swięta, na codzien zazwyczaj narzucam na siebie materac gimnastyczny ,na glowe wkladam kontener po piwie a na nogi wkladam beczki po oleju

Gość Daria21.
chyba najbardziej mimo wszystko rozwalił mnie,jak zajrzał mi między nogi ,a na pytanie co robi,odpowiedział : "patrzę czy jest dużo miejsca na Smakowitą"

Gość Daria21.
co wieczór prosi mnie, bym zmieniła jego miękki dysk na twardy dysk. Mówię mu, że nie problemu, ale pytam się go, dlaczego muszę być przy tym okręcona dywanem z naszej jadalni i być przewiązana w pasie kablem od przedłużacza?

Gość Daria21.
dziś około 2 godziny temu mój ukochany przeszedł samego siebie kazał mi sie przebrać za biedronkę i stać na pobliskim placu i wykrzykiwać "dla ciebie dla rodziny...to zrobiłam"

Gość akronimistka
Mój chciał, żebym chodziła po domu w księdza, a pod spodem przymocowany dildo. Ma chyba wspomnienia z dzieciństwa, jak był ministrantem :P