Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 nienawidze zakup贸w

Do KOBIET!! Gdzie sie ubieracie?Gdzie kupujecie ciuchy?

Polecane posty

Go艣膰 TAk tak takkk
obydwie Panie powy偶ej maj膮 racj臋..wczkolwiek z nowej kolekcji w sklepach jest drozej ale czasem warto poczekac na wyprzedaze a wtedy kupic t膮 sam膮 rzecz za 1/3 ceny

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 krakowskieee
Krakowskie AGGI,Mango,Solar

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietkiii
bo teraz wi臋cej kobietek na 艣wiecie powyzej 40,niz chudzielc贸w:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja znalazlam
na necie duzo sklepow z odzie偶a dla puszystych Pa艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 interr
sklepy internetowe..

Udost臋pnij ten post

Witam, sama co prawda nie mam tego typu problemu.....(mam za to du偶o bardziej skomplikowany problem ze spodniami, ale o tym kiedy indziej)....ALE przebywam za granic膮 i cz臋sto znajome osoby/rodzina o wi臋kszych rozmiarach prosz膮 mnie o zakupy..itp, niekt贸re z tych ciuch贸w z powodzeniem mozna dosta膰 na allegro,po rozs膮dnej cenie s膮 to np: wszystkie linie PRIMARKA, WALLIS, OASIS, APRICOT, MORGAN DE TOI, DENIM &CO, a z polskich firm...no np. MISS albo Agavela, OLYMPIA, PROCHNIK (polecam kiermasze okazyjne) Scorpion itp. Siostra moja po urodzeniu dziecka zrobi艂a si臋 nieco pulchniejsza w rozmiarze 42-44 tak wi臋c jestem w temacie, w sklepach firmowych w stylu LEE. WRANGLER etc. warto obczai膰 sw贸j rozmiar i potem polowa膰 na ta艅sze ciuchy na aukcjach.

Udost臋pnij ten post

Wiosenno-艣wi膮teczna promocja w Internetowym Salonie Mody XXL (www.sklep.salonmodyxxl.pl). Tylko dla Pa艅 z blogu KAFETERIA !!! Ka偶da z Pa艅, kt贸ra dokona zakupu do ko艅ca marca (dowolna ilo艣膰 - nawet jedna np. tunika) mo偶e skorzysta膰 z wyj膮tkowej promocji: MY POKRYWAMY KOSZTY PRZESY艁KI !!! (tylko przy p艂atno艣ci przelewem, nie dotyczy paczek za pobraniem). Dodatkowo wszystkie ceny s膮 OBNI呕ONE O 10% !!! Tylko u nas: - wyj膮tkowa moda do rozmiaru 62 - ceny prosto od producenta - ubrania nowe, a nie u偶ywane !!!!!! Sk艂adaj膮c zam贸wienie prosz臋 wpisa膰 w polu [twoje uwagi] "KAFETERIA" Serdecznie zapraszamy INTERNETOWY SALON MODY XXL 98-220 Zdu艅ska Wola UL. 艁aska 159 Tel. (43) 823 96 18 Tel. kom. 605 725 275

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Modesta
Znam ten b贸l. Du偶e rozmiary mo偶na spotka膰 w Camaieu, Cubus. Nie zawsze mog臋 wbi膰 si臋 w to co mi si臋 podoba, dlatego inwestuj臋 g艂贸wnie w dodatki i buty. Kocham w艂oskie marki. Ostatnio kupi艂am fajne botki Prima Moda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 S艂odka Bary艂ka
Wita Was kolejna 鈥瀏rubaska, kt贸ra ma w swojej szafie niez艂膮 kolekcj臋 but贸w i torebek. Buty musz膮 by膰 dobrej jako艣ci. Lubi臋 raczej klasyk臋, ale w dobrym gu艣cie na 艣wiatowym poziomie. Prima Moda, Venezia, Gino Rossi, to mnie kr臋ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elektra9
czasami co艣 fajnego do rozmiar贸w 52 mo偶na znale藕膰 w tesco polecam te偶 kaphal tam naprawd臋 du偶o fajnych rzeczy w wi臋kszych rozmiarach jest

Udost臋pnij ten post

Polecam Centrum Maximus pod Warszawa. Jest sporo sklep贸w z duzymi rozmiarami ale tez poniewaz to centrum hurtowe to i wielu tzw. normalnych sa wieksze rozmairy. Ja z mama jezdzimy tam regularnie an wi臋ksze zakupy bo ceny sa hurtowe a zakupy detaliczne :-) Wybieram sie jutro bo Maximus jest teraz w weekendy czynny do 20.00

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Queen-Size
Go艣膰 tak tylko wspomn臋
jak kupujecie na allegro patrzcie na sprzedawce;) nie polecam pandy55, dana5555 oraz audiosystemhifi(patrzcie na negatywy)

Udost臋pnij ten post

Marta-a - ja te偶 lubi臋 tam je藕dzi膰 :) Mo偶na na spokojnie przymierzy膰, pomaca膰, no i teraz faktycznie to wyd艂u偶enie godzin otwarcia w weekendy sporo daje... Ostatnio jak pojecha艂am, to oczywi艣cie zrobi艂am si臋 l偶ejsza o kilka st贸wek, ale i buty i nowe torebki i szaliki i kurtka... Ob艂adowana torbami wysz艂am, jakbym nic w szafie nie mia艂a xD

Udost臋pnij ten post

R贸偶nie:) Staram si臋 nie ogranicza膰 do sieci贸wek ( H &M, Zara, Stradivarius, Vero Moda, Orsay), ale lubi臋 kupowa膰 ciuchy w tych sklepach. Dodatkowo wchodz臋 sobie czasami do mniejszych sklepik贸w ( nie znajduj膮cych si臋 w centrach handlowych) albo szukam ciuch贸w na allegro. Mam te偶 par臋 wypr贸bowanych lumpeks贸w, kt贸re systematycznie ( kiedy przychodzi dostawa ;) ) odwiedzam. Bielizn臋 i rajstopy kupuj臋 przez internet. Mog臋 w ten spos贸b zaoszcz臋dzi膰 du偶o czasu, a i wyb贸r jest zdecydowanie wi臋kszy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czasem tutaj jest co艣 fajnego
czasem kupuje na allegro czasem w serwisie we dwoje ;) czasem chodz臋 po ciuchlandach i wyprzeda偶ach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moda..
Wszystkie panie z Wroc艂awia serdecznie zapraszam do wzi臋cia udzia艂u w badaniu na temat mody. Za wype艂nienie kr贸tkiej ankiety oferujemy gratyfikacj臋 w wysoko艣ci 5 z艂. Zainteresowane osoby prosimy o kontakt (mo偶e to by膰 pusty mail) pod adresem: badaniewroclaw@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Mnie ostatnio dziewczyna wyci膮gn臋艂a do maximusa pod warszaw膮. Ca艂kiem fajne ciuchy na zim臋 na snowboard znalaz艂em i przy okazji jaka艣 koszulka i d偶insy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajne ciuszki dziewuszki
ciuchlandy allegro ,艣wistak ebay

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TBsport ma nowe konto
UWAGA do wszystkich klientek kupuj膮cych w firmie TBsport TBsport otworzy艂o nowe konto na all: tbsportpl http://allegro.pl/my_page.php?uid=22429281 ma now膮 ciekaw膮 kolekcj臋:) w tym: nowy model spodenek HAREMKI SZORTY jest du偶y wyb贸r kolor贸w. NOwy model marynarka dresowa - must have 2011 ciuszki s膮 艣liczne i starannie wykonane za przyst臋pn膮 cen臋 - a nie z chi艅skich fabryk! dodatkowo ka偶d膮 odzie偶 mog膮 uszy膰 wi臋ksz膮 ni偶 dost臋pna lub mniejsza za free:) POLECAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i sru i fru
Najcz臋艣ciej na przecenach w sieci贸wkach W "ciuszkach"sporadycznie bo nie mam czasu. Przez neta czy wysy艂kowo nie lubi臋 zamawia膰 bo nie do ko艅ca wiadomo jak si臋 b臋dzie w tym wygl膮da膰 Z bazaru nie korzystam bo mam daleko a po za tym ci臋偶ko co艣 oryginalnego wybra膰

Udost臋pnij ten post

A mi rzadko zdarza si臋 znale藕膰 co艣 ciekawego na wyprzeda偶ach. Chyba nie mam do nich po prostu szcz臋艣cia. Dlatego kupuj臋 wtedy kiedy mog臋 i w miejscach, w kt贸rych ju偶 od d艂u偶szego czasu kupuj臋. Dlatego jest tych miejsc sporo - chocia偶 jaki艣 czas temu zarejestrowa艂am si臋 na stilago.pl bo mo偶na tam uczestniczy膰 w kampaniach sprzeda偶owych, w ramach kt贸rych oferowane s膮 ubrania fajnych europejskich marek w ni偶szych cenach.

Udost臋pnij ten post

moja przyjaci贸lka jest s艂uszniejszych rozmiar贸w i kupuje najcz臋艣ciej w H&M, C&A- tam s膮 po pierwsze 艂adne i naprawd臋 w du偶ych rozmiarach, wszelkie dodatki za艣 kupuje na marywilskiej. Maj膮 tam du偶y wyb贸r but贸w i torebek. Ostatnio kupi艂y艣my sobie podbne torebki (r贸偶ni膮 si臋 kolorami tylko) http://swiatdodatkow.istore.pl/pl/wloska-114068e.html jest 艣liczna i w sam raz na lato :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie oceniajcie tak szybko
albo ciuchlandy albo na allegro

Udost臋pnij ten post

jak jeste艣cie z Warszawy to polecam marywilsk膮. Troch臋 daleko, ale mo偶na wybra膰 si臋 raz na jaki艣 czas i si臋 porz膮dnie obkupi膰 za niewielkie pieni膮dze. Mnie tam czasem irytuje ma艂y wyb贸r rozmiar贸w, ale jak i臋 dobrze poszuka to mo偶na znale藕膰 :) Sporo te偶 tam stoisk z dodatkami, torebkami a nawet kosmetykami! A moje ulubione stoisko to ted-mar, maj膮 eleganckie sk贸rzane torebki w przyst臋pnych cenach, zawsze tam zagl膮dam jak jestem. Mo偶na te偶 obluka膰 ich na stronie www http://www.ted-mar.eu/index.php

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰