Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brrygitka22

PODAJEMY I DODAJEMY! - iloma kiloskami obciążamy planetę D

Polecane posty

To jest tak: każdy wpisuje swoje naliczbowe kilogramy. Ja mam 15, wpisujcie na listę swoje! Uwalniajmy tłuszcz do atmosfery!!!

Gość ghjghrtehyheh
ALE P-I-E-R-D-O-L-E-N-I-E GRUBASOW!!!

Ananas, im więcej, tym lepiej ;)) pamiętaj, iż w morzu kilosów do zrzucenia, Twoje to praaawie nic

Gość 454545455
Mam 170 cm, wg BMI idealną wagą przy tym wzroscie jest 61,5 kg. Więc ja do zrzucenia mam... również 15 kg :)

i jak to zżucić? Zjadłam dziś 1parówkę 1/2 dużego jabłka 1 dużego gołąbka 1 tależ rosołu z lanymi kluskami (chcę zaznaczyć że to mój drugi dzień z mięsem od 3 lat więc było sporo przeprawy!) a wypiłam 1 duży kubek (koło 280ml, może 300) wody 1 duży kubek herbaty z cytryną 1duzy kubek wody z cytryna 1 duży kubek mięty I zrobiłam 25brzuszków a do tego zaczęłam dziś 6W I dlaczego ja niechudne?

Gość 777777777776
no kurde, tłusty rosół do tego z kluchami, gołąbki, parówki a Ty pytasz dlaczego nie chudniesz? :D Żarty sobie robisz? Ja przy takim żarciu to bym wręcz tyła.

No żartujesz? Przeciesz ja normalnie 3x tyle jadlam i stałam w miejscu... Boże... JEstem... Nawet nei mam dla siebei słów...:(

Gość 777777777776
no sorry, ale jak ja się przerzucilam na 3 kanapki dziennie, mimo że wczesniej obżeralam się jak świnia (micha spaghetti na obiad, potem słodycze, na wieczór z 10 kanapek, i przed snem jeszcze 2-3 kanapki albo baton, no ale wtedy ewidentnie tyłam), to stanęłam w miejscu. Wprawdzie nie tyłam ale też nie chudlam. Dopiero gdy radykalnie zaczelam się odchudzać - same warzywka i to w malych ilosciach, zaczelam chudnąć. Niektorzy mają takike orgaznizmy że musza prawie glodować żeby chudnąć

Gość 777777777776
w takim razie chyba aż tak na odchudzaniu Ci nie zależy :)

Gość 777777777776
nikt nie pada trupem od jedzenia warzyw

Od ważyw nie. To prawda. Aczkolwiek to moj 2 dzien z mięsem o 3 lat więc musiałam się zmusić. niewazne