250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, bad behaviour napisał: Ale to są twoje fantazje o naszej rodzinie. Czy ja fantazjuję i zmyślam o twoich kotach? Nie jesteś rodziną. Jesteś tylko utrzymanką i macochą. I tak już będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Skoro tak dużo zarabiasz, to co robisz tutaj wśród szaraków, motłochu i ludzi śmieci? Nie masz znajomych? Wiem wstyd pokazać się z taką babą, mało tego że paskudna, okropna to jeszcze awantury robi. Ile razy spałeś osobno, bo awantury robiła? Chłopie bierz rozwód i odpocznij A ty co tu robisz pracująca 7 dni w tygodniu kobieto? Większej hipokrytki tu naprawdę nie było. Logika się ciebie nie ima w żaden sposob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie jesteś rodziną. Jesteś tylko utrzymanką i macochą. I tak już będzie A jaki status ty masz względem swoich kotów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie zarabiasz, bo żyjesz z chłopa i 800+na jego córkę. Nie ma dostatecznie obelżywych słów żeby cię określić. Wszystko co tu wypisujesz w końcu do ciebie wróci skumulowane. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie jesteś rodziną. Jesteś tylko utrzymanką i macochą. I tak już będzie Jest zona. Tak jak ty. Ty harujesz ona nie. Nie mają dzieci tak jak ty i bunio. Czujesz się lepsza? Boze co ty bierzesz biedaczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Skoro tak dużo zarabiasz, to co robisz tutaj wśród szaraków, motłochu i ludzi śmieci? Nie masz znajomych? Wiem wstyd pokazać się z taką babą, mało tego że paskudna, okropna to jeszcze awantury robi. Ile razy spałeś osobno, bo awantury robiła? Chłopie bierz rozwód i odpocznij Nie napisalem ile zarabiam. Wytłumaczyłem tylko pewien schemat. Moim zdaniem o pieniadzach sie nie rozmawia towarzysko, jedynie zawodowo. Mamy tu juz jednego milionera i niech tak zostanie. Ja mogę byc biedakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Poważnie myślisz, ze podam ci ile zarabiam i ile mam oszczędności? Kwestia podejścia, Qwerty. Tłumaczę ci jeszcze raz. Milioner to dla mnie ktoś bajecznie bogaty. Ktos kogo stac na jacht za np 20 milionów euro. Szczerze? Za 20 milionow złotych tez mnie nie stać. Teraz możesz sie pośmiać. Osobiście jestem od dłuższego czasu rozczarowany, bo na samym początku reklamowałas sie jako inteligentna. przecież ja jestem prosta botoksiara, prości ludzie też potrafią robić pieniądze, że tak ci delikatnie zakrzywię twój światopogląd, a od autoreklamy jest twoja dumna żona, tylko że kłamstwo kłamstwem pogania i kolejny czar prysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wiem wstyd pokazać się z taką babą, mało tego że paskudna, okropna to jeszcze awantury robi. Weź, no brzydsza od ciebie nie będę, a chyba Bunia się z tobą jednak pokazywał, jak jeszcze był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu Już nie będę wypominać milionerom z kafe że tak żałujo dzieciom 800 złotych. Zawsze tem scisk odbytu na samo wspomnienie. To żałosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 2 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Qwerty88 napisał: A i jeszcze wyśmiewała mnie za to że zbudowałam TYLKO jeden dom, próbując w żenujący sposób deprecjonować mnie względem ogromnego majątku Gapcia. A dzisiaj cóż, prawda sprawiedliwa, na wierzch wypływa, a kłamczuszce kolejne kłamstwo zostało wytrącone z ręki A ona ile swoich domów wybudowała? Bo rozumiem, że co najmniej dwa w takim razie? Chwalić się majątkiem partnera to każdy głupi pochwali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie gadaj, że od jutra będziesz miała dziecko? Nie wiem co pijesz, czy ćpasz, ale zmniejsz dawki, a najlepiej porzuć to w ogóle. Ona nie może mieć dziecka, bo byłaby pasożytem żyjącym z podatków. Lepiej niech się wycofa. A może to dziecko mieszka z ojcem a te wszystkie nadgodziny to na alimenty idą? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BabkaBożaBezbożna napisał: No wiadomo. Każda sie kasa w jaja bo taki jesteś podniecający. no dobra,twoj limit darmowych odpowiedzi wlasnie sie wyczerpał. chcesz possać atencji Lex to daj blika... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: A ona ile swoich domów wybudowała? Bo rozumiem, że co najmniej dwa w takim razie? Chwalić się majątkiem partnera to każdy głupi pochwali. No sądząc po jej kpinach z moich osiągnięć finansowych to wybudowała ze trzy co najmniej, a jeździ co najmniej bentleyem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Ona nie może mieć dziecka, bo byłaby pasożytem żyjącym z podatków. Lepiej niech się wycofa. A może to dziecko mieszka z ojcem a te wszystkie nadgodziny to na alimenty idą? W tym wieki to samo in vitro ma dość marne szanse na powodzenie więc kurtynę milczenia zarzućmy. Dla niej dziecko to gadżet który pojawia się w scenariuszu gdy zachodzi potrzeba na cito w nim Edytowano 2 godziny temu przez BabkaBożaBezbożna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: przecież ja jestem prosta botoksiara, prości ludzie też potrafią robić pieniądze, że tak ci delikatnie zakrzywię twój światopogląd, a od autoreklamy jest twoja dumna żona, tylko że kłamstwo kłamstwem pogania i kolejny czar prysł Dobrze. Ty jestes bogata, ja biedny. Możesz to powtarzać. Pozwalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Еlciаа napisał: Kto ci powiedział że jestem ułożona? leków dzis nie brała, pogubiła sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Poważnie. Wracam oglądać film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: przecież ja jestem prosta botoksiara, prości ludzie też potrafią robić pieniądze, że tak ci delikatnie zakrzywię twój światopogląd, a od autoreklamy jest twoja dumna żona, tylko że kłamstwo kłamstwem pogania i kolejny czar prysł Wytrzyj więc bieżnię z tego, co ci tam odprysło (nie wnikam skąd ;)) i naginaj dalej Myślę, że nie zrozumiałaś nic z tego, co napisał ci Hugh, jak to baba z firmą w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, bad behaviour napisał: A jaki status ty masz względem swoich kotów? Status kochająca koty i ludzi. A ty? Ty nie lubisz ludzi dlatego nazywasz ich śmieciami Naprawdę masz zaburzenia osobowości i odżywiania. Biedna macocha, która rozwaliła małżeństwo i cierpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Dobrze. Ty jestes bogata, ja biedny. Możesz to powtarzać. Pozwalam. Od dzisiaj mam na to przynajmniej skrina i mam nadzieje że twoja już przestanie kłamać na temat twojego milionerstwa i wielkich milionów na kontach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: no dobra,twoj limit darmowych odpowiedzi wlasnie sie wyczerpał. chcesz possać atencji Lex to daj blika... Może gdybyś był panem z awatara to miałbyś kolejkę ssakow a tak to tylko kolejka po kamienne zwatpienie...przykro mi kleksium od wpatrywania się w cudze zdjęcie jeszcze żadnemu samcowi fujara nie urosła. No przynajmniej nie tak jak powinna jeśli rozumiesz mój wywód...idz juz wuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Wytrzyj więc bieżnię z tego, co ci tam odprysło (nie wnikam skąd ;)) i naginaj dalej Myślę, że nie zrozumiałaś nic z tego, co napisał ci Hugh, jak to baba z firmą w salonie Jaki Hugh? Facet, który publicznie ogłaszał separację i kazał iść ci do pracy. Porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Wytrzyj więc bieżnię z tego, co ci tam odprysło (nie wnikam skąd ;)) i naginaj dalej Myślę, że nie zrozumiałaś nic z tego, co napisał ci Hugh, jak to baba z firmą w salonie Cóż kłamczuszko, kurtyna już opadła, możesz odczepić sztuczne rzęsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Status kochająca koty i ludzi. A ty? Ty nie lubisz ludzi dlatego nazywasz ich śmieciami Naprawdę masz zaburzenia osobowości i odżywiania. Biedna macocha, która rozwaliła małżeństwo i cierpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Od dzisiaj mam na to przynajmniej skrina i mam nadzieje że twoja już przestanie kłamać na temat twojego milionerstwa i wielkich milionów na kontach Jezeli poważnie myślałaś ze mam jacht za 20 milionów to rob skriny. A przy okazji? Poważnie zbieracie takie rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Poważnie. Wracam oglądać film. Cóż innego ci zostaje po kolejnej kompromie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Od dzisiaj mam na to przynajmniej skrina i mam nadzieje że twoja już przestanie kłamać na temat twojego milionerstwa i wielkich milionów na kontach A zescreenowałaś wszystkie jego posty o tym (że sama ich nie zrozumiałaś, to wiem)? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: no dobra,twoj limit darmowych odpowiedzi wlasnie sie wyczerpał. chcesz possać atencji Lex to daj blika... Mnie limit lajków, więc czas na kąpiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Jezeli poważnie myślałaś ze mam jacht za 20 milionów to rob skriny. A przy okazji? Poważnie zbieracie takie rzeczy? Nie spoufalaj się. Bo wiesz, ja podobno byłam do dzisiaj motłoch , ale cóż role się odwróciły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Cóż innego ci zostaje po kolejnej kompromie? Śliwka. Tobie tez ręce opadają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach