Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinkkkaka

Kiedy kupujecie sukienki do slubu...

Polecane posty

Gość alinkkkaka

Slub mam w Sierpniu 2009 kiedy na moim miejscu byscie sukienke kupily?

Gość asia5398
Kiedy tylko chcesz:) To zależy jaką chcesz suknię, czy nową z salonu (tu średnio trzeba czekać ok. 3 m-cy na uszycie) czy z drugiej ręki używaną w każdej chwili, jesli tylko fason, wymiar i cena Ci odpowiada ofert jest bardzo dużo. Wszystko zależy od chęci i zasobności portfela. I apropos... mam sukienkę do sprzedania: http://slub-wesele.pl/komis/szczegoly/2240.html POLECAM!:)

Gość alinkkkaka
Dziekuje :) Ja chce kupic z salonu wiec sie zastanawiam czy sie oplaca wgrudniu kupic? Boje sie ze schudne albo przytyje;)

Gość pytanie...
ja szyje ,slub mam w czerwcu, jade w przyszlym tyg umowic sie z babeczkami co i jak :D

Gość alinkkkaka
no to mowisz ze w grudniu jest ok?

Gość kawcia_mielona
Ja mam ślub w czerwcu, suknię będę szyła ale nie mam zamiaru załatwiać tego wcześniej niż koło lutego/marca :-)

Gość neonkaaaa
ja mam ślub w październiku i bede ogladac sukienki od nowego roku a kupowa koło koło czerwca

idealny temat, bo wlasnie pytanie zadane przez autorke, takze nie nurtuje - kiedy? wiec tak, mam slub w pazdzierniku 2009 sukienka upatrzona --> http://www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=157 mam nadzieje, ze bede w niej pieknie wygladac :) zamierzam ja przymierzyc po sesji zimowej, czyli 1, 2 tydzien lutego:) mysle, ze bede dobry czas na rozpoczecie poszukiwan, nawet jrsli suknia okaze sie nieodpowiednia dla mnie... pozdrawiam wszystkie Panny Mlode, ktore w 2009 roku powiedza sobie TAK 🌻

ja tez mam slub w sierpniu, narazie jestem na etapie chudnięcia:) hehe. sukienkę bede kupowackolo czerwca, wczesniej nie ma co, róznie to moze byc(czlowiek moze schudnac, utyc....a wiadomo stres przed slubem i weselem tez robi swoje:)