Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facett28

Czy studentki szybko tracą dziewictwo?

Polecane posty

Gość rocznik85
wiec zostaly Wam tylko koorwiszony z chorobsakmi! gratulation :classic_cool:

Gość rocznik85
jareczku, nie bardziej popierdolno niz Wy, wiec sie tak nie podniecaj :classic_cool: a co narzekaly, ze niedoswiadczony jestes? :D

zadna interesujaca i szanujaca sie kobieta nie tknie takiego dzi**arza, co maczal choooja w tylu dziurach A jak niby ta porządna kobieta się tego dowie? :D:D:D

Gość rocznik85
jareczku, widze ze szybko wybuchasz? cierpisz tez na przdwczesny wytrysk? jak sie dowie? od zyczliwych, zawsze sie tacy znajda, zapwniam Cie:)

kobiety wiedza ile facet mial kobiet, bo zaden jurny wacek, nie omieszka sie "tym" pochwalić

Gość rocznik85
mozesz sobie nazywac mnie szmata, bo mnie to nie zaboli, kiepski kierunek ataku obrales. ale od razu widac, ze nie masz argumentow w dyskusji , skoro jedyna Twoja odpowiedzia jest "milcz szmato"

Gość rocznik85
nie boli bo dalekie od prawdy, ze az zabawne:) a Ty najwyrazniej cierpisz rzeczywiscie na przedwczesny wytrysk, ze az tak Cie to ubodło

kobiety wiedza ile facet mial kobiet, bo zaden jurny wacek, nie omieszka sie "tym" pochwalić ] Hmm Nie każdy taki jest. Mój facet za nic w świecie mi nie powie ile miał kobiet. Ale się dowiem jak go upije :)

Gość rocznik85
z wiadomych powodów nie jesteś obiektywnym źródłem informacji o sobie bycie szmata, nie jest sprawa relatywna, wiec niebezpieczenstwo subiektywnej oceny nie istenieje. mam nadzieje, ze jakas kobieta przywróci Cie kiedys do pionu :)

Gość rocznik85
Ty nie jestes NA poziomie, tylko W poziomie, a to robi roznice:)

Gość to bierz się
to zależy czy studiują dziennie czy zaocznie

Gość rocznik85
chyba nie na moim, popracuj nad swoja poglądowa ignoracja i sposobem przedstawianie swojego zdania, to moze kiedys wskoczysz wyzej :)

Gość rocznik85
juz nizej upasc nie mozesz. ktos na kafe twierdzil, iz pomimo ze jstes chamem, masz poklady inteligencji. postanowilam to sprawdzic dzisiaj, niestety nie mial racji. masz gleboki uraz, problemy emocjonalne, co w polaczeniu z nikla elokwencja daje obraz pacjenta do leczenia. dobrze, ze nie jestem psychologiem :o

Gość rocznik85
akurat wiekszosc psychologow jest tepa :o jest z brnzy zdecydowanie bardziej elitarnej :P szmata, dziwka, pasztet cos ubogi Twoj repertuar, no ale przeciez elokwencja nie porywasz. na te tekty podywasz "doopy do roochania"? :o

Gość rocznik85
jestes przewidywalny jak zakończenie komedii romantycznej :o

Gość rocznik85
no co Ty, poranne wydania wiadomości są interesujące :D dobranoc 🖐️

Gość kwi kwi
Jak to mówią: Każda studentka ma cipkę jak dętka, a każdy studencik kutaska jak pręcik :P

Gość gosietta
ja bylam na 1 roku dziewica. kazdy dawno mnie spalił bo myslal ze jak tyle imprezuje i krece z facetami to dziewica juz nie jestem bywali w błedzie

Gość kademiczka
pracowalam w akademiku i wiem co się dzialo w nocy. do niektorych pokoi przychodzil tabun facetow nie tylko studentow. ale w tym pokoju urzedowaly nie tylko mieszkanki. te z pierwszego roku spokojne pozniej na dalszych latach byly juz tak rozpoznawalne, ze wcale nie trzeba bylo zgadywac czy jest przed czy po. czesto w roznych porach dnia wychodzily do taxi i po kilku godzinach wracaly zadowolone i nawet nie ukrywaly dlaczego. wiec czy to nie studenckie kurestwo?