Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zjebalny jest skiba

czy uważacie że jesteście ładne?

Polecane posty

Gość ale zjebalny jest skiba

co byście w sobie zmieniły, żeby być "perfekcyjne" dla siebbie samych? Ja szeroki tyłek,uda i brzuch. gdyby nie to byłabym idealna, ale już chodzę na basen, więc nie długo bede dżaga!! a Wy co robicie w tym kierunku, żeby wyglądać lepiej? :)

Gość nie musze nic robić
bo juz jestem piekna :classic_cool: codziennie biegam, chodze na basen fitness, jogę....:)

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
Objadamy sie czipsiorami z biedrony ehe!

Gość tu wiekszosc uwazasie za ladne
ale pomarzyc mozna

Gość wystarczy że
lubię siebie i nie boję się patrzeć w lustro... a oczy mojego męża od wielu lat mówią mi, że jestem piękna i jedyna nie trzeba być pustakiem z blond włosami i tipsami , by być piękną...

do 'wystarczy że' a co ma wspolnego bycie pustakiem z tipsami, albo pięknością? pewnie twój mąz ogląda się za 'tipsiarkami' ;d

Gość ja niestety sie nie czuje ze
jestem piekna :( Mam brzydkie zeby (za miesiac aparat), male oczy (make - up, poza tym tłumacze sobie, ze sa wyjatkowe, bo sa lekko skosne, w ksztalcie migdala i czarne, w stosunku do innych ludzi widac malo bialka :P), nie lubie swojego nosa (ponoc jest normalny, ładny:P), kiepska cera (leczona, no ale coz:( ), tłuszcz po wewnetrznej stronie uda i oponke (cwiczenia + dieta), marne włoski (cienkie i rzadkie), krotkie nozki i palce... Długo moge wymieniac.