Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet jacek....

moja dziewczyna ma 26 lat i jest dziewica? powinieniem sie cieszyc czy nie?

Polecane posty

facet po prostu nie lubi dzielić sie swoja kobieta. zwłaszcza wtedy gdy ja kocha. i moze se na rozne sposoby tłumaczyc ze to bylo dawno, ze sie wtedy nie znaliśmy itp itd. ale ta \"złosc\" wraca, po miesiacu, po pol roku (jak rownież taka ciekawosc, co ona z nim dokladnie robila,) no ale coż... co niektorzy mamy zakodowane w tych łbach ze wybranka powinna czekac całe zycie na nas :) nie raz słyszałem ze seks wcale nie jest w zyciu najwazniejszy wiec po co w ogole ta dyskusja tutaj :)

Gość
Klaudka 27 - Święte słowa. Mnie aż szlag trafia jak ktoś (zwłaszcza facet) pisze o "czystości". Czystość to, czystość tamto... Jezu, jak komuś sex kojarzy sie z brudem to powinien się leczyć. Czyli chociażby wszyscy księża.

Gość hahahha
a kazdy rozmawia w swoim towarzystwie o seksie ,pozycjach itp przestancie gadac glupoty i mezczyzni i kobiety,a jak juz sie towarzystwo rozluzni...przyalkoholu,ten kto mysli ze jego partner czy prtnerka nie rozmawia o swoim seksie z kumpelami ,kumplami jest naiwny i to bardzo!!!!!!

Gość Figo dzielic sie
???????? jak dzielic? dzielic to sie mozna w tym samym czasie, a nie zanim sie poznalismy!!

Gość dlatego moi drodzy
bledem jest opowiadanie swojemu partnerowi czy partnerce o swojej przeszlosci lozkowej co i zkim sie robilo!!!!!!!!!

Gość
"miała mnie za frajera, ciotę, mało męskiego chłopaka" Prawdę mówiąc to czytając twoje posty można odnieść takie samo wrażenie. Kontakt osobisty nie jest konieczny.

"jezu, jak komuś sex kojarzy sie z brudem to powinien się leczyć" dokładnie tak :D To świadczy o tym, ze sam ma niemałe problemy, Oczywiście ja nie "mowię" tutaj jakichś patologiach w stylu, że 15-latki już mają to za sobą lub mienaianie partnera seksuanego na każdej imprezie. Chodzi o zdrową granicę i trzeźwe podejście do zycia

Gość
To jeszcze brakuje "a ja wygrałem życie" ze swoją mantrą.

słuchaj cristabell skoro moja dziewczyna sama uswiadomila sobie ze sie kurwiła, lub jak wolisz inne okreslenie - puszczała to ja jej moge tylko przytaknąć. bo taka jest brutalna prawda. bo wiem co nieco co robiła i wiedz ze normalne to nie jest. spytasz? po co w takim razie z nia jestem? bo Ja kocham! a o wszytskim dowiedzialem sie po 2 latach bycia w zwiazku. wiec siedze cicho i staram sie cieszyc ze jestem kochany i ze jest wszystko Ok. moze kiedys tak włąsnie bedzie... bo moze przestawi mi sie w głowie :)

Gość
Stoisz, ale po uszy w guanie. Przestań myśleć "co jeśli" tylko rozmawiaj z dziewczynami. Dobra rada, nie mylić dziewczyny z kumplem od kielicha. One nie interesują się nowymi felgami do twego trabanta. Aha i respekt za zrównanie kobiety z kotem w worku. Skąd wy się bierzecie ludzie!?

Gość Figo i udajesz
ze wszystko w porzadku a w glowie ci krazy tylko "kurwa" to co ty czujesz jak sie kochacie, pewnie myslisz o facetach ktorzy ja przelecieli to musi byc straszne

Figo, nie wiem, jak można twkic w związku, mając takie podejście do sprawy. Musisz się podświadomie strasznie męczyć. Współczuję

a ty prawiczek trzymaj sie swoich zasad i w dupie miej opinie innych. ja kiedys poznając dziewczyne w ogole nie zwracałem uwagi na to czy dziewica czy tez nie. liczył sie tylko wyglad. ale okazało sie ze wyglad to nie wszytsko. a druga sprawa skoro ja-facet potrafie czekac z seksem na ta jedyna, wymarzona to dlaczego ktos ma mi zabronic oczekiwac tego samego od dziewczyny. jestes prawiczkiem masz prawo szukac dziewicy!

a wiesz ja niczego nie udaje. jak mnie cos zaboli to mowie prosto z mostu. jak mi sie ni stad ni zowad przypomni "cos tam' to potrafie powiedziec: wybacz ale nie mam ochoty na zadne pieszczoty, daj mi kilka godzin, wycisze sie, uspokoje, nakłade sobie do glowy pozytywów i bedzie ok. ale nie ukrywam ze czasami jest cięzko... ale mam juz wycwiczone sposoby jak leczyc ta moja "chorobe" i jakos trzymam sie. :)

Gość prosze prosze moze
wy powinniscie sie spotkac hahahaha jeden drugiemu dupe lize

Gość
A ty się musisz dziewczynie spowiadać czy robiłeś to czy jeszcze nie? No ludzie trzymajcie mnie... To najlepiej ankiety wprowadź. Masz te swoje urojenia i trzymasz się ich jak tonący brzytwy mimo, że normalny i zdrowy psychicznie facet po prostu roześmiał by się na myśl, że mógł by tak postępować. Przestańcie pier*olić o "tej jedynej wymarzonej". Ja codziennie takie widzę. Każda mi się podoba i z nimi rozmawiam na uczelni. Wierzycie w jakieś bajki, jesteście umysłowo na poziomie tępej nastolatki co się naczytała bravo girl i innego badziewia i żyje w tej swojej psychozie. Nie jesteś prawiczkiem, tylko facetem Masz prawo szukać kobiety.

Gość popieram Dr Gangrena
w 100% niedojrzale bubki dwa

Gość Do Prawiczek
tyu masz duuuuuzy problem ze soba, tak sie wkreciles ze nic do ciebie nie trafia, a co jak cie ta twoja wymarzona dziewica zostawi????????????????????? w ogole az rzygac sie chce do czego ta dyskusja sprowadza stosunki miedzy kobieta a mezczyzna, jestes plytki jak brodzik fuuuuj

Gość Coooo
Co takiegio???????????????? czy ciebie pojebalo? ty jestes zdrowo jebniety tego sie inaczej nie da opisac, spadam stad

Według mnie to wszystko zależy od poglądow człowieka, na temat dziewictwa u kobiet. Uważam, że powinno się cenić taką kobietę, jest jedyna w swoim rodzaju. W dzisiejszych czasach bardzo mało jest dziewic, szkoda. Większość dziewczyn puszcza się z byle kim, albo kocha sie z jednym chłopakiem, z którym przypuszczalnie ma wyjść za mąż. Według mnie każdy powinien mieć swoje zasady, czy będzie się p... rzył z każdym przed wyjściem za mąż, czy nie będzie uprawiał seksu z narzeczonym przed ślubem. Bo w końcu biała suknia przed ołtarzem w kościele jest symoblem czystości, czyli symbolem dziewictwa.

Gość
Ja się boję, że ktoś na ulicy przyłoży mi w łeb od tyłu ale nie zamykam sie w domu z tego powodu. Chyba nie pójdziesz do wyra z kimś kogo znasz 5 minut? Masz jakąś intuicję kim jest ta osoba, jakie ma poglądy. Cały czas myślisz o sobie, o tym, że trzęsiesz portkami przed ładną dziewczyną. Ciebie nie obchodzą kobiety bo nie potrafisz z nimi rozmawiać. Skończysz jak ten co zarażał HIV.

Gość
"Uważam, że powinno się cenić taką kobietę" - lepiej niech pokaże co ma w głowie a nie, że sama spędza noce. "Jest bardzo mało dziewic"? - Chyba za dobrze mnie wychowano bo... jakoś nie obchodzą mnie tego rodzaju bzdury "Większość dziewczyn puszcza się z byle kim" - po czym przychodzą do ciebie i o tym opowiadają. Stereotyp "każdy powinien mieć swoje zasady" - Zasady, nie głupie uprzedzenia O tych co używają słowa "czystość" w takim kontekście pisałem wcześniej

Gość na jakiej podstawie
mowisz ze dziewic jest malo??? to teraz jak sie przspisz z dziewica ta twoja wymarzona powinienes strzelic se w leb bo zabrales swiatu jeszcze jedna i inni bede narzekac bo jest malo dziewic, pojebani jestescie

Gość
Nie musisz wiedzieć, że się mylisz

Gość
Tylko czekać az powstaną dziewicze bojówki. Będą golić głowę każdej/każdemu co zrobił to bez ślubu. Buhahaha

Naprawdę jest mało dziewic, moje wszystkie znajome spały już z chłopakami. Według mnie jeśli dziewczyna sie nie szanuje, nie powinna być w ogóle brana pod uwagę przy wyborze żony. Duzo moich znajomych nie ma zasad, nie obchodzi je dobro w zasadzie własne, ach mogłabym tak pisać i pisać. Nic nie wiedzą (schodzę już na inny temat) na czym opiera się antykoncepcja, po prostu to tak mnie denerwuje, dziewczyny zamiast się wgłębić i zaznajomić sie z tematem antykoncepcji to patrzą na to, co oferuje im głupi rynek i mass media.

Zastanawiam się w jakim celu tak naprawdę toczy się ta jałowa dyskusja - dziewica, nie dziewica - zajmijcie się swoimi własnymi tyłkami i koniec - klaudka wybacz, ale to co piszesz to trochę śmieszne jest i tyle, ja tu nikogo nie chcę obrażać ,ale jak ktoś tak jak ty wypisuje,że jak dziewczyna ma 25 lat i z nkim nie uprawiała seksu to jest jakaś nienormalna i zapewne ma jakieś zaburzenia to jest to śmieszne, klaudka nie ty i twój pseudopsychologiczny bełkot są wyznacznikiem normalności w swerze seksualnej , która jest tak naprawdę sprawą bardzo intymną i indywidualną. Jesteś dziewicą ok, nie jesteś- też ok jak tobie to nie przeszkadza - rozwijanie tego tematu jest bez sensu a już wmawianie dziewicom że są szurnięte i zaburzone-poniżej krytyki - no to tyle ;)