Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia samotna

smutno mi siedze samiutka w domu i mi smutno

Polecane posty

Gość ostatnia samotna

w ogole jest do dupy, wszyscy dookola kogos maja tylko ja nie, mam 22 lata i jestem sama jak palec, wszyscy znajomi sie poparowali, spedzaja razem wieczory a ja nie mam nawet z kim isc na piwo. Porazka totalna:o

Gość ostatnia samotna
w ogole jeszcze jaki dalam temat:o smutno mi i mi smutno:o

Gość ostatnia samotna
oprócz masturbacji nic nie robię:(

Gość starsza o rok___
ale popatrz ze ja tez czuje sie samiutka mimo ze mam partnera, ktory doprowadza mnie do placzu 1-2 razy w tygodniu i dostaje juz swira bo ciezko sie od tego uwolnic. wiec nie spiesz sie, starannie sobie dobierz dobra osobe i uwierz ze samotnosc czasem jest lepsza niz taki byle jaki zwiazek

Gość ostatnia samotna
ale co mam robic? pracuje studiuje, mam znajomych, ale problem w tym, ze wszyscy kogos maja, przeciez nie bede im rozbijac zwiazkow:o wiadomo, ze wieczory wola spedzac we dwoje i nic w tym dziwnego, ja rozstalam sie z facetem i jestem sama:( a nie chce desperacko szukac nowego, nie wiem co moglabym robic w tym kierunku, zakladac konta na portalach randkowych? to nie dla mnie

Gość ostatnia samotna
no wlasnie nie chce byc z nikim na sile, to nie problem byc z pierwszym lepszym, ale po co potem cierpiec. Dobija mnie jednak ta samotnosc, mimo wszystko strasznie potrzebuje sie do kogos przytulic, obejrzec razem film wieczorem, ugotowac kolacje

Gość cxv
dziwne masz myslenie, ze konto na portalu randkowym to desperacja

Gość starsza o rok___
wydaje mi sie ze najlepsze co mozesz zrobic to dazyc do tego zeby Tobie samej ze soba bylo dobrze, a wtedy zapewne ktos sie "napatoczy" Samotnosc i czas tylko dla siebie ma swoje zalety, zwlaszcza jak sie dlugo bylo w jakims zwiazku. To Twoj czas na rozwoj, Twoje zainteresowania

Gość ostatnia samotna
ale z kim mam wyjsc, jak wszystkie moje koelzanki doslownie wszystkie (a nie mam ich wcale malo) sa zakochane po uszy i do klubu bez faceta nie pojda, moge z nimi co najwyzej isc na kawke po poludniu.

Gość ostatnia samotna
nie uwazam, ze konto na portalu randkowym to deperacja, ale jakos sie tam nie widze

Gość takakobietajedna
to co ty masz za kolezanki, ze zadna nie pojdzie z toba na piwko? ja mam kolezanki, mezatki, dzieciate, a mimo to czasem znajdą czas zeby wyjsc na kolezenskie spotkanie!

Gość cxv
na kawie z kolezanka tez mozna kogos spotkac, jak sie chce, jest sie otwartym na innych i ma sie szczescie :P

Gość ostatnia samotna
moze i tak, moze wlasnie teraz powinnam sie rozwijac, zapisac sie na tance, na kurs jezyka, tylko latwo mowic, a trudniej pogodzic z praca i szkola

Gość ostatnia samotna
ojej no czasem skoczymy razem na piwko wiadomo, do klubu tez czasem, jak juz ktoras dostanie "pozwolenie", ale przeciez nie codziennie, kazdy ma prace, jakies zajecia, one wszystkie mieszkaja ze swoimi facetami

A nie mozesz sama sie zapisac na jakies dodatkowe zajecia? np kurs jezyka obcego albo na basen czy inny sport? Bedziesz miec dodatkowe zajecie wieczorem a do tego poznaasz zawsze nowych ludzi. Rownie dobrze mozna tez samemu sie za cos wziasc a nie liczyc tylko na kolezanki.

Gość takakobietajedna
sama sobie zaprzeczasz...narzekasz ze jestes sama, ze jest Ci smutno, ze nie masz z kims wyjsc, a na hobby nie starcza Ci czasu. Czyli faceta mozna pogodzic ze szola i praca, a hobby nie? Nie rozumiem Cie kobito:D

Gość ostatnia samotna
mi nie chodzi o to, ze nie mam z kim czasem skoczyc na piwko, z tym nie ma najmniejszego problemu. Mi brakuje bliskosci, kogos z kim moglabym sobie wieczorkiem obejrzec film, zjesc cos dobrego, przytulic sie, kogos do kogo moglabym po prostu wieczorem zadzwonic i poprosic zeby przyjechal

Gość ostatnia samotna
ojej ale jak sie zapisze na kurs jezyka powiedzmy w piatki o 17 to nie zawsze bede miala tak grafik w pracy zeby moc sie tam pojawic, a jakbym miala faceta to moglabym sie z nim widziec nawet o 22. W szkole wiekoszosc jest zajeta, no ale nie wszyscy fakt, z tym, ze ja studiuje zaocznie i spora czesc dojezdza na zjazdy:o

Gość takakobietajedna
ale w domu go nie poznasz, sam do Ciebie nie przyjdzie...nie chcesz na portalach randkowych to trzeba gdzies wyjsc wieczorem, otwierac sie na nowe znajomosci...nikt Ci tu nie pomoze, sama musisz sobie pomoc. Pozdrawiam

Zapisz sie na jakis kurs, basen, inny sport. Bedziesz miec zajecie wieczorem, poznasz nowych ludzi. Przy okazji odswiez jakies twoje stare znajomosci. Na pewno nie jest tak zle. A facet kiedys sie znajdzie. Z tego co pisalas wynika ze jestes mlodziutka dziewczyna wiec na pewno masz jeszcze sporo czasu na amory.

Gość ostatnia samotna
mam 22 lata, wiecie co wszystko fajnie, tylko ja sie nie moge przemoc, zeby pojsc gdzies samej, wiem to glupie, ale dla mnie strasznie trudne. Pojsc totalnie sama np na basen, czuje sie okropnie tak, tak samo na jakis kurs, czuje wtedy, ze wszyscy sa jakimis grupami a ja sama jak palec, to dla mnie cos okropnego

Gość ostatnia samotna
w sumie nie jest tak najgorzej, wiem, ze troche przesadzam, ze akurat teraz mam dola i tak mi sie zlozylo, ze dookola kazdy kogos ma i to spotegowalo poczucie samotnosci, ze niektorzy maja gorzej, bo nie maja przyjaciol i ze moze grzesze, ze tak narzekam, ale jest mi okropnie teraz

No ale wlasnie idac sama masz wieksza okazje i sposobnosc by poznac nowe osoby. Jak bedziesz wiecznie uczepiona tylko kolezanek to nigdy nic nie zdzialasz. Trzeba patrzec sie na siebie a nie uzalezniac sie od innych.

Gość taki jeden facet80
dokładnie Ciebie rozumiem, u mnie jest tak samo, teraz zamiast gdzieś wyjść to leżę na łóżku z lapkiem na kolanach i piszę tu na kafe, mi również brakuje bliskości Kobiety, poczucia że jest ktoś kto czeka, myśli i troszczy się o mnie.

Gość ostatnia samotna
gazeta ja to doskonale wiem, ale ja nie potrafie sie przelamac i isc gdzies sama, tzn mowie o takich rzeczach jak klub, basen, jakis kurs, zawsze musze miec kogos obok, to chyba jakas fobia, moze zakompleksienie

Gość taki jeden facet80
a samemu gdzieś się zapisać czy wyjść to tak nie halo