Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza_k

moj facet chyba nie chce...

Polecane posty

Gość eliza_k
Obawiam sie ze on moze czuc ze nie działa na Ciebie tak jak powinien - ale on wie,ze unikam na razie seksu z waznego powodu... a nie dlatego,ze na mnie nie dziala... jestem jego 1 kobieta, wiec nie ma pospiechu... wszystkiego przyjdzie z czasem...

Gość eliza_k
mam waskie wejscie do pochwy, przez jakies 7 cm jest naprawde ciasno. Dalej jest juz ok... Podczas seksu, za kazdym razem placze z bolu... a jak juz jest po dlugich meczarniach w sordku, nic nie czuje... chce sobie kupic wibrator zeby troche to wiescie porozciagac, mysle ze z czasem sie wycwicze i stosunek juz nie bedzie bolesny... ale tak jak mowie to wymaga czasu. Na razie zaspokajam go na inne sposoby:)

No tak ale od czekania ci sie nie rozcoagnie pochwa, a moze poprostu jestes waska i tyle,niektóre tak maja. Ja tez bylam waska, i boalalo jak skurczysyn ale poswiecilam sie, i zeby sie udalo napewno musi bym zaufanie. A on ma wielkiego czlonka ? Moze tez w tym problem.

Gość aksjologia
masz pochwicę?

Gość eliza_k
nie mam pochwicy, nietstey mam taka budowe... ale ile sie mozna poswiecac... Boli mnie za kazdym razem, przez ten bol unikam seksu... wole probowac sama z wibratorem, moge to robic codziennie, mysle,ze na efekty nie trzba bedzie dlugo czekac... zreszta watek tego nie dotyczy:P

Gość aksjologia
moze jestes za malo podniecona i wtedy boli

Gość eliza_k
to budowa-naprawde. Nawet jak pragne seksu, a zawsze tak jest gdy sie za to zabieramy boli jak nie wiem co. Koszmar, nikomu nie zycze... nawet jak zmieniamy pozycje z 1 na 2 to czasem nie da rady bo wejscie znow wraca do pprzednich rozmiarów i ciezko wejsc a ja nie mam sily meczyc sie kilka razy z rzedu bo i po co? on slubu nie chce a ja sie bede meczyc:P jasne:P

Gość eliza_k
sorki, ale nie chce juz o tym rozmawiac, nie tego dotyczyl temat... to jest problem ale chyba nie powiecie mi ze tylko dlatego nie chce slubu... temperament mamy bardzo zblizony... i jesli tylko sie porozciagam bede pragnac seksu tak czesto jak i on:) pozdrawiam:)

Gość aksjologia
no ale to wlasnie moze byc problem, nieudane zycie seksualne

Gość eliza_k
a poza tym to lubimy sobie nawzajem dlubac w nosie,to tez nas bardzo zbliza:)wiec mysle ze bedzie z nas super parka:classic_cool:

Ale widzisz o to chodzi ze takie cos moze przeszkadzac facetowi, ale przecierz w oczy ci nie powie.

Gość eliza_k
no to przeciez mowie,ze on ma za kazdym razem orgazm i uwierzcie staram sie w lozku jak moge zeby go zadowolic... to ja powinnam miec pretensje jesli juz a nie on :o jakis czas sie poswiecalam ale powiedzialam "dosc" mysle ze najwazniejszy jest kompromis... jakis czas sie moze "pomeczyc" jak i ja sie meczylam ;)

Wiesz ty tak powiesz i ciach, ale jemu napewno to przeszkadza i moze sie boji ze tak bedzie przez reszte zycia, a tu nie hodzi tylko o dochodzenie, nie kazdy na to tak patrzy, a dla facetów ma to naprawde wiekie znaczenie jakie macie zycie sesksulane. Wiec nie patrzysz na to tak samo jak on, uwierz.

Gość eliza_k
ale ja sie staram zeby bylo dobrze... czy to sie nie liczy? mam za kazdym razem umierac z bolu podczas seksu zeby on byl usatysfakcjonowany :o uprawiamy seks oralny... to jest na chwile obecna jakis kompromis... zle mu nie jest naprawde:)

Gość aksjologia
no i wszystko sie wyjaśniło

Gość eliza_k
poza tym uprawialismy seks moze z 15 razy... na pewno z czasem bedzie lepiej... na razie sie siebie uczymy, a jesli on nie chce slubu z tego powodu to niech spada i to jak najpredzej bo nie potrzebuje takiego faceta:o

Gość aksjologia
o Boże kobieto i Ty myslisz ze on sie ożeni po 15 nieudanych seksach ? :P

Nie mówie ze sie nie liczy, liczy sie bardzo ze sie starasz ale faceci to sama mozesz sie domyslec co maja w glowie. A 15 razy to nie tak duzo, wiec moze bedzie lepiej, mnie tez cholernie dlugo trzymal ból.

Gość eliza_k
tak,to bylo 15 razy,i zaraz po tym znow grzebalismy sobie w noskach mowiac: "moj ty pysiaczku,jakie zasuszki masz dzis w srodku". A ten moj ogieros-muczios-gracios lubi gdy wkladam mu swoja stopke do buzi,wtedy moze sie wczuc w role obciagacza stepowego:classic_cool:

Gość eliza_k
byly nieduane dla mnie... jemu jest przyjemnie:o

Gość spermopijkapipipi
to ma duzego czy nie? Odpowiadaj na pytania jesli chcesz rad:)

Gość eliza_k
Didda- ile mniej wiecej? myslisz, zem kolejne 15 i bedzie dobrze?

Gość eliza_k
jest mu przykro ze nie ma normalneo stosunku bo bardzo lubi seks, ale ja nie chce cierpiec przy nim... pomeczyc sie moge sama z wibratorem a przy nim chce odczuwac przyjemnosc... poza tym ten brak seksu to bedzie tylko jakies 2 miesiace (mysle,ze codzienne proby przyniosa jakis efekt)wiec nie przesadzajamy:P on chyba nie traktuje tego jako staran, wolalby zebym probowala z nim...

Hmm ciezko mi powiedziec ale moze jeszcze 15 razy to tak, A zwlaszcza jesli twój facet ma sporego czlonka, to jeszcze dluzej. Co mój ma dosc wiekiego i trudno bylo ból zniesc, wogule stres i placz tez, myslalam ze nigdy nie przejdzie, wogule trudno bylo sie rozluznic a to najwazniejsze ale tez najtrudniejsze. Masakra. A potem jak juz sie rozluznilam nie widzielismy sie przez 3miechy i znowu to samo, myslalam ze umre z bólu. :O Wspólczuje ci, a co do tego zaczelas wspulzyc dosc pózno, wiec niewiem czy to moze miec jakies tez znaczenie.