Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puma25

chce w koncu sie zakochac i byc kochana

Polecane posty

jedenkot - ale trafiłaś:D znam ten utwór! mega dobry jest! puma - jaka śmierć? daj spokój:P jeśli dziś masz ten gorszy dzień, posłuchaj sobie Kancelarii, zjedz coś smacznego, dobra herbata i kawka i jedziemy dalej:D słuchaj, ja przez długi czas zastanawiałam się co jest ze mną nie tak... co robię źle... ale przestałam się zadręczać. kończę studia, pracuję i staram się cieszyć życiem:) bez marudzenia, to podstawa! chodzę na imprezy jeśli czas pozwala, ktoś zaprosi na domówkę czy wyjście paczką do kina, jeśli mogę, nie odmawiam, nie można siedzieć w domu! kiedyś strasznie spodobał mi się jeden chłopak, którego obserwowałam co tydzień w moim ulubionym klubie. powiedziałam sobie - cholerka, trzeba działać! i podeszłam do niego. poznaliśmy się, umówiliśmy na kawę, spotykaliśmy jakiś miesiąc, ale nie wyszło z tego nic większego, po prostu nie pasowaliśmy do siebie... ale nie żałuję! bo wiem, że pewne okazje po prostu nie zdarzają się dwa razy... a poza tym naprawdę młoda jesteś! naprawdę! miłość przychodzi niespodziewanie!:)

Gość pelargonia czerwona
ja na szczęscie się trzymam:] tylko czasami są takie momenty kiedy tak się człowiekowi tęskno robi... i właśnie to nagorsze chyba jest. I to, że ogólnie nic się nie dzieje, czasami mam wrażenie, że jestem w takij próżni. Ale ok, nie mogę się łamać, muszę się uczyć:P jutro ćwiczenia mam... a z ABW dostałam propozycję:P praktyk. Ale chyba dopiero w wakacje się zdecyduje tam.

Gość puma25
odnośnie poznawania facetów: - gume zlapałam - zatrzymal sie chlopak i mi zmienil - milo sie gadalo zapytalam ile za zmiane a on ze buziaka... wiec ja glupia mine zrobilam i po prostu odjechalam... - na imprezie podrywal mnie gosc - przetanczylismy pol nocy - po czym powiedziadzialam ze ide do WC i wyszlam bo stwierdzilam ze na imprezie na pewno nikogo normalnego nei poznam - wieczorem wracalam z kolezanka - podszedl chlopak cos zagadal i do mnie ze chce mnie poderwac - wiec go zwyzywalam (doslownie bo bylam po drinkach paru :P) - no bo stwierdzilam ze zbyt bezposredni

A znasz ten żart? Mosze wznosi modły doPana Boga: Panie Boże, jak ja bym chciał wygrac w totolotka, prosze Cie - spraw zebym wygrał w totolotka, zobacz, u mnie tyle dzieci, żona... eh, jak ja bym chciał wygrać w totolotka.... Nic się nie stało. Następnego dnia Mosze modli się w ten sam sposób. Dalej nic. I tak w kółko. Aż pewnego razu odzywa się Pan bóg: - Mosze, daj mi szanse - zagraj!!!!!

Gość puma25
no i jak poznac tego jedynego????????

Gość puma25
hahahah no dowcip znam :) ale powiem ci ze oddaje sedno sprawy :)

Jejku Puma nie gadaj, ze naprawde odprawilas tych facetow z kwitkiem tylko dlatego, ze do ciebie zagadali. Z jednej strony chcesz kogos poznac azdrugiej strony kazdego kto sie do ciebie odezwie odpychasz. Sorry jak zamierasz kogos poznac? I nieprawda jest, ze wpubie czy knajpie nie mozna nikogo poznac. To sa miejsca jak inne. Wszystko dla ludzi a ja mego faceta poznalam wlasnie w pubie.

o jeszcze ostatnio mi facet mowil w pracy ze mam ladne oczy... i jeszcze taki jeden pisal dosc dlugo ale przestalam odpisywac bo byl z innego miasta wiec stwierdzilam ze nie ma sensu.... wiecie co? ja chyba po prostu tak sie nastawilam ze jestem sama i ze nikogo nie poznam ze nawet nie zauwazam jak ktos do mnie zagaduje :O to jest przerazajace 😭

no to wiesz może potrzebujesz jakiegoś cyborga z gwarancją i dostawą do domu :D:D:D:D

Gość pelargonia czerwona
oj puma, puma... chociaż ja akurat to rozumiem;/

z dostawa do domu moze byc.... i gwarancja na 25 lat minimum :) tak by w sumie bylo najlatwiej... tylko nie cyborga tylko normalnego fajnego cieplego zaradnego faceta :)

Gość rece opadająaa
puma zachowujesz się jak głupia nastolatka... odpychasz facetów i nie chcesz kolesia z innego miasta:O a chcesz miłości...kurwa dla nastolatków związek n a odległość faktycznie może stanowić problem ale nie dla dorosłych ludzi;o zawsze można wsiąć do pociągu i pojehać po za tym mam pytanie do wszystkich : czy ładna dziewczyna może iść do pubu sama???:O:O:O

ja mysle ze i ładna i brzydka :) dlaczego czlowiek ma nie isc sam jezeli ma tylko na to ochote? puby sa dla ludzi... masz ochote isc a nie masz z kim - coz za problem? jesli chodzi o te opisy - to nie chodzi o to ze odrzucam szanse na milosc czy zwiazek tylko po prostu nie dopuszam wogole aby taka szansa zaistniala.. bo z tego wynika ze mam problem z nawiazywaniem znajomosci... i tylko to chcialam zobrazowac tymi opisami "spotkan". ale czasem zachowuje sie jak nastolatka to fakt :)

hahahahaha philozoph.... ale ja protestuje!!! jak ja z nim do parku za reke wyjde???????

rece opadająaa "po za tym mam pytanie do wszystkich : czy ładna dziewczyna może iść do pubu sama???" Jeśli nie jest zbyt zalana żeby chodzić:D Puma - sorki za ten niewybredny dowcip, ale odnoszę wrażenie że po prostu nie chodzi Ci o faceta tylko o taką "zabaweczkę". Masz całą listę rzeczy jak ma być "wytresowany" i marudzisz że takiego nie ma. A nawet jakby był to go zlejesz. Nie jesteś w stanie ponieść żadnego ryzyka czy wyrzeczenia na rzecz tej "miłości". To jak Ty to sobie wyobrażasz?? Moją wyobraźnia tego nie potrafi objąć...

Gość rece opadająaa
puma jak chcesz zdobyć miłość i zakręcić faceta to po prostu bądź sobą, zagaduj pierwsza.. ja wiem że to jest trochę nudne i męczące ale trzeba sobie pomóc, ja raz tak zrobiłam;) spotkałam się z takim na randce i przegadaliśmy 4 godziny,nawet zaiskrzyło... wiem że pociągam faceta i mu się podobam-on sam mi to powiedział... tylko że teraz coś mu się nagle odwidziało i powiedział że za duża odległość nas dzieli;O:O:O a ja teraz mam doła:O no i mam też 25 lat, czuje się podle:O:O:O

Gość rece opadająaa
a on był nawet zdziwiony, że taka laska jak ja do niego zarywa, głupek jeden...ale najdziwniejsze jest to, że ja nigdy o sobie nie myslalam że jestem ładna, więc jak piszę o swoim wyglązie to się nie chwalę:O

a mi sie czasami wydaje ze to taki idiotyczne - zagadywanie - usmiechy bzdety bajery - ja wiem ze to sie nazywa flirt i ze tak sie w sumie dorosli ludzie zachowuja i nei ma w tym nic dziwnego ale dla mnie to jest takie.... upokarzajace? chyba jednak mam cos z glowa nie tak... philozoph po czesci masz racje - ja bym chciala cos gotowego na tacy podanego - ale to nie chodzi o to ze mam duze wymagania - tylko chyba za duzo telenowel sie naogladalam - i ciagle wierze ze milosc jak ma byc to i tak bedzie :) i wogole wierze w przeznaczenie... matko zle juz ze mna

Gość rece opadająaa
puma jak ładna dziewczyna pierwsza podejdzie do faceta to wcale nie jest to takie upokarzające;) taki facet zesra się ze szczęścia że ładna dziewczyna go zagaduje;)

no ja znowu piekna nie jestem - ale dol mi mija ide wieczor "na miasto" - jak ktos zagada obiecuje ze pogadam hihihi

Gość rece opadająaa
powodzenia.. a idziesz z koleżankami czy sama?:O sorry że zadaję głupie pytania ale wiesz ja też powinnam się wybrać na miasto zamiast gnić przed kompem tylko że w pojedynkę jakoś dziwnie jest iść:O

z kolezankami i kolegami i z facetem ktorego kocham ( KOCHAŁAM KOCHAŁAM KOCHAŁAM) forma oczywiscie przeszla !!!!!