Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Wiecie jakimi facetami najbardziej gardze i z jakich się najbardziej śmieję?

Polecane posty

[Luska z W. "poprzez wybor Obamy chca ocieplic wizerunek Ameryki w tamtych obszarach. w ten sposob Amerykanie kajają sie za swoje grzechy. " Mozliwe, ze cos w tym jest. Ale w US juz nie mozna spojrzec krzywo na czarnoskorego. Jezeli wrzeszczy na caly glos w restauracji to biali udaja, ze nie slysza i nie widza. W odwrotna strone wszyscy by zapewne spojrzeli znaczaco ... A to tylko najlagodniejszy przyklad (zeby nie gorszyc wielbicieli Obamy i obroncow nigeryjskich dzieci) Wiec ja pytam, ile jeszcze trzeba zrobic w imie ocieplenia stosunkow i odkupienia za grzechy? Zebysmy nie doszli w tym do jakiegos absurdu ] polityczna poprawnosc juz doszla do absurdu :(

Gość Luska z W.
> "polityczna poprawnosc juz doszla do absurdu " To prawda, ta tzw. dyskryminacja pozytywna przekroczyla juz granice zdrowego rozsadku

Gość do tego dupka san
a g ó . . . o nas to obchodzi, dupku

>[Luska z W.] az do przesady :O :( jak chcesz sie cos dowiedziec o zyciu afroamerykanow w US to musisz ogladac filmy czarnoskorych rezyserow oni przynajmniej probuja byc obiektywni, film zrobiony przez bialego o afroamerykanach bedzie praktycznie "radziecki" jezeli rozumiesz o czym mowie :)

Gość Luska z W.

Gość Luska z W.
Ups, znowu cos przycisnelam :) Kwiatek, jestescie biali wiec Wam nie wolno skopac tylka czarnym :D Jedyna opcja to take, ze on skopuja Was, bo sa pokrzywdzeni itd ;-) Samanta, ja wiem sporo o zyciu czarnych z relacji bezposrednich pochodzacych z ust rodowitych amerykanow, wiec filmy juz mi niepotrzebne :)

Luśka, ja juz sie przyzwyczailem ze jestem chlopcem do bicia na kafeterii to i moge dostac od czarnego na ulicy tez, co mi tam :P

jak Murzyni maja byc pany teraz to moge im nawet buty czyscic. byle by troche groszem sypneli cobym po smietnikach lazic nie musial :P

Gość Luska z W.
Z dzisiejszych smsow: All white people must report to the cotton fields tomorrow morning at 7 am for orientation. Dobre, nie ? :D :D Kwiatek, widze, ze w kwestii poprawnosci politycznej tez mozna na Cibie liczyc ;-) Santo, od kiedy tak sie przejmujesz kafeteryjnym odbieganiem od tematu dyskusji? :P

Luśka, trzeba sie zawsze nagiąć ale nie złamać, nie? ;) \"at 7 am for orientation.\" for orientation? I thought for hard work in the field :P :P

"jak chcesz sie cos dowiedziec o zyciu afroamerykanow w US to musisz ogladac filmy czarnoskorych rezyserow oni przynajmniej probuja byc obiektywni" czarni sa tak samo "obiektywni" jak i biali tyle, że w drugą strone...

Gość SANTO SUBITO-kolejne wcielenie
prawiczek i kropka :-0 a w dodatku pieprzony rasista. KOMPLEKS MALEGO CZLONKA JAK NIC!!! :-p dupek z ciebie, smutny chlopczyku, cienias, frustrat i zakompleksiony zlamas. zadnej panny nie miales, ale juz nosisz rogi, cwoku :-p

"SANTO SUBITO-kolejne wcielenie prawiczek i kropka" akurat zupelnie nietrafione

komiczne.. che delusione..! :-0

Gość bananowy soong
"SANTO SUBITO porównany do Prawiczka?:O trafione jak kulą w płot

nietrafione??? przeciez dupek wspomnial, ze nie mial jeszcze dziewczyny :-0 a juz obmysla jak potencjalna ukarac za zdrade. to dopiero porazka :-0

Gość bananowy soong
Wierzysz Santo? Z Niego żaden prawiczek:P

Gość sobie takaaakaa
nienawidzę maminsynków i pantoflarzy :D

Gość Luska z W.
Kwiatek, for orientation, w sensie na zbiorke po instrucje (jak dalej na tym polu pracowac np) ;-) Co do nagiac, a nie zlamac to wszytsko zalezy od sytuacji, w przedstawionej powyzej to ja nie wiem, czy niektorzy przypadkiem nie przesadzaja z tym naginaniem ;-) PS. dobrze, ze ja nie na poludniu nie musze leciec na zbiorke ;-)

"w przedstawionej powyzej to ja nie wiem, czy niektorzy przypadkiem nie przesadzaja z tym naginaniem " jak zwykle złoty środek poszukiwany...

Gość Luska z W.
Interesow mowisz. Dobrze, ze nie powiem, ze jako matka polka nie mam do nich glowy, bo swietej udawac przeciez nie bede ;-)

Gość Samanta na pomaranczowo
komiczne pisalam o obiektywnosci rezyserow w USA nie ogolu populacji :O