Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilulenka

co z tym biustem?

Polecane posty

Gość lilulenka

chce zadac niedyskretne pytanie: czy ktoras z was robila sobie operacje piersi w warszawie? jakos tak mysle o tym ostatnio i zbieram informacje. czy jest jakies miejsce, ktore mozecie polecic? Pozdrawiam! P.S Prosze, nie przenoscie watku na chirurgie plastyczna, chce znac opinie pan, ktore na codzien sie tym nie interesuja, ze tak powiem, zeby uniknac stronniczych wypowiedzi :)

Gość Pani_Weglowa
A po co Ci ta operacja, koleżanko?

Gość lilulenka
chm no zwyczajnie, chce sobie powiekszyc biust bo nienajlepiej sie czuje z moim rozmiarem, po prostu.

Gość Pani_Weglowa
Wiesz, ze to jest bardzo poważna decyzja? Czeka Cię kilka tygodni gojenia szwów, bóle no i konieczność wymiany wkładek po kilku latach, bo one też się starzeją.

Gość lilulenka
chyba zaryzykuje :)

Gość cisasa
ja też nie jestem za takimi operacjami, moja koleżanka na przyklad zostala przez taka klinike oszukana, cos tam nie tak poszlo, musiala te wkladki wymieniac od razu, ale nie chcialo jej sie juz procesowac z ta klinika. w ogole jakos ostatnio duzo slysze historii o nieuczciwych lekarzach i jak ognia unikam powazniejszych zabiegow. Moze to juz paranoja ale coz...

Gość Krebonna
Acha, no właśnie, właśnie. Moja znajoma wydała jakąś nieprawdopodobną sumę na jakieśtam poprawianie nosa i wyglądała potwornie. Musieli jej poprawiać,ale ile się namęczyła, napłakała, Boże kochany! Niekompetencja lekarzy rzeczywiście może odstraszać, także, cisa, rozumiem trochę paranoję Twoją. Artykuł a propos: http://interia360.pl/artykul/przysiega-hipokratesa-czy-hipokryty-w-bialym-fartuchu,15278 To niby nie o piersiach do końca ale tak pomyślałam, baj dy łej, ostrzeżemy dziewczynę :P :P

Gość cisasa
jak ja uwielbiam czytać takie rzeczy o hochsztaplerkach lekarskich, zaraz mi się włączają wszystkie strachy i szukam szamana. :) . Tylko, że szaman ci biustu niestety nie poprawi :)

Gość Krebonna
Chyba, że za pomocą ziółek :P

Gość Pani_Weglowa
Ja myślę, że w prywatnych klinikach ryzyko "hochsztaplerki" jest trochę mniejsze. Ale to nawet nie o to chodzi, tylko o samą ideę powiększania biuistu, która bardzo mi sięn ie podoba...

Gość BloNDynka87aa
a ja powiekszam piersi juz za 4 miesiace;) Jestem przeszczesliwa i wiem ze dr. ktory bedzie mi robił biuscik to anioł;) i nie bylo przypadku aby mu cos nie wyszlo!

Gość BloNDynka87aa
dodam, ze za op zapłace 12 tys. Wole zaplacic wiecej i nie zalowac.. niz wydac 5-6 tys i pozniej plakac..

Gość cisasa
he? ) ooo, to zdziwilabys sie. kolezance powiekszali ten biust w jakiejs superdrogiej klinice i co?

Gość BloNDynka87aa
super droga a super dobra to jest różnica ;)

Gość BloNDynka87aa
ale slyszalam o nieudanych op, gdzie kobiety z powodu braku funduszy wybierały "kliniki" z ogloszen w gazetach.. ;) Czesto trafialy do "chirurgow' bez zadnych certyfikatów a nawet TYTUŁU. a wiadomo ze ryzyko jest zawsze.. nawet w tych dobrych.