Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna///

kwiecień 2009 co i jak po kolei

Polecane posty

Gość taka jedna///

cześć!!! bierzemy ślub w kwietniu, dzisiaj zarezerwowaliśmy termin. nie robimy wesela tylko elegancki obiad dla najbliższych, dlatego załatwiania dużo mniej. myślę,że zdążymy bez problemu proszę napiszcie co i jak najlepiej załatwić. jutro idziemy do restauracji i co dalej ksiądz kazał nam przyjść dopiero w styczniu :(( jak macie jakieś rady dotyczące ślubu bez wesela piszcie. będę wdzięczna!!!

w restauracji omow z kucharkami menu na przyjecie.pomyslcie czy chcecie orkiestre czy muzyka ma byc z plyty.w styczniu ksiadz-macie juz nauki przedmalzenskie?jak nie,to czas zaczac.z ksiedzem omowicie wystroj kosciola i zaplacicie za slub.ogladaj sie juz za kiecka-ja kupilam pol roku przed slubem ale w ostatniej chwili byly poprawki zmniejszajace suknie,bo ze stresu schudlam :) pomysl o makijazu,fryzurze probnej,paznokciach.pomysl o zaproszeniach dla gosci i powiadomieniach.macie juz swiadkow?fotografa??powodzenia>

Gość taka jedna///
dzięki... dużo o tym myślałam,więc jakąś tam wizję tego wszystkiego mam:) ale jak wyjdzie w praktyce zobaczymy:))

Gość dołączam do prośby
koleżanki o wszelkie porady , my mamy ślub 18 kwietnia , to co do tej pory załatwiłam to sala na wesele , orkiestra , fotograf , nauki w grudniu , co jeszcze? Sukienkę chcę szyc ale nie znalazłam jeszcze krawcowej