Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 deprecha69

toksyczna milosc

Polecane posty

Go艣膰 ca艂kowicie czarny kot
brat - by艂e艣 kiedys uzalezniony? by艂e艣 kiedys na odwyku?:-) http://www.youtube.com/watch?v=UGs6rkKf-lk But before you come to any conclusions Try walking in my shoes :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
czarny kot... uzaleznienie nie ma tu nic do rzeczy niektore kobiety tak maja w艂asnie ze szukaja specyficznego typu faceta...ktory dostarcza im kazdego dnia pelno dawek emocji i adrenaliny... i co najgorsze nie umia powiedziec nie takim zwiazkom,bo inaczej po prostu by sie nudzi艂y...:O

Udost臋pnij ten post

m贸wisz oczywiste oczywisto艣ci bracie:-) ale z jednym musz臋 Cie u艣wiadomi膰, ot贸偶 'uzale偶nienie' to jest s艂owo klucz w tzw toksycznych zwi膮zkach s艂owo klucz i podstawa dlatego terapia (jesli ktos si臋 na ni膮 zdecyduje) cz臋sto obejmuje program tzw 12 krok贸w - stosuja ja akoholicy, narkomani... i osoby uzaleznione od blisko艣ci, emocji, toksyn, si艂 niszczycielskich...

Udost臋pnij ten post

czarny kot czytajac niektore wpisy tutejszych kobiet... wcale nie sadze ze sa uzaleznione.... sadze ze one sa og艂upione,wykorzystywane i cierpiace tylko na w艂asne zyczenie...i nie trzeba wcale stosowac terapi tzw 12 krok贸w by wyjsc i wejsc w normalny i zdrowy zwiazek z kims zupelnie innym:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samiecomega
to jest uzale偶nienie,od oczekiwania idea艂u jaki ma si臋 ukaza膰 w postaci partnera po ulokowaniu w nim naszych oczekiwa艅-pragnie艅- manipulacji w celu uzyskania idea艂u piekna zgodnego z naszym wcze艣niejszym idea艂em.

Udost臋pnij ten post

niekt贸re? kt贸re?:-) nie os膮dzaj szybko:-) to zbyt 艂atwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
Oglupienie mowicie?Pewnie tak, wykorzystywanie?Pewnie tak,ale nie zgadzam sie,ze to cierpienie mam na wlasne zyczenie. Wiele razy probowalam sie od tego uwolnic ale nie dalam rady. Za slaba jestem, tak slaba...Dalam sie wmanipulowac, po prostu, bo caly czas czulam sie winna i myslalam, ze musze jeszcze bardziej sie starac, starac za nas dwojga. Boshhhe ile ja kasy na tego faceta stracilam, Ile czasu, ile lez, nie wspomne juz o zdrowiu...Czuje sie jak opetana.

Udost臋pnij ten post

deprecha69 Oglupienie mowicie?Pewnie tak, wykorzystywanie?Pewnie tak,ale nie zgadzam sie,ze to cierpienie mam na wlasne zyczenie. Wiele razy probowalam sie od tego uwolnic ale nie dalam rady. deprecha a co stoi na przeszkodzie wyjsc i zamknac za soba drzwi z nazwa NIEZDROWY ZWIAZEK? po tym co opisujesz to naprawde ci sie dziwie ze tkwisz w tym czyms co ani normalnym zwiazkiem ani mi艂oscia to raczej nie mozna nazwac..

Udost臋pnij ten post

bracie - jak wyt艂umaczy膰 艣lepemu kolor niebieski? :-)

Udost臋pnij ten post

ca艂kowicie czarny kot bracie - jak wyt艂umaczy膰 艣lepemu kolor niebieski? ale por贸wnanie..:O:O:O z tym ze ten slepy nie ma wyboru w por贸wnaniu do kobiet tkwiacych w chorych zwiazkach... i jemu nie wyt艂umaczysz bo to nie realne... kobiecie w zwiazku toksycznym mozna wyt艂umaczyc z tym ze takowa osoba albo bedzie chcicia艂a zrozumiec ze to nie ma sensu i wtedy odejdzie albo bedzie zacietrzewiona w swoich postanowienich bycia w nienormalnym uk艂adzie i bedzie narzeka艂a,skamla艂a jak to jest jej zle ale bedzie nadal tkwi艂a.... tutaj mamy wyb贸r.... slepy go nie ma... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
brat_niedzwiedz: deprecha a co stoi na przeszkodzie wyjsc i zamknac za soba drzwi z nazwa NIEZDROWY ZWIAZEK? po tym co opisujesz to naprawde ci sie dziwie ze tkwisz w tym czyms co ani normalnym zwiazkiem ani mi艂oscia to raczej nie mozna nazwac.. Bo dlugo czekalam na tego faceta, przez osiem lat jestem w nim zakochana,ale on w tym czasie byl zonaty, od czterech lat jest po rozwodzie, dlatego ja w tamtym roku powiedzialam mu o wszystkim, ze go kocham, ze chcialabym byc z nim. I przez kilka miesiecy bylo super, on sie staral, zabiegal, robil wspolne plany, a teraz sie wszystko popsulo, podobno przez to, ze ja klamie,oszukuje. Fakt, robilam to, ale tylko dlatego bo balam sie, ze jak powiem w niektorych sprawach prawde to go strace. Choc i tak za jakis czas mowilam prawde, przyznawalam sie do wszystkiego, a on nagle teraz zrobil sie jakis oschly, nagle nie ma czasu. Jego obojetnosc spowodowala , ze predzej wyjechalam za granice. Wtedy okazalo sie, ze ma czas, przed wyjazdem widzielsmy sie trzy razy pod rzad, on plakal, wtedy wydawalo mi sie, ze te lzy sa naprawde szczere, ale teraz...on znow twierdzi, ze pisze do mnie smsy, ale one nie dochodza, a ja dobrze wiem, ze tak nie jest, ze on nic nie pisze. Obiecywal, ze bedziemy sie kontaktowac przez Internet, wiec ja czekam i czekam ale i tak dobrze wiem, ze on sie nie odezwie. Przeciez gdyby faktycznie te smsy nie dochodzily to szukal by w jakis inny sposob kontaktu no nie?Gdyby mu zalezalo, no wlasnie...gdyby...

Udost臋pnij ten post

ze ja klamie,oszukuje. Fakt, robilam to, ale tylko dlatego bo balam sie, ze jak powiem w niektorych sprawach prawde to go strace. widocznie mia艂as powody by go oszukiwac,nikt w zdrowym zwiazku ne stara sie ok艂amywac partnera... z drugiej strony cie rozumie ,stara艂as sie pewnie tak zachowywac i mowic to co chcia艂 us艂yszec czyli zeby by艂o tak jak by on chcia艂,by sobie czasami nic z艂ego nie pomysla艂 no ale to chyba nie tedy droga... z tego co tutaj piszesz to 艂adnie mu kobieto nadskakujesz powiem wiecej wchodzisz mu z lekka w ty艂ek :O a po prawdzie to powiem ci ze jesli chodzi o te esemsy to nic wiecej jak niez艂a scieme ci wali ...bo jesli ktos chce sie z druga osoba skontaktowac to znajdzie jakikolwiek inny sposob by to zrobic...trzeba chciec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
Zrobilam to, telefon wylaczylam, zapakowalam do skrzyni i wynioslam do piwnicy, a klucz dalam komus,kto go bedzie mial zawsze przy sobie. To sie nazywa walka z sama soba:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
Jesli chodzi o te smsy to przeciez ja wiem, ze to sciema, ale czy nie latwiej by bylo gdyby mi powiedzial, zebym dala sobie spokoj, a moze jestem jego zapasowa furtka, w razie czego, zebym byla...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
Telefony sa w piwnicy, wylaczone i wiecie co?Znalazl mnie na gg, cos niesamowitego. Czekalam dwa tygodnie na odzew na gg, a tu prosze wystarczylo tylko wylaczyc telefony. Jednak ja udaje, ze ta jego wiadomosc do mnie nie dotarla, niech wie,jak to boli...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arczi
do deprechy69 Musisz byc twarda. Najlepiej unikaj telefonow,gg. Jak mu naprawde zalezy to prxzyjdzie do Ciebie i zacznie rozmowe,ale to on musi sie starac:] Rozmowy posrednie nic nie daja. Po drugie. Ten koles ma byc facetem a nie ciota:) Po pierwsze zadaj sobie pytanie: jak dlugo mozesz to wytrzymac? Zycie przeleci Ci bokiem,a Ty zostaniesz sama z refleksjami o nim. Zacznij rozgladac sie. Zapewne jest ktos obok Ciebie,kto sie stara. Otworz oczy:]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
arczi : wiem, ze musze byc twarda, musze wytrzymac w swoim postanowieniu. Przeciez dobrze wiem,ze jak sie teraz do niego odezwe to znow sytuacja sie powtorzy,on nadal bedzie mnie traktowac, tak jak traktowal. I tak naprawde jestem mu wdzieczna za to jego zachowanie, bo nim wlasnie potwierdza to wszystko,co mi inni o nim mowili, ze jest chamem...nic dodac, nic ujac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
ciezko mi:(BRKUJE MI GO:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
BRAKUJE mialo byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
Czy ten topic umarl juz smiercia naturalna?Jestes jeszcze ktos, kto jest toksycznie zakochany?Moze jeszcze jakies rady, wymiana doswiadczen...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂go0000
Deprecha. chcesz pogadac, podaj jakis namiar, nie wiem moze gg..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deprecha69
Klapa kompletna...Dzis juz mnie tak korciolo, ze nie wytrzymalam, (a byl to juz osmy dzien mojego milczenia ) i weszlam na gg. Pogadalam z nim chwilke, on pytal, co sie ze mna dzieje, ze nie umie sie ze mna skontaktowac. Ja mu powiedzialam,ze pogadamy jutro,a on jak zwykle sie na mnie wkurzyl...Jestem do d...y:(:(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny ja te偶 to przerabia艂am.To samo co wy tylko sto razy mocniej.A on by艂 kr贸lem 偶ycia.Bawi艂 si臋,nie odbiera艂 ode mnie telefon贸w.Raz w tygodniu zaszczyca艂 mnie swoj膮 wizyt膮.Przez 8 lat czeka艂am,kocha艂am i umiera艂am.Ale uwierzcie mi mo偶na si臋 z tego wyleczy膰.Rozs膮dek pr臋dzej czy p贸偶niej bierze g贸r臋.Powiedzia艂am do艣膰.Ca艂kowicie odseparowa艂am si臋 od niego.By艂o mi bardzo ci臋偶ko.Schud艂am 18 kg.Przez 2 lata z pomoc膮 kochanych rodzic贸w dochodzi艂am do siebie.By艂o warto.Zainwestowa艂am w siebie.Zrobi艂am prawo jazdy,kupi艂am auto,nauczy艂am si臋 angielskiego,znalaz艂am fajn膮 prac臋.Zar臋czy艂am si臋 ze wspania艂ym facetem.Uwierzcie mi jestem najszcz臋艣liwsza na 艣wiecie.Wam te偶 si臋 uda.Toksyczna mi艂o艣膰 nigdy nie jest pi臋kna.Kocham i jestem kochana.A tamten wydzwania do mnie jak bardzo chcia艂by cofn膮膰 czas...

Udost臋pnij ten post