Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania frannnnia

DLACZEGO on mi tego NIE ROBI?

Polecane posty

Gość ania frannnnia

Od jakiego czasu jestem z facetem. Sypiamy ze soba. Jest ok. On co jakis czas nalegal na robienie loda. Wkoncu sie zgodzilam. Przewaznie jako gra wstepna. Raz z połykiem. Jedno mnie wkurza. On by chcial ciagle laske z polykiem a jesli chodzi o oral w druga strone czyli on mi to nie ma zadnych ruchów w tym kierunku. Nie mowie mu by mi robil, ale chcialabym. Jak myslicie dlaczego tego nie robi? Co zrobic by zaczal? :)

Gość ania frannnnia
up

Gość moze sie Ciebie brzydzi

Gość hbjhb
pogadaj z nim i tyle może jest tępy i nie rozumie albo brzydzi sie. pogadacie bedziesz wiedziała

Gość yyyy....
Jest po prostu egoistą, który myśli tylko o swojej przyjemności. Nie rób mu loda, albo tak samo jak on prosi o loda, Ty poproś o minetę.

Gość ania frannnnia
własnie w tym sęk, że mnie kocha. Nie wstydzi sie przy kumplach mnie przytulic itp. Jak to niektorzy facei przy znjaomych traktuja swoja dziewczyne jak ssciere. On jest ciagle taki sam - kochany. Ale wlasnie jest jakies ale...

Gość ania frannnnia
ale ja nie potrafie tak poprostu powiedziec... pamietam, ze raz mu sie to zdazyło jak dopiero zaczynalismy i to przez chwile a teraz nic!! normalnie chamidło :)

Gość uy89p9u0
to nie rób mu loda. jak cię poprosi to zapytaj czuy w rewanżu on może ci to zrobić. jak powie że nei to ty też nie rób. z facetami trzeba ostro

Gość ania frannnnia
a jak zapyta czaamu juz nie robie?? to co bo ty mi tez nie robisz?? włąsnie powoli stosuje ta metode. Mowi mi co o robieniu laski to mowie mu, ze jak sie zastanowie to moze taki prezent na swieta dosatnie a teraz to niech nie liczy.

Gość ania frannnnia
jest pierwszym facetem z ktorym mam tyle problemow w łozku. Najpierw był hujowy, bo za szybko dochodzil to mu kupiłam gumki przedłuzajace stosunek i chyba sie domyslil o co mi chodz, bo jest duzo lepiej. Teraz kolejna górka... ach Ci faceci!

Gość ania frannnnia
dobra. Dzieki basta. Nie bedzie mial juz tej przyejmnosci. Szkoda tylko,bo moglibysmy oboje sie bawic a tu lipa trzeba go tresowac... :P pozdrawiam

Gość dr. Zofia
Twój chłopak wie co mówi. On Cie o to prosi dla TWOJEGO dobra, uwierz mi. Sperma jest NIEZBĘDNYM elementem diety KAŻDEJ KOBIETY i chroni ją przed wieloma chorobami. W drugą stronę też to działa, tj. stymulacja oralna penisa chroni twego chłopaka przed bardzo wieloma chorobami. Ale mineta? To kompletnie nie ma wpływu na Twoje lub Jego zdrowie. Jeżeli chcesz poczytać więcej na ten temat zajrzyj na polykaj pl.

Gość ja sam ..
ta wytresuj hama dowiedz sie co lubi najbardziej i wsadz to sobie w otwor i pokaz mu jak sie na to zuci i bedzie lizal to polowa sukcesu

Gość ania frannnnia
dr. Zofia - dzieki, ale nie jestem słoiczkiem na sperme i nie bede mu robic na okraglo laski z połykiem. Ja nie moge co za bzdury...

Gość uy89p9u0
dr. Zofia pani to chyba za dużo sie nałykała i siadło pani na mózg...

Gość ania frannnnia
ja sam - chyba puszke red bulla lub papierosa :D

Gość mąż swojej zony
ja też robię żonie minetkę, a ona mi nie robi loda bo się brzydzi :( przecież jej nie zmusze do tego, a ja lubię jej sprawiać przyjemność językiem ;-P

Gość ja sam ..
brzydzi sie? to zes se zone wychowal

Gość do meza swojej zony
załoz sie z nia i wybraj. Ja tak zrobilem. Zalozylismy sie o laske. Przegrala i musiala zrobic i sie przekonala :)

Gość mąż swojej zony
dobry pomysł ;) dzieki

Ania frannnnia, poproś go żeby zrobił ci minetę. Nie powinien odmówić zważywszy że ty regularnie robisz mu loda (nie rezygnuj z połykania. To bardzo ważne).

Gość gość
No to sie sfrajerzyłaś. Teraz Ci nigdy nie zrobi!Ja bym facetowi peirwsza loda nie zrobiła, najpierw niech on kleka do mojego krocza 🖐️

Gość gertynnn
pozdro wulgarna jesteś:O i masz bujną fantazje :P:P:P

Gość gość
Ależ w kategoriach pozdro600 to była grzeczna wypowiedz pensjonarki :classic_cool::P

Gość papryczkaaa
mysle ze powinnas mu o tym powiedziec co ci sie podoba a co nie. co tylko on bedzie ci mowil jakie ma zachcianki a ty to co?

Gość Osama Bin Laden
po prosu usiądź mu na twarz

Gość do osama bin laden
wez sie ogarnij bo masz glupie zarty...