Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika19

czy mam szanse na wieksze piersi?

Polecane posty

Gość weronika19

tak sie zastanawiam czy moje piersi moga jeszcze sie powiekszyc?moja waga to 63kg a one odkladaja mi sie wszedzie byle nie w piersiach.Czy ja mam jakiekolwiek szance by miec wiekszy biust?

Gość minolta_tanio
nie

Gość weronika19
19

Gość zbxvb
a ja się spytam o Twoje wymiary zmierz się pod biustem na wydechu dość mocno (bez stanika) potem zmierz się w biuście lekko nic nie uciskając, po prostu normalnie (bez stanika i w miękkim staniku ale koniecznie nie usztywnianym, żaden push up) i podaj te wyniki założę się że przede wszystkim nosisz zły rozmiar stanika, pewnie do tego push up'y które dodatkowo rozsmarowują Ci biust wszędzie tam gdzie nie powinien on być dobry stanik może naprawdę zdziałać cuda!!

Gość alicjaaaa
jedyny przypadek, rekordowy jaki znam, toże dziewczynie urósł biust w wieku 17 lat. potem to chyba niemożliwe. mi przestał rosnąć jak miałam jakieś 14-15

Gość weronika19
na wydechu mocnym mam pod biustem 70 a biust 86 ale on jest strasznie malutki jestem plaska!stanik nosze zgadza sie push up triumpha ostatni jaki mialam to 75 C

Gość tewrzefsdfdsfdscf
nie dziwie się ,ze narzekasz na wygląd biustu skoro nosisz źle dobrany stanik :-O

Gość weronika19
gdy mierzylam mniejsze to na krawedzis tanika u gory "wylewalo mi sie" to co ja mam zrobić?nosze głownie bardotki

Gość hhtp
Nosisz zdecydowanie zły rozmiar stanika... Czy Ty wiesz na jaki wymiar w biuście jest to 75c które nosisz? Na ok 91,5 cm !!!! Mam bardzo podobne wymiary do Twoich, tzn 71/84-85. Staniki które noszę to 65D, 60DD, 60E (angielskie wymiary) Ty także musisz spróbować ponosić staniki o obwodach 60 i 65!! Ten który teraz nosisz jest dla Ciebie za szeroki, obwód 75 jest dobry na osobę która ma powyżej 80cm (a często nawet sporo powyżej) pod biustem... To obwód ma Ci trzymać cały biust na miejscu, nie może on latać tylko sciśle przylegać do ciała. Na Twoje 86cm w biuście warto spróbować 65DD, 60F, ale pamiętaj że to sa przybliżone rozmiary i tylko mierząc przekonasz się czy będzie dobry, czy może mniejszy, większy potrzeba... Poza tym zapraszam na lobby małobiuściastych na gazeta.pl Oto link do forum : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Tam jest masa takich dziewcząt o niedużych piersiach, które dopiero tam poznały swój prawdziwy rozmiar stanika i teraz szukają odpowiedniego fasonu, szerokości fiszbin itd bądź już mają świetnie dopasowane staniki i teraz doradzają innym A i jeszcze jedno, push upy i to przy tak okropnie źle dobranym rozmiarze stanika tylko rozsmarowują Ci biust i wygląda on na mniejszy...

Gość możnaaaaa
dokładnie, zgadzam sie z http, odwiedźlobby małobiuściastych, tam znajdziesz odpowiedźna wszystkie pytania :)

Gość kasia 876
Myślałam o powiększeniu piersi, ukształtowaniu go, szukałam, czytałam, pytałam. Kupiłam sobie zestaw komponentów i biorę od 2 miesięcy. Taniej wyszło niż operacja, ale efekty są, choć małe . O jeden rozmiar mam większy biust, a przynajmniej tak mówi mój chłopak . Póki co jestem zadowolona i jakoś mi przeszła ochota na operacje. Zwłaszcza, że koleżanka sobie zoperowała 4 lata temu biust, a teraz idzie na jakąś poprawkę. Wszystko zależy od efekt jaki chcesz uzyskać: powiększenie o 1-2 rozmiar, podniesienie biustu (jakieś kremy tabletki ćwiczenia dają radę), czy powiększenie znaczne 2-4 rozmiary (tylko operacja). Ja używam perfectbius kupiłam na http://www.perfectbust.pl/aff/yzrej (watro wejść i poczytać) i ćwiczę podnosząc 2 kg codziennie po 15 minut (kładę się na plecach ręce rozkładam na boki i podnoszę do góry obciążniki łącząc je nad klatką piersiową. Biust jest ładniej uformowany i się powiększył. Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam i powodzenia