Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Najbardziej inteligentna osoba na forume

Polecane posty

Gość wysmiewczyni
o tu to grubo ynteligencja zalecialo.....jak sobie czlowiek pogada z takimi to caly dzien wesoly. Nie ma to jaks ie dowartosciowac piekna rozmowa z ynteligentami z kaffe:) bezcenne, z awszystko inne zaplace karta.

trzeba mieć nieżle nasrane i nierozgarnięte, by zakładać kolejny topick o sobie wychwalając się pod niebiosa.. leczenie kompleksów na forum internetowym???

Bezapelacyjnie najinteligentniejszy na forum jest Giętki Maniek vel Warkocz Komety i jego 420 nicków, które tworzą 99,8 % wszystkich nicków na kafeterii. :D:D:D:D

nooo to sie nazywa ynteligencja pisac na tylu naraz :P

Gość wysmiewczyni
no tak bo jakos nudza mnie te teksty tutaj, ani one zabawne ani one dowcipne tylko jakies pitolenie o szopenie. A temat ktory robi furore to jest odbyt:O No naprawde temat z eho ho. Wzajemne wychwalanie, ble nudziarze bez polotu. No nie mowiac juz o innych przywarach ktorych tutaj brak.

Gość wysmiewczyni
a ten caluy warkocz to k czy m? bo nudna jest na maksa razem z tym calym gietkim cos tam. A inteligencji to tam ani widu ani slychu....jacy ludzie takie gwiazdy:)

[zgłoś do usunięcia] wysmiewczyni a ten caluy warkocz to k czy m? bo nudna jest na maksa razem z tym calym gietkim cos tam. A inteligencji to tam ani widu ani slychu....jacy ludzie takie gwiazdy Ty za to próbujesz błyszczec jakimś quasidowcipem ale ci to kiepsko wychodzi :O nawet się koorwa obrazic nie ma za co :O Przepraszam Panstwa ide sobie siarczyscie rzygnąć:O

Aleście głupie ludziska :D:D:D Każda pinda chce, jedna przed drugą udowodnic swoja wyższośc nad jej niższością :D zal.pl A i tak fakt jest faktem ze najinteligentniejszą osobą na forume jest Maniek a potem JA :classic_cool:🖐️

Goowno prawda że Warkocz ma owłosione plecy :o To ja mam owłosione plecy :classic_cool: Warkocz ma owłosioną klatę :classic_cool: Wieczorami przytulamy się do siebie udając Yeti :classic_cool:🖐️ :D

Gość wysmiewczyni
kalafiorem mi to lata co tam jedno z drugi nasmaruje. Stwierdzam tylko fakty ze jest to nuuuudne i zadnego polotu niema. Blyszczec to ja akurat wszedzie blyszcze, a jakies skrzenie na forum to mnie to motylem frunie przez zielony gaj. Tylko czytac sie juz tego nieda:P Te wzniosle teksty i wychwalanie inteligencji (najpierw trzeba wiedziec co to jest, bo kazdy wie ze gdzies dzwoni tylko nie wiadomo gdzie) jakis tam maniek-sraniek wiedzie prym. Coz zawsze nieznany lad dla wiekszosci tutaj siedzacych:)

"maniek-sraniek" "motylem lata" :D:D:D gdzieś ty ten dowpcip szlifowała w Koziej Wólce gmina Szczebrzeszyn?:classic_cool:

Gość wysmiewczyni
tak zanim odwarzylam sie tu napisac to szliwy dykcji i blyskotliwosci szly ostro, ale nie potrzebnie bo tu ludzie ponizej sredniej krajowej siedza. No i czasem nie rozumieja co sie do nich napisze, mysla ze to z kosmosu przylecialo albo z wolki niejakiej. O j ciemny narodzie nie dziwne ze tu pozniej jakies manki-sranki wychwalane sa:)

Gość v33 to chyba twoje strony
wolka i okolica szczebrzeszyna

pomaranczu ales mONdry :O tylko riposta godna gimnazjalisty :classic_cool:🖐️