Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milencia87

Dieta Nowojorska + cwiczenia! MOj dziennik

Polecane posty

Gość milencia87

Gość milencia87
Jezeli ktos jest zainteresowany to niech sobie wyszuka w google lub na kafeteri o diecie new york:) ja juz dzisiaj po kawie i koktajlu proteinowym pozniej bedzie piers z kurczaka z warzywami i tunczyk;) do tego cwiczenia min godzinka dziennie na rowerku stacjonarnym waga 72kg 167cm

Gość milencia87
ok napisze cos na ten temat chudnie sie ok 8 kg w 2 tyg je sie samo chude bialko i warzywa oraz pije sie koktajle proteinowe zamiasyt 2 posilkow..ale to nie jest koniecznosc nie jada sie serkow i nabialu posilki to piers z kurczaka chude ryby i warzywa przeksaki tunczyk w sosie wlasnym oraz 10 migdalow

Gość milencia87
to super jakbys sie przylaczyla..i cos cwiczyla do tego podam ci przykklady co mozna jesc salatki z warzyw i bialka jajek z lyzeczka musztardy i 1 plasterkiem chudej wedliny sok pomidorowy i warzywny zupy warzywne , piers z kurczaka ryby pieczone w foli z przyprawami tunczyka, ja sobie n aobiad kupuje szorme z kurczaka ona chuda i ma przyprawy jest grilowana wiec bez tluszczu w biedronce jest do tego warzywka i pyszny obiadek:) bede pisala co jem bedzie ci latwiej o i omlety z warzywami mzona ale tylko z 1 zoltkiem i 2 bialka do tego

oo dobra to w takim razie pisz mi co sobie tam robisz dobrego do jedzonka a ja będę podobnie swój jadłospis komponowała. a od kiedy zaczynasz? czy już zaczęłaś??

Gość milencia87
zaczelam od dzisiaj:) wiem ze ta dieta jst skuteczna i napewno po tygodniu juz cos zauwazysz, rao koktajl proteinowy,pozniej puszka tunczyka w sosie wlasnym , a zaraz ide do sklepu kupic sobie kurczaka i salate:) i juz chyab nic nie bede jadla a jak bede glodna to moze.. i musze pocwiczyc koktajl mozesz kupic teraz taki nowy wyszedl w roznych smakach w kazdym pawie hipermarkecie jest slim vitax jak sie nie myle

a to taki kupny koktajl proteinowy tak? slim vitax sie nazywa?? hmm no to zobacze czy u mnie w sklepie jest. i to na kazde śniadanie się je?? a rzcej pije?

Gość milencia87
mozna pic zamiast sniadania lub kolacji :) ja sie zle czuje dzisiaj ,wczoraj nie cwiczylam nic:( ale dzisiaj musze! sniadanie -koktajl obiad .hymmm jeszcze nie wiem moze zupka warzywna