Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet29__

widze sie w sobote z 18tka za 500/noc

Polecane posty

Gość kocicaa
w dzisiejszych czasach to zeby coś mieć trzeba albo się kurwić albo zarabiac sporą kase... ja mam 17 lat i nie mam kasy na nic, jest zimno a ja chodze w balerinkach i kurteczce slórkowej i zajebiście marzne a rodzice se strzelili jeszcze jednego bachora i za 8miesiecy bede miec brata... tragizm :(

Gość top49
mózg jest jak wiesz zapewne najbardziej seksownym organem

Gość facet29__
demonisto chyba nie czytalas wszystkiego mam zone i kochanke - mam porzadanie, ja chce w ten weekend po prostu czysto technicznie podymac mlode cialo kocie - umoilem sie na 18 do rana, nie wiem dokladnie do ktorej, to jedna z cichodajek *sami* nie mam czasu na to aktualnie, chce czystego sexu, czystego ukladu demonisto - przezylem tajlandie, przezyje i to dziewcze top49 - zalosne

Heheeh mało to wyzwolonych nastolatek jest? ide ale dzieki za poprawienie nastroju

Gość demonista
facet29__ ty masz zone i kochanke,ale zero pojecia o ortografii :-) i teraz rozumiem,ze wolisz zapąłcic z adymanko.Po prostu idiota ,na pewno jeszcze z małym pomiedzy nogami :-)

Gość całkowicie czarny kot
od 18 do rana - to długo... no cóż - miłego wieczoru, nocy i poranka życzę :-)

Gość facet29__
*sami* co do wyrywania to z natury jak mam isc na dziwke z disco, bo niestety ktore porzadne po krotkiej znajomosci pojdzie sie z toba dymac wole czysty uklad bez ranienia drugiej osoby aktualnie i angazowania chce jednego, kwiaty i kolacje mam z kim innym

heheh pobawic sie w dziwkę tez może z kobietą...po seksie da kase i już:P chłopaki żal powiadam żal:classic_cool:

Gość facet29__
demonisto niestety nie wczuwam sie co pisze bo siedze w pracy i musze uwazac proste i tykle

Facet jak napiszesz ze masz zone to przezyję 2 traumę w tym dniu:O

Gość demonista
facet29__ i jeszcze jedno,nie ciesz sie,ze przezyłes Tajlandię,bo choroba moze nadejs szybciutko.A tak poza tym jak ato rozkosz lizac babsztyla ktory jest workiem na sperme

>> zamiast pójść do pubu wyrwać fajną 18--tkę za 500zł (kino kwiaty itd)miałby co najmniej 3,4 noce..a tutaj?tylko jedną noc heheeh Można i tak. Ale jeśli jest leniwy, nie chce mu się, nie ma na to czasu, to płaci 500 zł i ma od razu to, co dostałby po całym wiezorze wyrywania, stawiania, uśmiechania, itp :o I przy podrywie istnieje opcja, ze mu dziwka nie da dupy, tu nie ma takiej opcji :)

Jakbym była facetem to poszłabym z dziwki ale z taką cool a nie za 500zł:O :P:P:P

Gość demonista
No a co,nie bedzie lizał jej :-) bo mnei sie wydaje ,ze nawet jakby jej cipki nie lizał to bedzie na pewno jej ciało całował ,a jak mozna całowac ciało szmaty

Gość demonista
no to z dziwkami sie robi?przeciez nawet dotykajac takiego ciała mozna czuc wstret

Gość całkowicie czarny kot
a jak dziwka pocałuje klienta?! co wtedy?! 😭 :-P

Gość facet29__
*sami* czytaj uwaznie mam zone i kochanke demonisto - nie podniecaj sie tak, pojedz to zobaczysz sam demonisto - a ty co myslisz ze jak masz/miales dziewczyne to sie nie szmacila wczesniej z innymi, pewnie ja z 20 mialo

Gość facet29__
wiekszosc kobiet to "dziwki" tylko jedne sie przyznaja drugie nie i szmaca za drineczka