stara zgreda 0 Napisano Listopad 6, 2008 jutro bede miec usuwana ciaze 6ty tydzien. czy powinnam sie do tego fizycznie w jakis konkretny sposob przygotowac? z gory dzieki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiax Napisano Listopad 6, 2008 Fizycznie niekoniecznie....Lepiej psychicznie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 6, 2008 psychicznie nie potrzebuje, dzieki. czy powinnam sie w tamtym miejscu dokladnie ogolic, zrobic irygacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdasenkaowa Napisano Listopad 6, 2008 nie rozumiem takich jak TY jak mozna usuwać ciąże trzeba było sie zabezpieczać a nie teraz usuwać .. !!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiax Napisano Listopad 6, 2008 ....no wiesz to juz zalezy od indywidualnych potrzeb kazdej osoby,sa osoby ktore gola sie caly czas a sa i takie ,ktire tego w ogole nie robia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronisiax Napisano Listopad 6, 2008 *ktore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdasenkaowa Napisano Listopad 6, 2008 chyab że bedziesz miec usuwaną z jakiś przyczyn zdrowotnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 6, 2008 usuwam, bo wpadka. i co z tego? nie robic zadnych irygacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 6, 2008 dziekuje za komplement. jesli juz rozmawiamy w tym tonie, to mam nadzieje, ze nauczysz sie w przyszlosci czytac tematy ze zrozumieniem i bez zbytniej zawisci. :D smieszy mnie takie cos jak glupie baby sie denerwuja na forum i wyzywaja innych w ten sposob. a pokrzycz sobie, co mi szkodzi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sie podpisuje pod slowami Napisano Listopad 6, 2008 ty glupia pizdo. Jestes arogancka istota autorko i bedziesz kiedys zalowac czy to teraz akceptujesz czy nie. W tej chwili nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale kiedys zaczniesz. I nikt wtedy ci nie bezie wspolczul, bo wszyscy beda wiedziec, a przede wszystkim ty sama i twoje sumienie, ze zabilas wlasne dziecko! I nie jestem jakims moherowym babsztylem, jesli mi to ktos zarzuci. ja sobie po prostu nie wyobraam jak mozna zabic wlasne dziecko przez debilne widzimisie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 6, 2008 ja tez sobie wielu rzeczy nie wyobrazam. np tego jak mozna byc takim zacofanym babsztylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sie podpisuje pod slowami Napisano Listopad 6, 2008 wole byc zacofanym babsztylem i kimkolwiek mnie jeszcze nazwiesz niz ZAMORDOWAC WLASNE NICZEMU WINNE DZIECKO I BYC MORDERCZYNIA! TY powinnac poniesc konsekwencje tego, ze wpadlas, a nie BEZBRONNE DZIECKO!! Ale takie jak ty wybieraja zawsze najlatwiejsza droge, zamiast zmierzyc sie z zyciem i wziac odpowiedzilanosc za to, co zrobily! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to lek na poronienie Napisano Listopad 6, 2008 a bedziesz miala zabieg, czy tabletkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inkalol Napisano Listopad 6, 2008 o i powiedzcie mi co to da ze sobie pokrzyczycie i powyzywacie, za cos takiego mozna wyrok dostac... a ty autorko sie tym nie przejmuj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarząbka 0 Napisano Listopad 6, 2008 nie zabijaj go... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to lek na poronienie Napisano Listopad 6, 2008 a dajcie jej spokoj mocherowe berety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
victoriav 0 Napisano Listopad 6, 2008 niezla z ciebie suka skoro piszesz o tym w taki sposb : czy powinnam wygolic pizde? buahahaha, to nie jest dzieciaku drogi najwiekszy problem w tym momencie,ale skoro masz w glowie tylko dawanie dupy to masz prawo o tym nie wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela 89 0 Napisano Listopad 6, 2008 Jakbyś wiedziała jak wygląda teraz Twoję dziecko to byś tego nie zrobiła Pamiętaj że w 21 dniu po zapłodnieniu zaczyna bić jego serce Ono żyje Nie rób tego!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 6, 2008 nie spodziewalam sie, ze zaraz posypia sie takie glupie komentarze i kobity zaczna sie tu wyrzywac. zadalam proste pytanie. aborcja nie jest dla mnie problemem. tak was to boli? nie dla wszystkich to musi byc problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_S 0 Napisano Listopad 6, 2008 przykre... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polipol Napisano Listopad 6, 2008 ja rozumiem, że niektóe usuwają ciąże, sama jestem za aborcją, ale żeby podchodzić do tego tak na zimno? rozumiem, że to ciężkie przeżycie, ale żeby głownym problemem na tera zbyło to, czy lepiej się ogolic czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po Napisano Listopad 6, 2008 Stara zgredo walnij se w łeb,w czym ty jestes wazniejsza niz to dziecko?jak dla mnie to podejmując taka decyzje jesteś NIKIM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R_C 0 Napisano Listopad 6, 2008 to jest jest dupa i jej wlasny wybor po co wlazicie z butami w czyjes zycie i kogos wyzywacie... kazdy ma wlasny rozum chce usunac niech usunie nei dla kazdej kobiety priorytetem jest rodzenie dzieci, a dawala dupy bo to przyjemnosc ile rzeczy my kobiety mamy sobie odmawiac ? jest 21 wiek ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s2s2s2s2s2 Napisano Listopad 6, 2008 a jestes pewna ze to 6 tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koloboloolo Napisano Listopad 6, 2008 wiecie co tak patrze na te wypowiedzi i dochodze do wniosku ze jest 21 wiek a naszym panstwem rzadza mohery i kaosciol az w gardle sciska od tego i przykro mi z tego powodu dziewczyna zadala pytanie proste jak konstrukcja cepa a wy ja wyzywacie od mordercow weźcie pod uwage ze to jej cialo jej rozum jej dupa i jej wybor nie wam to oceniac i nie wasz to problem forum to ma byc do udzielania odpowiedzi a nie do kometowania zachowan innych osob chce usunac ciaze niech usunie jej brocha i jej kredki nie nasze chcecie wy glupie malolaty kometowac i wyzywac to poszly won na glupiego czata sie zalic albo zalozcie bezmozgiego bloga na ten temat jestem z Toba dziewczyno trzymaj sie nie daj sie frajerom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorki.. Napisano Listopad 6, 2008 Ciekawe, że obrończynie wartości i płodów zawsze i na każdym topiku zachowują się po chamsku i z taką agresją, że zabiłyby gołymi rękami kobietę w imię ratowania "życia". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara zgreda 0 Napisano Listopad 6, 2008 ej, no ja tez nie rozumiem czemu tak reaguja. a dlatego podchodze do tego tak zimno, poniewaz po co mam sie rozczulac? Przeciez ja nie zmienie swoich uczuc. tak czuje i juz. tak, jestem pewna, ze to szosty tydzien, ktos zapytal. wiecie co, tak patrze na inne kraje europy zachodniej i tylko polska jest taka zacofana i wiejska. czy naz narod sie kiedys zmieni? po co nadazacie za moda zachodnia, za wszystkimi nowosciami skoro mentalnosc dziadow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KajazRadomia Napisano Listopad 6, 2008 a dlaczego chcesz usunąć? i jak to zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilka... Napisano Listopad 6, 2008 A co ciezko bylo sie zabezpieczyc?? Glupia suka z Ciebie szkoda ze matka cie urodzila przynajmiej byloby mniej o jednego debila takiego jak Ty. Ale mam nadzieje ze jeszcze Cie kara za to spotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antosiowa Napisano Listopad 6, 2008 NIE RÓB TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach